Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 15
lory32 spune:
Sa vad daca am reusit cu pozele
Lory, mamicutza de Delia Ana-Maria ( 10 nov 2006}
http://new.photos.yahoo.com/lyvdumitrescu/album/576460762382052925
lory32 spune:
Multumesc Mirona!
Lory, mamicutza de Delia Ana-Maria ( 10 nov 2006}
http://new.photos.yahoo.com/lyvdumitrescu/album/576460762382052925
ingeras26a spune:
Fetelor, eram pe a doua pagina!
Raportez si eu o mica terorista, cum bine zicea Miro, in brate e cuminte, cum o las jos, cum urla de zici ca cine stie cati tzepi are patutul! Off, nu stiu ce sa ma mai fac cu aricii si cactusii, nu-i vreti voi?
Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
Lavinia_P spune:
Buna seara,
Dolores, eu nu socotesc greutatea pe saptamani.Il cantaresc,are 6 saptamani,a luat 1200, deci 200 pe saptamana ,deci e foarte ca la carte.Asa ti-ar iesi socoteala?
"poze Mihaita"
bamboletta spune:
Am iesit la plimbare si a inceput sa ploua noroc ca ne plimbasem deja 30 min ca altfel ma suparam
Lory32-ti-am vazut printesa grasuna e o scumpa
Ingerasa- ce comica ai fost cica nu-i vreti voi aricii si cactusii? de parca nu am avea si noi
Bambolettade Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"
varsta Antonia
bamboletta spune:
Lavinia_p-Mihaita mai are mucusori? Antonia aproape ca nu mai are deloc dar tot i se infunda nasul si respira greu,oare cat o sa-i mai pun asa picaturi si ser in nas? ma gandesc sa nu se invete mereu cu vibrocil
"poze"
"Poze Antonia-Gabriela"
varsta Antonia
Lavinia_P spune:
Bambo,sunt si eu disperata.are 2 sapt de muci si nici un semn de mai bine.Credca fara batista bebelusului innebuneam.Mie pediatra mi-a dat Colargol 1%, de 2 ori pe zi.cica ii va usca mucii.astept si eu ziua aia magica.
Daca o scoti afara nu e mai infundat nasucul?Ca eu stau ca ursul in vizuina.Nu ca ar fi mari schimbari,mai frica mi-e de virusii astia, ca unde intorc capul e cineva racit.
Si creste umiditatea in camera.Daca nu ai umidificator,pune o oala cu apa si sare mare daca ai cu un fierbator in ea sa mai faca niste aburi.La noi fara umidificator,umiditatea e de 25-30% si la bebei ar tb sa fie 60-70.
"poze Mihaita"
bamboletta spune:
E cam la fel nasul daca iesim afara cam la 2 zile iesim depinde cum e vremea, am auzit de colargol ca ar fi bun luni ma duc iar la pediatra sa vedem ce mai zice,in camera pun tot timpul un vas cu apa pe calorifer
am fugit ca s-a trezit si vrea papa
"poze"
"Poze Antonia-Gabriela"
varsta Antonia
aka spune:
Fetelor ma declar invinsa de colici. Si eu si fata mea. Azi noapte a adormit pe la 4, dupa ce a urlat de nu mai stiam ce sa-i facem. Si parca nimic nu are efect. Am incercat gripe water, sab simplex si bonnisan si degeaba. Imi e mila de ea si nu stiu ce sa-i fac. Ma apuca disperarea cand vad ca vine seara. In rest ziua e asa cuminte. Mananca si doarme. Si nu are nici urma de colici. Numai seara dupa ora 11. Daca ma intalnesc cu ala care a inventat colicii il omor, ca prea ne chinuie puii.
Ma duc sa mai calc un pic. Si sa ma pregatesc de noapte.
Va pup pe toate .
Monica de Maria Cristina (20.12.2006)
Poze Maria Cristina
Somleac spune:
Bamboletta debitul se regleaza din chestia aia cu care isurubezi tetina de sticluta.
Dandusa stai linistita pericol de sufocare exista la pozitia pe burta numai pana cand poate ridica capsorul. Culca in continuare bebica pe burta dac asa-i place. Si al meu doarme cel mai bine pe burtica
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE