Avion spre America
A zburat cineva in America? Avand in vedere ca zborul dureaza vreo 10 ore, este interesant de aflat cum iti poti petrece timpul. Cum sunt avioanele? Se poate dormi? Ce facilitati gasesti in avion (muzica, filme, jocuri, etc)?
Raspunsuri
ruxy05 spune:
Da, am zburat spre America, un zbor lung de 15 ore...In avion nu prea poti face mare lucru, ai filme si muzica, poti dormi sau povesti cu vecinul, altceva nu imi vine in minte acum. Eu imi iau tot timpul ceva de citit si mp3 playerul.
Calatorie faina,
Ruxy
miereamara spune:
Zborul poate dura si pana la 19 ore, depinde cate escale ai si cat timp trebuie sa stai prie aeropoarte. La mine a fost primul zbor cu avionul si am fost foarte stresata, am avut doua escale si am schimbat trei avioane, deja la al treilea avion imi trecuse si frica si tot, voiam numai sa dorm....In transatlantic ai filme, ai muzica, se serveste masa, poti sa dormi un pic, desi spatiul este foarte stramt, te mai plimbi pe culoar ca sa te dezmortesti...Cu toate astea m-am plictisit teribil. Ia-ti ceva de citit, ca sa treaca timpul mai usor.
corinadana spune:
Daca i noapte faci nani, daca i zi citesti sau te uiti la filme. Dar te si plictisesti poti sa fii sigura. A! mai consumi timp si cu papatul.
Zbor placut!
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Jazz spune:
Nu e chiar asa de rau si de plictisitor precum suna... In zborul din Europa spre America vei vedea 2 filme, scaunele nu sunt foarte comfortabile dar ti se ofera perna, pled, pranz, snack-uri, bauturi (in functie de compania cu care zbori). Ia-ti carti sau reviste, muzica preferata,... ti se ofera casti si poti asculta pana la 11 canale de muzica de diferite tipuri...
Daca ai prima escala in Amsterdam o sa iti placa in aeroport, poti sa te plimbi sau sa privesti oamenii care vin din toate colturile lumii, ai sa vezi diferite rase, porturi, culori, etc.
Enjoy! ;)
intruder spune:
Una peste alta, zborul complet dureaza cam 28 de ore...Auzisem din diferite parti ca ai posibilitatea sa alegi ce filme vrei sa urmaresti (mai multe variante din care se alege una), ca mai exista si posibilitatea unor joculete pe calculator...Cel mai interesant este ca la zborul din interiorul SUA (care dureaza cam 10 ore fara escala) nu iti ofera nimic "din partea casei"; vrei sa mananci si/sau bei, banu' jos
Mersi pentru ponturi. Totusi, nu consider topicul inchis, mai astept sfaturi.
blackpanterro spune:
Din 2004 am fost in America in fiecare an si de fiecare data a fost groaznic.Am avut tot felul de intarzieri si escale neprevazute.Prima data mi-au trebuit 3 zile sa ajung in Houston din Roma, a 2-a oara au fost 4 zile din Napoli, a 3-a oara, era sa nu ajung la aeroport datorita traficului din Stuttgart.
Anul asta merg din nou si sper sa fie ok.
De obicei am nimerit scaune care nu se rabatau, copii care nu se opreau din plans pe tot zborul, mancare proasta.Filmele sunt ok de obicei, sunt destul de recente, jocuri nu am auzit inca, se va introduce optiunea de a conecta iPod-ul sa vezi ce filme ai pe el(dar nu stiu cand)
Una peste alta, nu conteaza cum e zborul ca nu dureaza o vesnicie.
Succes!!
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
corinadana spune:
Dar cu cine ai zburat? Blackpantero Si noi am vizitat RO in fiecare an cu Lufthansa si Air France.Jos palaria in fata lor! Zborurile au fost placute. L.A. - Franta ( germ) 11.30 si apoi inca max 2 ore la Buc. cu escale 2-3 ore de fiecare data.
Intruder nu stiu de ce zbor vorbesti tu sau daca ai zburat vreodata pe ruta asta dar noi locuind pe coasta de vest am traversat SUA. Ti se ofera absolut TOT fara sa platesti decat daca nu vrei tu sa faci cumparaturi de la dutty free ( asta e problema ta). Si ca zborul complet e de 28 ore asta i o mare gogoasa! Decat daca faci multe escale si cu multe ore de stat prin aeroporturi dar tu ziceai de zbornu de durata totala a calatoriei.
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
intruder spune:
bucuresti - amsterdam - minneapolis - honolulu = 28 ore! (din care 21 sunt in avion, restul sunt escale).
in zborul minneapolis - honolulu nu ti se ofera nimic, totul trebuie cumparat (si aici ma refer strict la mancare si bautura).
Siminaf spune:
Da, ai trisat! Nu ai spus in care parte a US mergi!!!
Pina in Sydney de la Bucuresti e tot cam atit. Ba poate chiar mai scurt cu vreo 2-3 ore, in functie de linia aeriana aleasa.
Zbor placut!