Aspirante optimiste>20 ani(27)
Raspunsuri - Pagina 4
printesa_roz spune:
Raportez si eu: ziua 25 din 28. Luni, pe 8, ar trebui sa vina uritii, desi sper ca nu, adica sigur s-or sa mai vina

....ma imbat cu apa rece. Eu tot asa ma simt, temperatura e astazi 37.3. Sa vedeti voi ce ma duc eu la mamici de septembrie -octombrie
.....Nu dati cu rosii, ce , nu mai are voie omul sa viseze frumos?
AleDutulescu spune:
EU ZIC CA ASA E BINE

fara sa te gandesti insa si de asta tre sa fii in stare. ca daca ai pitic, pana nu pleaca, nu faci nimic. na ca vb si in versuri. ![]()
daca voi ziceti sa stau cuminte pana vin uratii, daca vin, eu mai am o speranta.... da una mica mica mica.
Alexandra
AleDutulescu spune:
printeso! sa te auda Dumnezeu. eu ce sa zic? sunt in z 30 si nu vin nici uratii, nu iese nici testul.

Alexandra
didi-anda spune:
LA MULTI ANI!
felicitari gravidutelor
s-aibe o sarcina usoara si un bebe sanatos.
celor care nu sunt
le doresc sa li-i se indeplineasca dorinta cat mai repede.
n-am mai intrat si nici n-am mai scris din 31 decembrie,dar v-am citit pe graba,ca mi-am lasat sotul la calc,iar eu am dormit,c-am avut cam mult de recuperat.
eu sunt ziua 20.nu stiu cand trebe sa-mi vina,ca luna trecuta mi-a intarziat2-3 saptamani. am prestat
in perioada de ovulatie,dar nu sper,ca nu-i prima oara cand prestam cand trebuie si nimic....deja ma pregatesc sufleteste pt inseminare. ma tot uit la pastilele ce trebuie sa le iau,dar mai ales la injectie,ca mi-i tare frica.am vazut pe prospect ca se ia in burta sau in picior.
cred ca m-am intins prea mult....
va pup pe toate si s-auzim de cat mai multe 
ancadragoman spune:
Printeso eu iti doresc sa fie bb.
De cate luni incerci?
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
printesa_roz spune:
Din ianuarie 2005 ne-am hotarit ca vrem bebe, dar am facut anul asta pauza 6 luni, ca de-abia ma angajasem si eram in perioada de proba.
vrmoana spune:
Fetelor ce parere aveti? Eu sunt ziua 25 din 28 si TB este 37,1 iar din ziua 15 de cand a fost ovulatia nu a mai scazut sub 37. Sa fie ceva
?
z