replici celebre din anul 2006
Vanghelie Show Care A Fost Si Este
Marian Vanghelie (primarul sectorului 5): „Ma simt lezat din luna in care a inceput campania, si ma simt si acum. Nu pot preciza data la care m-am simtit calomniat, dar am depus la dosar materialele doveditoare.“
„Sint alaturi de Dan Ioan Popescu, dar nu pot sa fiu alaturi de Dan Ioan Popescu.“
„Oamenii, dupa cum ati vazut, s-a votat secret si au simtit.“
„S-a transat aceasta problema si, odata cu transarea acestei probleme, s-a rezolvat si problemele noastre interioare.“
„Mai are mult pina sa aiba puncte de vedere asupra la ce spun eu.“
„Pe mine ma recomanda foarte multe calitati.“
„Acel tinar care s-a transformat in 300 este vorba de unul singur.“
„Ma simt exact cum n-ar trebui sa ma simt.“
„Am inceput si noi sa fim paminteni si sa avem un mesaj cu ei.“
„Trebuie sa respecti pozitia respectiva.“
„A trebuit sa impinzesc tot sectorul si sa facem un inventar.“
„Cum mama dracului mai monteaza el rododendronii?… Asta-i problema mea!“
„Am crezut ca m-ati chemat ca si, virgula, partid de opozitie.“
„Patriciu a avut un vis erotic cind s-a gindit la o alianta a PNL cu PSD.“
„Sint atit de nervos si de suparat, incit nu vorbesc decit administrativ.“
„Nu sint de acord sa cream un precedent periculos.“
„Am auzit niste baieti simpatici, aseara, pe la televizor, si ii trimit sa se duca dreacu’, la munca, nu sa citeasca almanahe, almanahe… Sa se duca dreacu’, nu sa stea la televizor.“
Categoria
OI TV
Gigi Becali (presedinte PNG): „Eu cu un diavol nu am sa mai dau mina niciodata.“
„Toata averea mea va fi folosita pentru a face un gard spiritual in jurul Romåniei.“
„De cind am intrat in politica, mi-am dat seama ca totul e teleghidat.“
„Asta ne mai trebuie acum, sa bagam valorile la puscarie.“
„Eu stiu dinainte ceea ce fac.“
„Noi, de cind ne-am nascut, noi ne-am nascut opusi.“
„Eu m-am atasat de presedintele Traian Basescu pentru ca l-am simtit ca pe un om spiritual.“
„Am avut asa, o decadere… Dar un razboinic nu decade asa usor!“
„Eu sint un om care ma intereseaza lucrurile profunde.“
„Nu e problema nimanui ce face omul cu singele lui.“
„Cu Becali nu poti sa te lupti, ca e prea puternic.“
„Pai, si-asa e viata scurta, minca-ti-as, pai, daca doua saptamini nu fac nimic, cind sa mai fac idealurile mele, ce vreau sa fac eu, daca doua saptamini deja nu fac nimic?“
„Am facut asa, o insinuare, o ipoteza.“
„Un general asa mare, ca mine, nu poate fi suparat decit o zi.“
Categoria
Emil Bobu
Ion Iliescu (senator PSD): „In China, toata lumea e impresionata de cresterea spectaculoasa a Chinei.“
„Este o iluzie falsa!“
Antonie Iorgovan (senator PSD): „Anumite aspecte sint legate de anumite realitati.“
Adrian Nastase (deputat PSD): „Banii astia provin dintr-o realitate care este demonstrabila.“
„Probabil ca a fost in legatura cu unii sau cu altii.“
„Orice poate sa fie obiect din China.“
Eugen Nicolaescu (ministrul Sanatatii): „Orice activitate care este generatoare de creativitate uzeaza starea de sanatate.“
Anca Boagiu (ministrul Integrarii Europene): „Asa cum Romånia nu a fost a noastra, nu e a noastra, ci a urmasilor nostri si a urmasilor urmasilor nostri, asa si Europa nu a fost a noastra, nu e a noastra, ci a urmasilor nostri si a urmasilor urmasilor nostri, adica a copiilor nostri.“
Adriean Videanu (primarul Capitalei): „Dupa integrare, vin sau nu anticipatele.“
Mihai Båzgan (viceprimar sector 1): „Amindoi am fost la acelasi unison.“
Dumitru Dragomir (deputat PRM): „Sintem o tara mai al naibii decit aia bananiera.“
Cosmin Nicula (deputat PSD): „«Cioara» poate fi considerata o figura de stil, caci nu exista semeni de-ai nostri care sa zboare.“
Stefan Glavan (deputat PC): „In momentul acesta special pentru Romånia, sint foarte putini cei care pot concluziona idei concrete si care sa dea un verdict sigur.“
Mihail Hardau (ministrul Educatiei si Cercetarii): „A vorbit partial, pentru ca nu sint bani.“
Gavrila Vasilescu (senator PC): „Va rog sa ma ajutati sa strig catalogul si sa raspundeti prezent sau absent pentru colegii care nu sint, ca sa nu mai ridic privirea.“
Gheorghe Flutur (ex-ministru al Agriculturii) : „Am avut niste cauze obiective de la pasarile salbatice.“
„Incercam sa inchidem ceea ce se-ntimpla in tara.“
Ioan Stan (deputat PSD de Suceava): „Vasile Blaga are destule acuma. Este si el în comandamentul ala antiepizdologic, sau cum se cheama.“
Sergiu Andon (deputat PC): „Pot face aceasta dedublare pentru ca sint un om scrupulos.“
Doru Ioan Taracila (senator PSD): „Pasarile simbolizeaza descatusarea de trecut.“
Dan Voiculescu (presedinte PC): „Imi fac mia culpa.“
Mihail Hardau (ministrul Educatiei si Cercetarii): „Vreau sa le dezvolt ingerul pazitor.“
Teodor Atanasiu (ex-ministru al Apararii Nationale): „Nu sintem dotati pentru orice.“
Claudiu Tanasescu (senator PRM): „Noi, barbatii, putem sa ne dam hainele jos, dar doamnele… nu pot.“
Categoria
GIndire cu premeditare
Dan Ioan Popescu (vicepresedinte PC): „Functia de presedinte executiv este ca presedintele executiv nu are decit menirea sa dea la o parte presedintele.“
Nicolae Mischie (baron de Gorj): „Domnul Adrian Nastase a profitat de pe urma unei matusi imaginare, in cazul meu este vorba despre o matusa care traieste.“
Adrian Nastase (deputat PSD): „Presedintele nu vrea sa se faca dreptate, ci sa i se dea lui dreptate.“
Ludovic Orban (presedinte PNL Bucuresti): „Observ ca Stolojan si Basescu se imbolnavesc separat, dar au regrete impreuna.“
Crin Antonescu (deputat PNL): „Sint onorat sa ma fi citat fara sa va fi trimis eu, undeva, ambasador.“
„PSD este atit de preocupat de saracie si saraci, incit ai zice ca-i condus de Sfintul Francisc din Il Poverello, care nu inseamna «prostanacul».“
Categoria
Aceste cuvinte ne doare
Cozmin Gusa (presedinte PIN): „Am atitea pe cap, incit nu mai stiu cum sa le fac fata. De aceea am nevoie de o mica piedica in calea uitarii.“
Ana Varga (secretar de stat, Ministerul Mediului): „Fiecare dintre noi este o picatura de apa si, impreuna, formam un riu. Sa depunem cu totii efortul ca apele din Romånia sa fie cit mai bine gestionate si cit mai curate.“
Mircea Geoana (presedinte PSD): „Sintem multi si sintem buni. Sintem partidul cu cei mai frumosi oameni.“
Categoria
Din putul gIndirii
Titus Corlatean (secretar general PSD): „Sper ca este o propunere bazata pe nestiinta.“
Norica Nicolai (senator PNL): „Politica e blonda.“
Vasile Dåncu (deputat PSD): „Statuile nu au nevoie de scaune.“
Ioan Ghise (deputat ex-PNL): „S-a demonstrat milenar ca, atunci cind te raportezi la principii, esti apropiat de centrul existentei universale.“
Categoria
Emil Bobu, cu premeditare
Ovidiu Musetescu (deputat PSD): „Personal, cred ca domnul Patriciu isi poate formula foarte bine apararea si in stare de libertate.“
Categoria
Din punctul gindirii
Dan Mihalache (deputat PSD): „Nu cred ca e vorba de o lupta pentru putere, e vorba de un punct de inflexiune.“
Categoria
Cunoaste-ma pe mine insuti
Ioan Talpes (senator independent) : „Ce stii matale ce mai sint eu?“
Antonie Iorgovan (senator PSD): „Eu am fost eu de cind ma stiu.“
Categoria
Motanul incalzit
Adrian Iorgulescu (ministrul Culturii si Cultelor): „Tangoul te duce… asa, catre o stare de pre-amor intre feline.“
Categoria
Luceafarul din Basarabi
Traian Basescu (presedintele Romåniei): „Din public am plecat, in public ma intorc.“
Categoria
MAI, animalelor!
Anton Ardelean (primarul Tautii Magheraus): „Iepurele se mai joaca cu o gaina, mai merge la o potcoava de cal mort, dar noi nu dorim ca iepurele sa faca chestiunile astea, noi dorim sa fim broasca, sa mergem incet si sa ajungem la linia de sosire. Nu am fost de acord cu cocorii si cu broasca testoasa.“
Categoria
Majoritatea Si Mioritatea
Mioara Mantale (prefectul Capitalei): „Eu vorbesc de vulgul care este folosit atunci cind nu ai argument.“
Categoria
Baiete, inca o bucurie cu gheata!
Traian Basescu (presedintele Romåniei): „Consider ca sint un om care are dreptul sa se bucure.“
Categoria
Nihil sine ateo
Ion Iliescu (senator PSD): „Mesajul lui Iisus este extrem de actual, mai ales pentru cei cu credinta de stinga.“
Categoria
Un pedagog de i se scoala noua
Ilie Sårbu (vicepresedinte PSD): „Nu face oricine cind i se scoala un pol.“
Categoria
Spitalul de dementa
Corneliu Vadim Tudor (presedintele PRM): „Nu intotdeauna evenimentele propriu-zise coincid cu mersul neuronilor nostri.“
Categoria
Pe culmile fracturarii
Mihai Razvan Ungureanu (ministru de Externe): „Un picior imobilizat iti lasa foarte mult timp pentru reflectie.“
Categoria
Hegele, probleme, ma?
Corneliu Vadim Tudor (presedinte PRM): „Numai Traian Basescu detine adevarul absolut, adevarul hegelian?“
Categoria
Toate dumele duc la Roma
Mircea Ioan Molot (presedintele Consiliului Judetean Hunedoara): „Nu sintem noi mai ortodocsi decit Papa de la Roma.“