Bucurii de sept - oct 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 10
danidani74 spune:
Multumim pt. urari!!!!Pufymic,Gripo
Intr-adevar, astazi am implinit 2 luni!!Nu-mi vine sa cred! Mai ieri ma "vaitam" ca nu mai nasc si acu`...
Ieri am facut primul vaccin. De fapt, au fost doua:in ambele piciorushe. Doamne ce tare a putut sa planga. Sarea camasha de pe ea.
Noroc ca i-a trecut la fel de repede.Acasa i-am putin dat Calpol si apoi...pune-te pe pazit(parca e prea fierbinte, parca e rece la maini,parca a transpirat,parca...parca...)De fapt toate acestea voi le stiti pt. ca puiutii vostri sunt "mari" acu`.Va pup ca s-a trezit micutza.
Emma
Dana mamica de Emma 5-11-2006
Monique_new spune:
quote:
Originally posted by Susa
uitati www.dropshots.com/day.php?userid=190258&cdate=20070105&ctime=143122" target="_blank">aicidiversificare
pupici
Silvia mamica deLucas-Daniel 9-09-2006
www.dropshots.com/new.php?userid=190258&cdate=20061001&cimg=8" target="_blank">pozele noastre

asta da diversificare.Am si eu o intrebare..cum arata cerealele cu banane de la HUmana(sau orice alte cereale de 4 luni)....ar trebui sa fie piure ca pe cutie sau se bea in bibe ....ca mie mi-a iesit ca laptele????
POZE
POZE COSMINUTA

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
pufymic spune:
Inni te-a schimbat copilul , nu gluma!Pai cum sa-ti fie mila cand ii vezi ca papa(chiar daca se murdaresc?
)
!Esti figura mare!
Dar inteleg schimbarea ca pe mine m-a schimbat Alesio ....de cand s-a nascut el nu mai suport cainii!(inainte ii pupam si pe bot....muream de dragul lor)....de cand e Alesio sa nu-i mai vad!![]()
Eloise superbe pozele!Ultima e cea mai haioasa!Chaiar ca doar berea-i mai lipseste(poate si-o gagicutza...
)!
Si Nicolas saliveaza la greu....deja apare disconfort la nivelul gingiilor din cauza dintilor care cresc....
Susa super filmuletul vostru cu diversificarea!![]()
Gety multi
la gaza mica!Saracuta de ea!Sa-i treaca repede durerea!
Pupici!
Ioana
de
Alesio Andrei(08.10.2004)&
Nicolas Mihai(17.09.2006)
danidani74 spune:
quote:
Originally posted by eloise
Altceva: saliveaza excesiv, trebuie sa stau mereu cu bavetele dupa el ca altfel uda hainutele. Am citit pe la voi ca mai sunt bebei cu aceeasi problema. De ce oare?Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre[/green][/b]
Acelashi lucru il face si Emma in mom. cand o tin de sub manute si ea "face" pasi:saliveaza abundent.Parerea mea neavizata e ca bebelacii sunt foarte concentrati la ce "fac" ei si uita sa mai inghita. Cel putin eu asta cred despre Emma
Emma
danidani74 spune:
quote:
Originally posted by pufymic
....deja apare disconfort la nivelul gingiilor din cauza dintilor care cresc....
Ioanade
Explicatia data de tine suna muuult mai bine decat a mea
Emma
lakioana spune:
O intrebare pentru pricepute:
Fata mea nu face KK decat cu greu, la 4-5 zile si pana atunci plange de burtica destul de rau...mai ales ca acum papa mult. Nu stiti niste remedii sa faca mai repede?
Sunteti mortale cu diversificarea voastra...dar vorba lui Inni...mi-e mila de ei...ce stiu ei?
Lakioana mami lui Rebeca Riana (16.09.2006)
Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal
inni spune:
Pufy ![]()
![]()
O sa incerc sa ma remontez.
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

inni spune:
Lakioana incepe si tu diversificarea 

...da' nu mai pune si tu un film ca ma apuc sa inghit Distonocalm.
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

pufymic spune:
Danidani nu aveti poze noi cu Emma??Sa vedem si noi mezina bucuriilor cum s-a facut de frumoasa!
Inni esti de coma!
....si vad ca ti-ai gasit si pereche...Lakioana
!Reveniti-va fetelor!
Pupici!
Ioana
de
Vauva spune:
quote]Originally posted by Vauva
Monica cred ca trebuie sa arate ca laptele dar mai gros un pic.Cel putin la mine asa arata fulgii de porumb pe care ii iau gata preparati in cutiute . Astia sunt de la Nestle si scrie pe cutie de la 4 luni. in Ro nu sunt? Bianca a ras aseara 120 ml, dupa care am crezut ca o sa o doara burta. Da de unde, nik. Cred ca ii mai trebuia
. Si-s mai rele ca laptele, ca nu-s indulciti. Am crezut ca nu se mai trezeste azi nopate dar la 3 a fost sus si a trebuit sa ii dam lapte.
Eu ma bucur ca pana acum tot ce i-am dat i-a placut tare mult si nu a durut-o burtica.Asa imi place cand deschide gura mare sa ii bag lingurita.
Mie una mi se pare tare dragalasa cum mananca alimentele solide![]()
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE