In Italia (20)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

nu integrale artigianale = artizanale ... facute manual su in cantitate mica.. nu industrial .. asta inseamna ca le trece prin matrite de bronz si sunt mai aspre la pipait nu netede ca cele industriale .. deci sosul se prinde mai bine de ele ..
Or fii si Barilla dar eu nu le-am vazut decit pe alea pt lasagna sau nu imi amintesc deloc de ele in magazin aici .. .. poate pt ca sunt atitea tipuri ca te pierzi printre ele...

Oricum nu vei gasi acelasi brand care se vinde in america .. asta e sigur. Pt ca fiecare brand are o piata a lui de desfacere .. si ceea ce place americanilor nu e obligatoriu sa fie si pe gustul italienilor si invers..

Eu prefer alte marci si in primul rind Giovanni Rana ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

quote:
Originally posted by crista-s

caci sunt facute cu un griu diferit ( grano duro).

pai dupa cite stiam eu grano duro e griu integral .. la asta ma refeream .. pastele artizanale facute cu grano duro sunt integrale ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Crista, merci, deci daia nu mai gaseam eu pe nici unde detalii despre asta.

Cine stie cand o sa ajunga sa-si schimbe pass-ul.Mai mult merg ai mei acolo decat vine ea in tara.

Teo, ar mai fi si lenjeria de la Pompea,dar nu stiu cat de deosebite au modelele, eu le stiu mai mult pe cele clasice.
Pastele barilla eu le-am vazut peste tot in mag lor,ma mir crista ca nu le sti.Stiu ca sunt Emiliane Barilla, foile de lasagne, cele la cutii galbene,iar pastele sunt la cutii albastre.Toate nr de spaghete, si tot felul de forme de paste.Noi mai luam si pe cele de la Coop.Intr-adevar cele proaspete sunt super.Lua cumnatul meu niste tagliatelle super, asa cum zicea si Crista sunt mai aspre si sunt super.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Sunt Barilla in supermarket ... acum nu stiu astea plus ... poate nu le-am dat eu importanta (ca nu ma iau dupa mode). Barilla alea normale, simple (cutia albastra) imi plac si le folosesc des ...

Petronela

Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici.

Mergi la inceput

grano duro nu e griu integral ci un alt soi de griu... special pt paste ... nu cred ca se cultiva ion restul europei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Multumesc pentru raspunsuri si informatiile despre Roma .

Inca mai cautam, pentru ca apartamentul pe care il gasisem si pentru care am dat si avansul nu mai este disponibil si trebuie sa o iau de la capat cu cautarile .

Noi planuim sa mergem o saptamina la Roma si 2 in Sicilia.

Numai bine la toata lumea.

Mergi la inceput

Oana este un subiect mai vechi despre Roma ( da cautare dupa Roma si il gasesti .. ) acolo au scris fetele citeva adrese de apartamente nu f scumpe si prin centru ...
Si pt Sicilia era un subiect nu stiu dac se numea chiar Sicilia sau era Taormina ca titlu .. oricum daca ai timp poti sa le cauti si sa le citesti .. mai gasesti informatii despre locuri de vizitat ( nu cazare ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

quote:
Originally posted by tumpi

[b]Teo
, ar mai fi si lenjeria de la Pompea,dar nu stiu cat de deosebite au modelele, eu le stiu mai mult pe cele clasice.

Buna, Tumpi !
ma intereseaza, de fapt, niste maieuri cu sutien incorporat pt camasi transparente (dar simple, fara broderii, ca ma duc cu ele la birou)

unde sta sora ta ? ai ceva ponturi pt mine pt shopping ? ma intereseaza doar oportunitati locale (Milano,Florenta), ca asa ... cumparaturi ca "turistul" am mai facut in Italia ... de la magazinele firmelor cunoscute ... ma gindeam la "buticuri" no name, cu marfa "italiana"

Barilla nu vreau decit PLUS, adica mincare "sanatoasa", ca altfel n-oi fi nebuna sa ma car cu spaghetele dupa mine, ca se gasesc si aici destule

Mergi la inceput

Paste sanatoase ... sunt cele de care zic eu facute manual sau cu masini de productie mica .. trecute prin trafila de bronz si care le cumperi de la magazinele mici unde il vezi pe producator cum le face aproape sub ochii tai .. Barilla sint paste industriale ca si celelalte care se vind in supermarket ( diferenta sta NUMAI in pret si in publicitate)... Italienii ( cei pe care ii cunosc eu ) prefera Giovanni Rana, fiu de brutar ... si-a facut aceaasta firma si a rezistat sa nu fie cumparat/inghitit de Barilla ... care avea ceva vechime si care a intrat pe piata emigrantilor italieni asa ca a devenit mai usor cunoscut in lume.

Maieu fara dantelute gasesti la Tezenis , din bumbac ..a fost singurul magazin unde nu se gaseau numai si numai microfibra..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Cri, lasa mama fata sa-si ia Plus daca vrea ea neaparat. Se pare ca ceea ce oferim noi, ca informatii, nu e de gradimentul oricui.

Mergi la inceput