bona "tanara" versus bona mai putin "tanara"

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

azia fost prima zi de lucru al bonei tinere ..pare ok, nu se descurca atat de bine cum ma asteptam...dar parca-mi bagara neste cuie neste amice care s-au ingrozit cand au aflat ca este atat de tanara..ca ii umbla mintea la alte minuni, etc..voi ce ziceti?

Roxana Lilea,mama de 2 ori :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Ea poate fi Ok, dar cercul ei de prieteni cum o fi? Are referinte? E foarte important.Am auzit si eu de povesti cu bone tinere si dupa 6 luni dispareau lucruri din casa cand era bona in parc cu copilul, sa nu poata fi banuita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

revin cu detalii ...pana acum, totul este destul de ok, in sensul ca nu se pricepe ea foarte bine la chestii domestice, gen gatit, spalat bebe la fund(prefera servetele umede)...insa la capitoul distractie, intelegere, rabdare, pus la mintea lor, e totul ok...eu sper ca odata cu obisnuinta, sa vina si celelalte...Maria ar vrea sa stea tot timpul la noi si Teo cand o vede se bucura, deci...inca nu s-au adeverit temerile mele..si sper sa nu se adevereasca...

Roxana Lilea,mama de 2 ori :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaSiRoxana spune:

Ma bucur mult pentru voi, Roxana!
Noi tot in cautari suntem... Deja nu mai stiu ce sa fac, daca nici la agentii n-am gasit, unde sa mai caut?

AncaSiRoxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmmaria spune:

Daca esti multumita de felul in care se ocupa de copii, uita de "chestiile domestice". Pe acelea poti sa le dai altcuiva, daca vrei si poti, sau sa le faci tu pana la urma (cu doi copii nici nu vad cand ar putea sa mai faca ceva). E foarte greu sa gasesti pe cineva caruia sa-i pese cu adevarat de copii, iti spun din experienta.
Si nu te mai gandi la "alte cele".
Eu am o femeie in varsta care are grija de copil si o fata tanara care ma ajuta la menaj si chiar nu-mi fac nici un fel de probleme...
Singurul lucru la care eu as avea intrebari este cat va sta la tine (spui ca are fac. de muzica?) - nu vrea sa faca altceva?

Mergi la inceput