Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 13
Yagmur spune:
Dianocica, am citit prospectul si stiu ca este la fel ca infacolul. Nu vreau sa-i dau decat cand este necesar. Eu nu i-as da nimica de fapt, dar nu pot sa-l vad cum se chinuie atata. Si sper, sa nu imi semene, si sa aiba probleme cu alergiile. Cand creste, oricum, poate il trec pe tratamente homeopate cand are probleme. Eu asa ma tratez in general. Acuma caut homeopat bun in Cluj ptr problema mea de dupa operatie cu uterul fibromatos. Nu vreau sa ajut iarasi la cutit, mai ales ca mi-au spus ca imi vor scoate uterul.
Pupici
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
dianocica spune:
ce mai stit de mamaana?doamne ce burtica frumoasa avea...si ea si kokorina cu 2...mi-e frica sa ma gandesc...si cu altii mai mari parca...
d sta in brate la mama lui si se chirceste o data la 5min.dar nu plangem(rau) si il invata mama cum e cu clubul scutecelor. ca la odisee...era expert...va pupam, cred ca mergem sa dormim impreuna o ora pana la tzitzi...
diana fericita de davidutz 03.12.06
david diana
dianocica spune:
ruxandra azi cred ca ajungem pe la 3in herastrau.daca mai poti...cum a fost noaptea...?sa-mi dai un mesaj daca veniti ca daca nu poate alegem alt traseu...
diana fericita de davidutz 03.12.06
david diana
bamboletta spune:
Buna dimineata
m-a trezit Antonia la 8.30 ce as mai fi dormit dar vroia papa si avea si chef de joaca gagica
Alexandra25-eu am vazut tinuta lui Mark dar am uitat sa-ti zic l-a admirat si sotul a zis ca e foarte frumos barbat de acuma,uite multi pupici de la mine si Antonia sa nu mai fii suparici
Si noi am facut si a fost bine ma asteptam sa fie cu dureri sau mai stiu eu ce dar a fost super
Antonia doarme mai mult pe spate si se mai intoarce ea singurica si pe o parte pe burtica nu-i place sa stea singurica se enerveaza tare ii place daca o tin pe burtica mea
ma duc sa ca tot sau adunat
Bambolettade Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"
varsta Antonia
lory32 spune:
Si Deliuta mea doarme mai mult pe spate; eu o mai pun uneori pe parti dar se intoarce singura pe spate; pe burta nu prea sta, nu ii place mai deloc, asa ca cea mai mare parte a timpului sta pe spate; nici eu nu pun perne, jucarii pe langa ea in patut. Am si eu o intrebare: cum pot sa pun si eu poze jos la semnatura? au vreo legatura cu contul de album? ca eu cica nu am.Mersic!
Lory, mamicutza de Delia Ana-Maria ( 10 nov 2006}
dia_bi spune:
profit de faptul ca doarme putin ca sa scriu si eu cate ceva ca nu stiu daca mai apuc azi,azi noapte a fost o noapte linistita a papat, si a dormit
problema e ca adoarme f tarziu pe la 11-12 noaptea,si nu pot sa o obisnuiesc sa doarma mai devreme,chiar daca nu doarme toata ziua nu se culca mai repede
ai vostri copii pe la ce ora se culca seara,nici macar dupa baita nu adoarme,sau chiar daca adoarme se trezeste dupa juma de ora si apoi de culca pe la 12.
carla2005 spune:
Si noi am inceput azi dimineata si e ok, aceeasi senzatie o am si eu ca m-a cusut prea stramt dar e bine, goanga a dormit bustean cred ca stia ca mami cu tati au treaba, i-am promis a daca e cuminte si nu ne sperie prea rau cu plansul ii facem un fratior...si cred ca vrea fratior ca e cumintica foc!
De dormit doarme pe o parte, mai nou sa intoarce singura pe spate orice i-as pune eu la spate sa o tina intoarsa nu stiu cum face ca tot pe spate ajunge!
Fetelor cand incepe postul Pastelui?
Va pup!
carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!
Mirona spune:
lory32 - pozele daca le vrei in albumul comun - ai nevoie de parola comuna.
Mailul comun il gasesti pe prima pagina- e de yahoo - iti faci acolo albumul tau si apoi pui poze. De pus la semnatura trebuie sa mergi in profilul personal si acolo sa editezi semnatura - adica sa pui link-ul de la poze. Parola daca nu o ai - da Pm la una din fete.
Mai poti face altfel - daca ai tu mail personal de yahoo - cu acelasi user si parola intrii la photo si iti creezi album personal - apoi la semnatura - e la fel cum ti-am explicat mai sus.
dia_bi si a mea mai face asa ceva - uneori adoarme pe la 10 - 10.30 - alteori ne prinde si 12 noaptea - numai bine ii mai dau o tura de tzatza.
La multe luni! pentru Erica Elena Nicoleta de ank999 si Andrei Nicolas de luciab
Multi pupici si azi si maine la toti si toate care poarta numele de IOAN si IOANA.
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) 1,2, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
dianav spune:
Desiree Intr-adevar, si eu la inceput am pus acest frecus pe seama faptului ca o enerveaza faptul ca nu e lapte suficient....insa sunt momente cand acesta e motivul dar sunt si momente, mult mai dese, cand in san e lapte suficient, ca am incercat sa storc si am stropit la 2 m in fata...atunci ce oare o determina sa faca asa nu stiu. Am intrebat doctorul si a zis ca e posibil sa fie laptele meu cauza, adica am mancat ceva ce nu ii place sau prieste. As exclude acest motiv pentru ca eu mananc constant aceleasi lucruri de cand s-a nascut. in plus suge ca haplea un biberon mare si nu regurgiteaza, nu vomita, in schimb laptele meu il da afara din cauza frecusului de la san. Si atat sw foieste si se enerveaza incat incepe sa planga rau.