Amsterdam - Cluj/ Sibiu, exista?
Imi tot storc creierii pe aici si nu gasesc cum as putea sa ajung din Amsterdam in Sibiu sau Cluj, cu avionul daca se poate si la un pret acceptabil.
Am gasit doar pana in Budapesta ( cu Skyeurope) sau in Bucuresti ( cu LX) insa nu ma prea aranjeaza ca trebuie sa iau trenul pana in Alba apoi, iar cu un bebe e cam mult.
Are cineva vreo idee?
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
Raspunsuri
Maiotra spune:
da-mi o data exacta(zi plecare..zi intoarcere) si iti caut.....sunt companii care fac amsterdam-cluj sau amsterdam-sibiu....
country girl spune:
Alina, din pacate avion direct intre Amsterdam si Cluj nu gasesti. Insa gasesti cu legatura prin Budapesta (Malev + Carpatair) sau Milano (Tarom + Alitalia) sau Viena (Tarom) ori Bucuresti (Tarom).
Noi pana acum am preferat legatura cu Taromul prin Otopeni. Sunt doar 2-3 ore intre curse si ajungi la Cluj la o ora rezonabila in jur de 18:30.
Poate chiar mai convenabil mi s-ar parea cu Malev + Carpatair.
Pretul depinde insa de datele la care vrei sa calatoresti.
scumpi spune:
Bb_alinus ai incercat site-ul Tarom-ului? Sunt zboruri de la Brussel spre Cluj, uite m-am uitat eu si pretul unui bilet e de 367€ dus-intors.
Din Amsterdam nu am vazut sa fie, daca nu e prea departe Brussel-ul pt. tine, poate e o idee buna. Succes!
bb_alinus spune:
Scumpi m-am uitat pe Tarom si pe alte o mie de siteuri, dar Brussels Cluj nu am vazut desi am cautat! Ar fi foarte fain sa fie cursa directa. O sa caut mereci!
Country as vrea sa evit Carpat airul, nu stiu de ce nu imi inspira incredere, iar via Milano mi-e cam mare deturul, via Viena ar fi ok doar ca am gasit la niste preturi enorme.
Stie cineva undee gasesc info despre trenuri din budapesta spre cluj? Ca am gasit ceva interesant Amsterdam Budapesta.
Maiota datele sunt 5-15 aprilie ( de Pasti ). Sigur sunt companii care fac Ams Cluj? Sau Sibiu ar fi super!
Pana la urma nu e rea ideea sa venim pe otopeni ( am gasit cu swis la un pret bun) si apoi sa luam tarom pana la Cluj, doar ca pe siteul taromului dau niste preturi pe cursele interne de ametesti, pt 1 pers costa 300 si ceva Buc-Cluj!
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
Maiotra spune:
In 5-15 aprilie inca nu sunt....
Am gasit insa in Februarie si d-aia ti-am si spus ca sunt...
Mai puric programelul pana atunci....da-mi un PM din cand in cand....
columbiana spune:
din Budapesta ai zbor la tg-mures, nu stiu insa daca este Malev sau Tarom; spre Cluj stiu sigur ca este din Viena (nu stiu cu ce te-ar ajuta un traseu Amsterdam-Viena-Cluj; eu de obicei merg acasa cu Austrian: Montreal-Viena-Cluj, acum incerc sa gasesc ceva cu Malev: Montreal-Budapesta-Tg-Mures, sigur exista pentru ca au venit/plecat asa parintii unor prieteni anul trecut.
bafta
sa o ajutam pe Emma
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79512&whichpage=1
danielag spune:
quote:
Originally posted by bb_alinus
Stie cineva undee gasesc info despre trenuri din budapesta spre cluj? Ca am gasit ceva interesant Amsterdam Budapesta.
bb_alinus, eu folosesc cu incredere site-ul Deutsche Bahn chiar cand caut conexiuni pentru localitati in Ro. Site-ul il gasesti aici. In coltul din dreapta ai undeva optiunea English. La cautare vezi ca iti cere la un moment dat varsta (e pentru a calcula anumite reduceri, dar nu e valabil pentru alte tari decat Germania; tu completeaza campul ca nu merge cautarea mai departe). In lista obtinuta uita-te doar la cele cu Chg 1 (sa nu fie cu schimbare de tren). Sper ca am explicat bine. Succes.
Daniela
danielag spune:
quote:
Originally posted by Ana Stroe
... acum incerc sa gasesc ceva cu Malev: Montreal-Budapesta-Tg-Mures, sigur exista pentru ca au venit/plecat asa parintii unor prieteni anul trecut.
Ana, de la Budapesta poti ajunge la Tg. Mures cu Wizzair (e o companie de low cost). Mai multe detalii gasesti pe site-ul lor. Eu n-am zburat cu ei, dar nici n-am auzit lucruri rele despre ei. Pe site-ul Tarom vad ca nu sunt curse directe intre Tg. Mures si Budapesta. Sau n-am cautat eu bine. Iar pentru Montreal - Budapesta stiu ca exista curse Malev. Succes.
Daniela