Fond de ten de la oriflame.

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Da, si uneori au oferte afara de catalog, normal, cu limita de stoc dar oricum...daca ai noroc...poti prinde.- asa cum e oferta la fondul de ten giordani.

tu ce varsta ai (scuze ca te intreb) am inteles ca folosesti Giordani...mie mi se pare totusi devreme sa folosesc antiaging

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Eu sunt de parere ca fondul de ten si mascara trebuie sa fie de calitate. Eu una nu as cumpara de la Oriflame fond de ten, poate ruj, oja, farduri.... dar nu fond de ten. Nu dati cu roshii, asta e parerea mea

de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

io am 29 innaa dar am destule riduri pe la ochi deja
da tasia ai dreptate ca fondul de ten trebuie sa fie de calitate dar eu cred ca asta e destul de bun de la giordani chiar mai bun decat max factor sau altele

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

De ex eu de l'oreal sunt suuper dezamagita....tot ce am incercat de la aceasta firma mi s-a parut prea laudat . incepand de la sampoane, la creme si vopsele. si au totusi preturi maricele.

in schimb produse mai ieftine decat l'oreal de la oriflame sau firme autohtone mi se par super ok.

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

quote:
Originally posted by innaa

Dar Giordani e antiaging..si eu am abia 23 de ani(pe 12 fac 24 dar nu se pune...inca mai am 23) . Si eu inclinam spre aceasta marca insa mi se pare ca nu e tocmai adecvata pt varsta mea.

Eu is mai batrana ca tine cu un an... si folosesc fondul de ten Giordani de vreo 2 ani... Mie mi se pare tare bun (eu am nuanta natural beige si nu sunt foarte alba la ten).

Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.

Mergi la inceput