Dura lex sed lex (Clubul Juristilor:)(4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Cu maaare placere. Asa am inteles din art. 8, 14 si 15 cu modificarile si completarile ulterioare.

Lora

Mergi la inceput

ART. 14
(1) Persoanele juridice prevazute la art. 8 vor desemna una sau mai multe persoane care au responsabilitati in aplicarea prezentei legi, ale caror nume vor fi comunicate Oficiului, impreuna cu natura si cu limitele responsabilitatilor mentionate.
ART. 15
Persoanele desemnate conform art. 14 alin. (1) si persoanele prevazute la art. 8 vor intocmi pentru fiecare tranzactie suspecta un raport scris, in forma stabilita de Oficiu, care va fi transmis imediat acestuia.

Lora

Mergi la inceput

Mai fetelor, ma doare o masea de-mi vine sa bat pe cineva. Ma duc prin firma in promenada, sa vaz cine-mi iese-n cale. Si din cauza maselei ma mai doare si capul. Da' ce bine ca afara-i primavara! Si mie mi-e dor de zapada!

Lora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Laura, ti-a trecut durerea?
Eu am ajuns acasa..sunt singurica, ca e sotul plecat din oras si mi-e cam urat

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Ei, mi-a trecut, nu, da' nici n-o bag in seama, ca e cam smechera maseaua asta a mea, cica daca o bag in seama isi face de cap. Ei bine, n-o sa vada ea asta de la mine!
Auzi, esti singura si ti-e urat! Ce as mai vrea eu sa fiu macar o zi "home alone", sa pot face ce vreau, sa stau in pat in fata televizorului, sa ma uit la o comedie si sa mananc inghetata!

Lora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

mai fetelor inghetata si tv vin si eu la petrecerea asta.Kriss hai ca venim noi sa stam cu tine cel putin prin internet.

Mergi la inceput

Acum mi-am adus aminte ca am inghetata in congelator
Eu va astept!via internet macarsa inceapa muzica/ sau filmul, dupa preferinte?(siropos sau de actiune?)

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Buna seara si bine v-am regasit!

Felicitari Irinei! Intr-adevar, in primele luni de sarcina si eu am avut mii de intrebari si spaime, care treptat s-au transformat in optimism si nerabdare, probabil odata cu modificarile hormonale. Eu nu sunt o plangacioasa, dar in timpul sarcinii plangeam din orice.

Eu ma pregatesc de sesiune stand acasa cu Claudiu care a facut varicela. De pe 24 octombrie este mereu bolnav: gripa, otita, dupa doua saptamani si varicela. Bine ca nu am inceput lucrul ca nu stiu cine ar fi suportat situatia asta!

Va doresc o seara cat mai placuta! Inca ceva: ATENTIE! inghetata in exces ingrasa

mama lu' Claudiu

Mergi la inceput

Eva, nu exageram
Spor la invatat si succes! cand ai licenta? in febr? Multa sanatate baitelului tau!
am plecat la si in cautarea cutiei de inghetata

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Eva putin rasfat nu strica niciodata.
Multa sanatate baietelului tau.
Kriss ,pai parca era vorba doar de relaxat nu si de

Mergi la inceput