In Italia (20)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bellamia2 spune:

Buna ziua, abia acum v-am descoperit desi sunt in It de un an si 3 luni, dar cu acces la net de o luna(izolata de lume intr-un sat italian plin de batrani....suna cunoscut?). Am si vazut niste site-uri scrise de voi pe prima pagina pe care abia astept sa le citesc, azi nu mai am timp. Ma bucur enorm c-am dat de voi.
Pupici, Bellamia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Vorba astora, bellamia de unde esti de fel?
Chiar stai la Firenze?
Si, bine ai venit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eryteea spune:

Cicina te-am gasit si aici .Sint noua pe aici dar veche in Italia (m-am saturat de Italia pina peste cap).Nu-i mai suporttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt!Ajutor!

Ingrid amore di mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Ery, stau putin pe meleagurile astea, din lipsa de dialog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Leistra ce fain ca mergeti in vacanta in Italia , si mie mi-ar place . dar hai treci pe la coltul olandez ca am revenit eu pe acolo si incerc sa mai aprind un foc ceva .
Mama si tata si o sora de a mea sunt in Italia , in vara ne vedem cu totii acasa , de abia astept .
Alor mei nu le place acolo , de sunt mai invarsta si nu se pot acomoda desi lucreaza acolo de vreo 3 ani .
Eu cu o alta sora suntem in Olanda si celelalte 2 sore ale mele sunt in Romania .
Nu ne-am mai vazut cu totii de vreo 4 ani .
Care mai sunteti din Perurgia , poate imi cunoasteti familia ,va pup !

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellamia2 spune:

Cicina, sunt din Suceava. Ms pt bun venit.
Eryteea, sunt de acord cu tine, desi ....trebuie suportati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eryteea spune:

Bellamia esti pe aici doar de un an si deja esti un pic de acord cu mine daramite dupa 10.Ce sa mai spunem de CIcina ca are 17 .

Ingrid amore di mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

ciao a tutti.
Fetele, vin si eu cu o intrebare la voi.Stiu ca citisem la un moment dat ca se pot schimba pasapoartele si trimitand prin posta documentele.Am cautat pe seit-ul Ambasadei Romane la Roma detalii,dar nu mai gasesc informatia asta.Nu mai este de actualitate?
Ma interesa pt sora mea careia i-a expirat pasaportul.In primul rand ii e destul de dificil de a ajunge la Roma (sta tocmai in Sicilia) si din cauza job-ului si a distentei.Daca ar vrea sa mearga in tara, cum ar face?ea BI nu mai are, CI-ul de Italia nu-l poate folosii in afara Italiei,in situatia de fata cum ar putea calatorii?

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Tumpi nu se mai face pasaport prin corespondenta , a fost o minune care a tinut f putin pt ca se pierdeau documentele prin posta ( cica).

Cauta pe site-ul ambasadei de la Roma daca poate face procura cuiva din Romania prin corespondenta . Adica sa trimita actele, formularul de cerere pt procura descarcat de pe net si completat + copie dupa chitanta cum ca a facut plata la banca .. nu stiu sigur care dintre procuri se pot face prin corespondenta dar citesti si te lamuresti,. Poate sa trimita mail la ambasada si sa intrebe , vezi ca acolo in ultima vreme se putea merge numai cu programare facuta pe mail su la telefon ...
Mai exista varianta ca atunci cind sora ta o sa vrea sa mearga in Ro in vacanta sa isi ia o zi libera( sa faca intii programare la ambasada ) si sa ceara titlu de calatorie. Cu el poate intra in Ro dar nu poate iesi, ajunsa acasa isi face pasaport la urgenta in 3 zile si cind termina vacanta are si pasaport cu care sa se intoarca ..
Nu poate face procura pt pasaport la notar italian !! Sa nu cheltuiasca banii ca din cite stiu eu cei de la pasapoarte primesc numai procuri facute la ambsada/consulat( e bine sa citesti si pe pagina serviciului de pasapoarte din Ro din judetul sau orasul de unde apartine in Ro ca fiecare are nebunia lui ) .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

plizzzzz

va rog, rugaminte MARE la fetele care stau in Milano, Florenta si Venetia: unde se poate face shopping (haine (de dama ), mai exact) ? exclus magazinele de mare firma, ca nu ma tina buzunarul si oricum nu ma omor.

stiu ca parca la Milano era un targ de haine; asa e ?

Mergi la inceput