Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (136)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Eu una as sta acasa,numai sa am un venit sigur si decent (super decent,care sa merite sa-mi las balta "cariera" ) Nu m-as plafona deloc
Tare necajita-s pentru Dani al Mirelei si acum nici PC sa n-aiba sa mai stim ceva de ea
Nu mai pot de oboseala ,noroc ca am adormit-o pe Diana ... A dus-o mami pe la ea azi ... iar husbandu e la cinema acum
Am de vazut ceva filmuetze si poze noi p-aci se pare,o sa incerc in seara asta ... deocamdata trebuie sa pregatesc niste hartzoage urgent
Revin ...

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"SINGURA MASURA A LUCRURILOR ESTE IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Silvi, noi papam zilnic legume si carne din ciorbita facute piure (ciorba de-a noastra, cu varza acra, sare). Si nu stiu cat mananca, mult sigur nu. Si kiwwi si iaurt (dar astea nu zilnic), doar cand are chef. Am decis, daca ea mananca si legumele alea din ciorba cu carne sa ma declar multumita si sa i le prepar zilnic. Cat despre somn, Ana are 1 sau 2. Are un singur somn in jure de ora 1, in zilele cand se scoala pe la 8.30 si are 2 somnuri: unul scurt in jur de 11 (maxim 30 minute) si unul lung pe la 3 (maxim 2 ore), in zilele cand se scoala la 7. Azi au fost 2 somnuri si trezirea la 7.30.
Ana mea nu se sperie de nici un fel de copii! Orice i-ar face. Am fost in vizita la o fetita de 2 ani, care i-a luat toate jucariile si a cam si agresat-o, dar Ana era in extaz.

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

HA HA unde esti Andiaroro sa vezi fetitzele curajoase ??? Ioana,Anutza,Diana...care se mai inscrie? Eu am vazut pe baietelul vecinei cum fugea iute la fusta mamei daca incepea Diana sa il "mangaie" ... si chiar nu era asa agresiva,ca baiatul ala de care se temea saracutzul Alain !

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Asaaa ,pana nu apare Anne de France cu sa va zic ca l-am vazut pe Tibisor cantand si pe frumusetzea de Raisa ce smechera e!
acu tre sa caut din urma ,ca nu mai stiu cine a pus poze azi
Pap tort - ultima felie si vizionez
Numai eu p-aci se pare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Moni

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

ANAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Acum cred ca mi-a mancat ioana 200gr de iaurt cu cereale, dar sa va spun cum: eu stau cu castronul in mana la calculator si matusa lui robert da ture cu ea pana la brad, la pisi..etc si apoi mai vin sa ia o gura de papa.
Cred ca am pierdut un mesaj...nu stiu de unde reiesea ca Alexandre este mamos.
Moni, nu stiu cat este Ioana de curajoasa dar stiu sigur ca este moarta dupa copii, daia mai fac un kinder, macar ii suport pe ai mei

daniela10w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

DANIELA nu cred ca e mamos,dar mamica lui nu suporta discriminarea fetite - baietei
Si toti sunt cam morti dupa copii cred! Doar ca la cei mai linistiti si cumintei,cred ca le e cam teama daca dau peste cate un copilas mai agresiv,e si normal presupun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Gata, ati inceput sa va reveniti?

Azi am fost sa vad Parlamentul. Ce am putut vedea...luxul, luxului. Foarte frumos dar si foarte costisitor pentru tara asta.

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Dana Ene, ti-am trimis inca o data pe adresa de gmail. Ca merge mai repede. Daca nici acum nu le-a luat, o sa le pun pe contul comun maine si le iei tu de acolo. Mersi frumos.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput