Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 11
Somleac spune:
Criss, Dianocica,Bamboletta, Panaa super puiutii.
Dolores ai cantarit copilul pe acelasi cantar? Vezi ca intre cantare este diferenta destul de mare. Pentru ca 160g pe aproape 3 saptamani e intradevar foarte putin, sau ai gresit tu perioada?
M-am uitat si pe poze David pare maricel si nu e slab deloc. N-ai o poza mai recenta, cum e aia de la baie din 11 dec?
Oricum nu te stresa si nu intra in panica. Eu cred totusi ca e o eroare la mijloc. Daca nu s-ar fi saturat ar fi plans el .
Lavinia al meu tocmai asta considera ca e cireasa de pe tort. Lui ii place foarte mult laptele meu si e foarte incantat de baia de laptic pe care o face . Eu nu sunt insa prea incantata de ca m-a cusut cred ca prea stramt si ma doare. Cred ca medicul si-o fi imaginat ca al meu e dotat cu un creion sau ce saracie.
Daria -29.01.1999
Alex -07.02.2003
Matia -31.10.2006
http://new.photos.yahoo.com/somleac/albums/
dandusa spune:
Ce vorbiti voi aici?Cuma adica ,daca doarme pe burta ...,ce se intimpla?Si daca doarme pe parti...,ce?Pai noi numai asa dormim...,mai mreu pe parti si din cind in cind si pe burtica...Cu fata in sus...,nciodata...!!!
LAMURITI-MA SI PE MINE!Nu ma lasati in ceata!
Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
Poze Crinuta luna 1,luna 2,luna 3
Poze Dandusa
Somleac spune:
Asiza da-i 5 ml de calciu sirop, sau o fiola de calciu gluconic daca ai. Ii linisteste iritatiile sau alergiile.
Daria -29.01.1999
Alex -07.02.2003
Matia -31.10.2006
alexandra_25 spune:
Buna seara fetelor.....eu m-am suparat...anume i-am facut poze lui Mark cu costumasul de botez sa va dati cu parerea si nici nu le-ati vazut.......
alexandra de Mark Andrei
avem 1 luna si 2 saptamani
poze cu Mark
poze
dandusa spune:
SOMLEAC,
asa am simtit si eu...,ca sint prea strimta...,dar eu zi sa incerci si in apa...,pina va reobisnuiti.Tu i-ai nascut normal pe toti ,copii?
Poze Dandusa
doradora spune:
quote:
Originally posted by asiza
Donia...hai ca de data asta m-ai speriat...cum adica culcatul copilului pe parti poate cauza moartea subita???? Eu tot pe parti il culc, ca mi-am zis ca pe spate daca regurgiteaza sau vomeaza si se ineaca??? Acuma ce sa fac???
Si Denis al meu m-a terminat azi...n-a dormit decat asa cate o juma' de ora, max. o ora, dupa care ii trebuia san, apoi povesti, apoi suzeta, san din nou, ragaiala de rigoare, schimbat...etc.etc...sunt terminata...acuma e in patutz, doarme...sper sa doarma macar vreo 6 ore legate...ma duc sa fac un dus ca-s de-a dreptul extenuata...
aaa...am observat ca, de aseara, al meu are asa ca niste pete mici mici rosii pe tot corpul...oare ce-o fi? Inca nu m-am panicat, dar maine mergem la urgenta daca nu-i trec...
Pupici la mamici si la bebici...
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Varsta Denis
e f posibil sa fie sudamina, bubite provocate de transpiratie.
alex a citit ca cica se face testul paharului ca sa vezi daca e nasoala treaba cu bubitele: se ia un pahar transparent, fara inscriptii, se incalzeste usor-pe calorifer sau sub apa calda-si se apasa de bubite, uitandu-te prin el. daca pielea e alba sub bubite, adica nu se mai disting, e ok, dar daca raman conturate e de mers la dr.
chris + alexandra 07.12.2006
bebe alexandra
Somleac spune:
Alexandra nu te supara , dar la linkul pe care l-ai dat dadea ceva eroare, n-a aparut nici o poza. De aia n-a zis nimeni nimic.
Dandusa stiu ca e la inceput senzatia asta. Am maitrait-o de 2 ori, dar acum e prea de tot. Da i-am nascut normal pe toti 3.
Ma treceti si pe mine in lista?
Bebe Matia s-a nascut la 31.10.2006, nastere naturala cu epidurala, greutate 3600, scor apgar 10. Alte date mai trebuie?
Daria -29.01.1999
Alex -07.02.2003
Matia -31.10.2006
doradora spune:
quote:
Originally posted by dandusa
Ce vorbiti voi aici?Cuma adica ,daca doarme pe burta ...,ce se intimpla?Si daca doarme pe parti...,ce?Pai noi numai asa dormim...,mai mreu pe parti si din cind in cind si pe burtica...Cu fata in sus...,nciodata...!!!
LAMURITI-MA SI PE MINE!Nu ma lasati in ceata!
Poze Dandusa
dormind pe parti, lapticul care face cale intoarsa se scurge inspre exterior si bebe nu se ineaca. dar daca e pe burta, laptele balteste si copilul nu poate sa isi miste capul singur, si atunci se sufoca. la fel si cu dormitul pe spate, laptele nu are unde sa se scurga si rezultatul e acelasi. mie mi-a zis pediatra sa o las pe burta numai sub stricta mea supraveghere si sa o iau langa mine, nu ea il patut si eu la tv.
chris + alexandra 07.12.2006
bebe alexandra
Somleac spune:
Chris super chestia cu paharul.
Daria -29.01.1999
Alex -07.02.2003
Matia -31.10.2006
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sbquote:
Originally posted by dandusa
RUXANDRA,
cind a facut kk ultima data?Poate ca asta este problema,baga-i un pic de supozitor daca nu a facut de mult kk si poate se calmeaza...Asa s-a intimplat azi la noi...si s-a linistit imediat...
E adevarat ca nici kk n-a mai facut de vreo 2-3 zile, dar la noi asa e normalul..
O sa ma gandesc si la asta. Ce supozitor?
Are mama doi flacai.. Matei (4) si Grigore
supozitor cu glicerina pt copii.... il tai in jumate pe lung, ii rotunjesti un pic varful si-l bagi.... si-i tii bucutzele stranse sa nu iasa .... la noi il scoate de obicei imediat cu tot cu kk... o singura data a ajuns sa se topeasca si a iesit un kk tot explodat pe noi si pe 3 pampersi
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2