bona "tanara" versus bona mai putin "tanara"
Buna fetelor, eu sunt in cautare de bone si saptamana asta am tot avut interviuri...vroiam sa va intreb, ce parere aveti, au venit mulkte bone tinere, adica pana in 30 si cu experienta...fata de bone mai putin tinere, adica peste 50...mie personal mi-a placut o fata tanara, cu experinta la kopii, care a si dat o "proba' de lucru..si ambele fete au placut-o, onclusiv maria care inca sufera dupa fosta bona...deci...astept pareri
Roxana Lilea,mama de 2 ori :)
Raspunsuri
Alex2 spune:
Eu as alege-o pe cea tanara, daca are si experienta. Avantajele sunt ca are mai multa energie si poate "tine ritmul". Pe de alta parte se spune ca cele mai in varsta, de varsta bunicilor, au mai multa rabdare. Eu insa as alege o bona tanara. (asa am si facut atunci cand am avut nevoie)
Alexandru
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
AncaSiRoxana spune:
Clar as alege-o pe cea tanara!
Unde ai gasit asa tanara? Ca si eu caut... Bine, eu caut in special tanara, dar de fapt de orice fel. Acum astept sa vad ce gasesc printr-o agentie la care am apelat...
AncaSiRoxana
roxanal spune:
am dat anunt pe bestjobs si am am primit pana acum 24 de aplicatii...majoritatea sunt tinere, pana in 30 de ani...mie imi este teama la cele tinere ca sew vor razgandi si isi vor da seama ca vor altceva de la viata si ma vor lasa balta cu copii..asta este temerea mea..ca la interviu oricum se vede clar cine are si cine n-are experienta..plus ca modul cum se comporta cu copii e edificator din start..AncasiRoxana, dupa ce termin, pot sa-ti dau forward la aplicatii, ata si in functie de ce anume iti doresti tu..daca poti, da-mi un Pm cu detalii si eu iti trimit
szivarvany spune:
Eu am avut o experienta tare neplacuta cu bona tinerica ... era mereu pe fuga, avea n`shpe probleme de rezolvat, obosea foarte repede, in casa era dezordine + alte chestii pe care "le`am uitat deja"...
Tanti care are acum grija de fi`mea este batranica, e mai mult o bunica pentru fi`mea. Insa sunt foarte, foarte multumita de ea, n`as da`o pentru nimic in lume.
Daria &
Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze
b_axxel spune:
incercati cu asistente de la sectiile de copii,respectiv nounascuti,chiar daca nu sunt disponibile in fiecare zi din cauza turelor din spital va pot ajuta la nevoie.sunt de profesie si unele chiar isi doresc sa mai faca ceva pe langa servici.le-au trecut zeci de copii prin mana.
Lona spune:
Am avut ambele experiente, cu avantajele si dezavantajele fiecareia.
Cea tanara ar fi stat toata ziua afara, se juca cu el, ii citea, se tavaleau impreuna. In schimb n-avea rabdare sa-l hraneasca, era o dezordine de nedescris, vorbea la telefon cu orele (la mobilul ei) si intarzia mereu pentru ca seara statea la disco pana tarziu.
Cea mai in varsta era foarte ordonata si curata, facea si ce nu era cazul, in schimb era teribil de multumita cand baiatul dormea sau se juca singur pentru ca ii lasa timp sa frece chiuveta de 15 ori.
In final am avut noroc de o bona de varsta medie (45) de care am fost foarte multumita si pe care am pastrat-o pentru menaj pana in ziua de azi, pentru ca fiul nostru nu mai are nevoie de bona de vreo 5 ani.
Cred, pana la urma, ca este vorba de noroc. Daca ar fi s-o iau de la capat, as opta totusi pentru una tanara.
roxanal spune:
bona tanara de care discutam, nu pare deloc genul care vorbeste cu orele la telefon si nici de genul celor care-si pierd vremea prin disco pana noaptea tarziu...e genul cuminte, serioasa..si rabdare pare sa aiba si este calda(cel putin asa mi-a dat mie impresia la interviu si ori de cate ori am vorbit ulterior cu ea...a facut fac de muzica....probabil ca vom incepe de luni, va tin la curent..sper sa nu am probleme, chiar mi-a placut si mai ales a placut-o Maria...si Teo s-a dus la ea...
suzana95 spune:
Buna, le faceti acestor bone tinere o carte de munca? in caz ca nu, peste 30-40 de ani se vor plange si ele ca nu le ajunge pensia.
Hildegard spune:
hmmm, e cu antec aici....
si eu as alege o bona tanara dar cu experienta....da e buna ideea asistentele care au lucrat cu copii nu lucreaza...pai cand e la servici ce fac??? nu merg eu la servici?? nu se poapte. trebuie sa steie permanent, nu? Eventula, asistentele care sunt in pensie.
Dar...si bonele mai in varsta imi convin, au mai multa rabdare cu neastamaparatii astia ai nostri.
de-ale gurii