Gashka vesela de nov - dec 2005 (110)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

cum n-am citit nimic din urma sa raspund:)) si nu ma pricep la antibioticele lui elise, o dau inainte cu ale mele:
progrese nichita:
ieri faceam "curatenie" la bijuterii si elastice de par (sa mai dau din ele la nepotelele mele de la tzara (am 2 bucati, 14 si 9 ani:)) si vine nichita si fura un cercel si pleaca cu el! si se duce 3 metri mai incolo si-l arunca pe parchet, in mijlocul a 100 de jucarii, masinute, bile, melci, maimutoi, cercuri etc. ii zic: nichita, adu-mi cercelul (plecase deja in cautare de alta "prada"). Va spun ca nici nu speram ca mi-l aduce...Se duce glont la cercel, nu indraznesc sa sper ca stie ce e ala cercel, cred ca a tinut minte unde a aruncat ultima prada...si il ridica si mi-l aduce, doamnelor si domnilor!!!!
si, mai mult, nu mi-l da in mana(9asta a invatat demult deja), ci il pune in cutia cu bijuterii!!! Nu il luase de acolo, dar vazuse ca umblu in aia!

progres nr. 2: cere in brate! (ma rog, e progres pt el, nu pt adulti!)...la cateva saptamani dupa ce a invatat sa mearga cat de cat, se prinde de genunchi, ca de copac, si se uita rugator in sus, intinzand si o manuta! cu cealalata se tine bine de pantalonul meu! dk nu-l iau, urmeaza mari plansete. God, ce speculant e!

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionikka spune:

Salut!

Oare ni se permite si noua un vot? Dat fiind faptul ca am picat din Luna pe la voi...asa tarziu?

Mie imi place copilasi de nov_dec. Si prichindei! Dar daca asta e luat?
Copilasi e simplu si la obiect!
Cand zici "copilasi" intelegi tot ce inseamna.

Teroristi?- Doamne fereste! Eu nu imi consider copilul terorist desi imi e foarte greu cu el cateodata si ma scoate din sarite.

Vroiam sa va intreb: daca are muci urati si nu face nici o febra sau altceva sa/i dau ceva?
Nurofen de exemplu?
Nu ma duc la dr. daca nu e cazul.

Ah! Si ne/a iesit un dinte (al 4/lea de jos) si acuma iese o masea sus. Cred ca de aici se trag si mucii!

www.artmajeur.com/andreiasampaleanu" target="_blank">ionikka de Aron Cristian (20 XII 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ca sa nu mai fiu acuzata de frauda electorala reiau lista cu voturile liber exprimate si in maniera democratica, cu numele votantilor :

COPILASI DE NOV-DEC 2005 - Anda, Cristinamh, Gabitaco, Roxi, Gandacel, Maria_alexia, Ela, Ripley, Bianca_mo, Ionikka - 10 voturi

GASHCA VESELA DE NOV-DEC 2005 - Felicia, Tania, Ioana 77, Madutza, Silvia, Dordia, Alinush, Bubamara, Madau, Camelia, Noki - 11 voturi

PRICHINDEI DE NOV-DEC 2005 - Noki, Bianca_mo, Stefanalex, Osteffy, Siminaf, Felicia, Camelia, Ionikka - 8 voturi

Daca mai observati ceva neregularitati, va rog sa-mi spuneti. Veti observa ca unele persoane au votat si - si, rugam sa se decida la 1 vot care li se pare mai bine.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Si eu incep sa cred ca nu imi apar toate mesajele voastre.De ex nu-l gasesc pe cel in care - am inteles- Alinush spune ca nu o citeste nimeni.Alinusheu tocma m-am uitat la pozele proaspete de Craciun si am decretat ca Amalia e taaaare frumusica cu scufia aia rosie pe cap.Si am vazut intr-una din poze un colt dintr-o masinuta sau ce e aia?Ca pare f interesanta.
Anda intelept Nic al tau.A gasit el acu' in carul cu fin.
NCristinasanatate Elisei.Tu intrebai de luna plina nu?Uite-o iar.
Ionikkaio nu stiu ce sfat sa-ti dau. Ca is tare nestiutoare in sensul asta.Desi daca mie mi se intimpla io ii dau Panadol.Dar fetele mai avizate ti-ar putea raspunde.

Apropo de progrese,la T s-a ivit un regres.Urla cind il pu la culcare seara.Io nu prea am avut pb din astea,dar acum ma vrea neaparat linga el pina adoarme.Bunica e de vina.

Am o rugaminte la voi.Dati-mi careva formula aia cu URL ca am uitat cum e. Si cind pun poze apare tot cirnatul.Multumesc!

Votez si eu cu copilasi

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

madau, dk tu numeri voturile, atunci io sunt observator electoral din partea partidului copilasilor!:))))) Mie mi-au iesit asa: (nu stiu dk identic cu tine, citesc acu'):

dupa coieli si schimbari de vot, situatia este urmatoarea:

copii(lasi)-mai mult "copilasi" s-a votat): 10 voturi: anda, gandacel, cristinamh, leeacv, ionika, roxisialexia, marialexia, gabitaco, ela27, ripley

gasca sau alte variante sh, k etc: 8 voturi: tania (vot la 2 categorii), feli, madau, madutza, ioana77, silvia, dordia, noki (vot la 2 categorii)

pitici: 2 voturi: tania (vot la 2 categorii), osteffy (vot la 2 categorii)

prichindei: 6 voturi: noki (vot la 2 categorii), osteffy (vot la 2 categorii), stefanalex, siminaf, bbalinus, cameliadaniela

URAAAA, conduc copilasii pana acum!!!!

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

leea , deschizi [url = "ctrv cu adresa"] poze [ /url]

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Doamna observator uitasi la "gaska" de Alinush, Bubamara (pe YM) si Camelia...sunt 11

M-am dilit de tot, ma duc sa pun apa ptr baie la fata....

Aveti POZE DE LA REVELION 2007. Enjoy!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Doamna observator va rog sa luati in seama si a doua optiune a mea dupa copilasi pe locul doi optez pentru prichindei (si ce daca se regaseste si in alt topic.)

Mai m-a muscat fii-mea de deget de nu mai pot mi s-a umflat degetul rau, si eu ii masam gingiuta cea dureroasa

fetelor, voi spalati copilasii zilnic pe cap?
Vara se intelege dar acum ca e asa frig tot zilnic?( eu am inceput sa o spal pe cap o zi da una ba)

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Roxi saru'mina.Ia sa vad daca iese.

[url = " http://new.photos.yahoo.com/leea_cv/ "] poze [ /url]

EDIT : vad ca nu iese.Nici nu ma mir .La cit de non-talent sint.
Roxi io ii fac baie lui T tot a doua zi.Deci si capul tot atunci i-l spal.

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Votez pentru Copilasi.I-mi place cel mai mult.

Am tras si eu BE, din contul comun, dar nu e foarte incantata Bianca de melodii.Mai mult ii plac cutiutele si cleopatra.Si orice alta muzica mai ritmata.

Fug la baita, revin mai tarziu.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2

Mergi la inceput