Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 14
dianav spune:
Dia1609 O verific tot timpul de mucisori insa nu m-am gandit ca daca nu ii vad eu s-ar putea totusi sa existe. Nu cred sa fie asta cauza pentru ca ea respira pe nas si doarme foarte frumos cu gurita inchisa si nu fornaie deloc.
Mirona spune:
quote:
Originally posted by carla2005
miroda-i suzeta pe afara...a mea pe afara imediat ia suzeta si tace ca mortu in papusoi...nu deschide okii pe afara sta zici ca se piteste sa nu o vada careva cum intra in casa pe teritoriul ei , cum incepe spectacolul!
Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!
ha- nu merge -am incercat - a mea isi face singura scarba cu suzeta - tre sa o filmez sa o vedeti cum face. Am o singura poza cu ea cu suzeta - nu stiu cum de am reusit-o si la fel afara - o singura data a acceptat suzeta - 1 minut- ca apoi a scuipat-o.
Danita mama, schimba pediatra - ca m-am apucat si eu sa-mi studiez fata - ca toata ziua o pup si eu - si ma gandeam sa nu-i iasa si la a mea ceva pe fata. Data viitoare pozeaza si tu o bubitza si da-ne sa ne dam cu parerea. si eu pe mamica pupacioasa si pe bebe Paul.
Auzi? Il mai tii mult la secret? Cand ni-l arati si nou?
Dolores eu te-as sfatui sa mai astepti putin, bebeii cresc in ritmul lor. O saptamana pun mai putin, in alta mai mult ... mai stai o leaca. Si nu trece brusc pe lapte praf - ii dai san si incepi cu 30 ml de lapte praf - sa il obisnuiesti. Eu am dat-o peste cap pe a mea cand i-am facut direct un 90 ml. Nu faci nimic nou fara sa intrebi pediatra cum se face - ca sa nu patesti ca mine. curaj si poate ca nu trebuie sa apelezi inca la lapte praf.
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) 1,2, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
a_deju spune:
quote:
Originally posted by ziggy
Cele care ati dat la bebei gluconat de calciu, cand l-ati dat? Inainte sau dupa masa?
Calin (5.12.2006)
inainte de masa (pastrezi ce e mai bun la sfarsit, adica lapticul :) ), si sa nu te sperii, ca o sa faca niste fete.... nu le place deloc, o sa si scuipe, dar asta e, cantitatea e suficienta ca sa le ajunga :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
ERIC
atat mai avem pana la 1 an
dandusa spune:
M-ati pus pe ginduri cu dormitul pe burtica...A mea bebelina sta foarte frumos pe burta si o relaxeaza foarte mult,adoarme imediat si doarme mult...,deci toate motivele sa o tot pun pe burtica...,mai putin ce-mi spuneti voi,aici!!!Ea ,saracuta isi intoarce capul singura de pe o parte pe cealalta,dar probabil ca voi va referiti la faptul ca ar trebui sa se intoarca cu totul...si atunci ar fi destul de dezvoltata ca sa doarma in aceasta pozitie!!!
De fiecare data cind sta asa,rigiie daca este cazul...,regurgiteaza...,daca este czul...,doar problema cu sufocatul in somn ar fi...,inteleg...
DONIA,
multumim pentru explicatii
DOLORES,
esti suparata pe noi?Uite aici pooopici multi,sa-ti treaca
Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
Poze Crinuta luna 1,luna 2,luna 3
Poze Dandusa
dandusa spune:
DIA-BI,
si noi adormim cam greu...,chiar si dupa baita.Uneori mai sint si exceptii...,ca aseara ,de ex....,dar rar...Ii fac baie pe la 20 ,termin pe la 20.30 cu tot si daca am noroc ,adoarme pina la 21...,daca nu...,stam asa pina pe la 23...,sau adoarme putin..,se trezeste...,iar o adorm ....,iar se trezeste...si tot asa ,pina pe la 23...
ALEX,
eu nu am reusit sa vad pozele cu Mark...
Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
Poze Crinuta luna 1,luna 2,luna 3
Poze Dandusa
Dia1609 spune:
am avut vizita de la pediatra azi... ma declar multumita, Oana e dezvoltata f. bine, nu a putut sa o masoare ca avea pediometrul stricat, dar io-s tare curioasa, ca tare lungana pare fata mea
cu bubitzele de la putzulica se pare ca ne-am lamurit, desi acum sunt muuult mai bine datorita miraculosului balsam de Peru: se pare ca le-a facut de la pampers, ca tocmai am schimbat atunci pampersul nr.2 pe nr.3 si se pare ca nu-i place materialul de la nr.3 si se irita.... un soi de dermatita de contact .... offff .... concluzia: sa caut alta marca de scutec la nr. 3 si sa o tin cat mai mult in putzulica goala si data cu balsamul de Peru (care pute) pana-i trece
a mai patit cineva asa ceva de la scutece???
am lamurit si alta poblema: constipatia fetei mele, care azi noapte ne-a facut prima noapte alba din cauza ca nu a facut kk de 2 zile jum .... i-am bagat un supozitor cu glicerina de fapt jumate si a facut kk dupa 2 ore jum.... ne-am socat, ca de obicei facea imediat.... si bineinteles ca l-a facut pana la gat, chiar cand trebuia sa vina pediatra, si mirosea in camera de lesinai...na, oricum, a fost constipata rau saracuta si s-a chinuit tare
si se pare ca e fata constipata din cauza ca e prea gras si consistent laptele meu [:((]...asa ne-a zis pediatra... eu am vazut ca pompa e de-a dreptul unsuroasa cand o spal dupa ce ma mulg, si ca lapticul muls si lasat in bibe se smantaneste de 2 degete, dar nu mi-am inchipuit ca asta ar fi o problema pt. copil.... am zis ca e chiar mai bine... dar se pare ca nu
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
ruxandra_sb spune:
A trecut si noaptea..
A fost relativ cumsecade, atat ii trebuie sa faca balci si noaptea..
Chris80 ai perfecta dreptate.. ziua mai e cum mai e, dar eu fac urat de tot la nesomn, pur si simplu nu-mi mai functioneaza creierul.
Dandusa, Dia1609 multumim pt lamuririle cu supozitorul. Pan la urma n-a mai fost nevoie, s-a umplut de dimineata pe spate pan la gat..
Desiree si eu cred, ca si Dianocica ca inca n-a dat tot aerul afara.. ca si noi mai patim asa.
Donia a explicat f bine cum e cu culcatul pe burta si cu riscul mortii subite. Si la Matei am respectat indicatiile.. numai ca..
Numai ca la Grigore am observat ca dormitul pe burta chiar il calmeaza, ii mai ia din dureri si doarme legat, nu cu treziri si plansete.
Asa ca peste zi il mai las sa doarma pe burta. Ma duc din timp in timp sa-l verific si-l ascult mereu pe baby-phone.
Dianocica, l-am expediat in parc cu ta-su si cu frati-su. La 3 tre sa se intoarca.
Va rog lamurire cu Espumisan-ul.
Este adevarat este identic cu Infacol, adica 40 mg simeticona/1 ml.
Dar, daca dupa indicatiile Infacolului doza inainte de fiecare masa este 0,5 ml (echivalentul a 10 picaturi Espumisan), pe prospectul de la Espumisan scrie asa:
"sugari: doza uzuala zilnica este de 1 ml emulsie orala (20 picaturi)"
Adica Infacol poate lua nr. mese x 0,5 ml( sau 10 picaturi) iar Espumisan numai 20 picaturi/zi distribuit la nr. de mese?
Ceva nu e logic sau nu pricep eu?
8 saptamani si-s turbat
Are mama doi flacai.. Matei (4) si Grigore
Dia1609 spune:
Ruxandra, ... nu ma pot abtine: beton semnatura voastra -am 8 saptamani si-s turbat
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
bamboletta spune:
M-am suparat am luat de la chicco un biberon pt.0+ luni si cica e fluxul reglabil dar curge prin gaura laptele ca la robinet cred ca au gresit astia tetina si e pt.4 luni nu stiu ce sa zic
Si mie mi-a placut semnatura lui Ruxandra super misto
Bambolettade Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"
varsta Antonia
Ralumat spune:
Buna tuturor! Am forumul deschis de la ora 7, dar abia acum reusesc sa va scriu. Ce? Pai nici eu nu mai stiu . Ma omoara colicile astea. De aseara am trecut pe Espumisan, sa vedem ce efect are. Dar acum vad ce am fost....eu am inteles ca sa-i dau o singura data 20 picaturi, la un biberon. Asa ca i le-am dat, fetelor! O fi facut bietul bebe o supradoza de Espumisan? Nu stiu, ca mare lucru nu s-a vazut. In continuare ne ajuta Flatulinul, insa de doua zile caut in draci la toate farmaciile ca sa-mi mai cumpar unul de rezerva.....parca e marfa de contrabanda, nicaieri nu are. Tot aseara mi-a zis o cunostinta ca al ei bebe a scapat de colici in momentul in care a renuntat la laptele Topfer. Oare o fi adevarat? Abia astept sa vina pediatra saptamana viitoare....
A, si o intrebare de prost, dar VA ROG, dati-mi un raspuns: cum imi dau seama ca ceva contra colicilor functioneaza? NU mai are dureri deloc sau le are, dar nu urla?
Raluca David Calin (28 nov)