pentru fetele din italia

pentru fetele din italia | Autor: cici_2004

Link direct la acest mesaj

buna fetelor

anul acesta in vara e posibil sa vin impreuna cu baietelul meu in italia, mai precis in Aquasparta si as vrea sa va intreb cam cat costa cresa, respectiv gardinita, am inteles ca e foarte scumpa de aceea va intreb si pe voi; as reusi eu numai din salariul meu sa-mi pot creste copilul si sa supravietuim?(suntem pe cale de despartire cu sotul meu-si asta ma determina sa ma gandesc la plecat in italia, deoarece in romania nu mi-as putea creste copilul sigura. Persoana unde m-as duce este tatal meu care este rezident acolo si m-ar ajuta sa-mi gasesc un loc de munca. Din ce m-am documentat am vazut ca, costa destul de mult echivalarea studiilor si sanse mici de a gasi ceva dupa echivalare, mai ales ca nu stiu nici limba, am zis ca mai intai sa-mi gasesc ceva decent de munca, sa invat limba si apoi mai vedem daca voi putea sa-mi echivalez diploma. am inteles ca salariile se invart pe undeva pe la 1.000 de euro, credeti ca din ei as putea sa platesc gradinita copilului meu, sa contribui la chirie si alte dari si sa mai si supravietuiesc ca sa nu mai zic si ceva de pus deoparte.Va zic sincer imi este foarte frica, sa fac acest pas, dar relatia cu sotul nu mai merge si ma gandesc intens sa ne despartim.
Imi cer scuze ca am intervenit in discutia voastra, voi discutati despre vacante, despre locuri frumoase de vizitat si eu vin cu problema mea.
va multumesc si astept raspunsuri si pareri, in speranta ca nu v-am deranjat prea tare.va pup pe toate!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

bine ai venit printre noi!
pe fetele din Italia le gasesti aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=91251

Roxana

Mergi la inceput