Dura lex sed lex (Clubul Juristilor:)(4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Lora, multumim de cafea!`Neata!
Fetelor, Irinabobe, Irina noastra e proaspata !
Inca o data, Felicitari Irina , sarcina usoara si un bebik sanatos si frumos!!

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Irina felicitarile mele.Superrrrrrrrrr deci acum o sa avem inca un prilej in plus sa dam cheful ala la tine acasa.Numai ca tu o sa stai in varful patului si noi o sa facem totul pentru tine.Gata de acum in colo esti printesa noastra.pentru bb european

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

multumesc mult fetelor. inca nu prea realizez ca e adevarat. iar cand ma gandesc la asta cam incepe sa ma apuce frica . nu stiu de ce. pt cele 9 luni care urmeaza, pentru reponsabilitatile pe care le voi avea deacum incolo....nici nu stiu ce sa fac. si voi ati fost la fel la primul bebe?
plus ca sotul are o afurisita de gripa cu febra de 38.5 care nu pre scade deloc la normal si aseara facusem si eu un 37.5 si acum stau cu grija si pt el si pt mine ca daca racesc nu pot lua medicamente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Irina nu ai de ce sa te sperii.O sa vezi tu ca se va trezi in tine instinctul de mama si o sa stii sa faci ce-i mai bine pentru bb.
Cat despre gripa sotului tau ,este bine sa dormi separat de el.In primele 3 luni nu e bine sa ai nici un fel de gripa sau orice alta boala cum ar fi pojar.
Deci pune-l frumusel sa ia medicamente si sa doarma separat,iar tu pune mana si mananca multe fructe pentru ca ai nevoie de vitamine.
Si in rest orice intrebare ai te rog sa apelezi la noi.Doar suntem surorile tale virtuale.
Te pupic si ai grija de tine mai mult ca oricand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Irina, felicitari! Sa ai o sarcina usoara si fara probleme si sa fiti sanatosi si tu si bebe-ul!
La mine sarcina a decurs foaaaarte usor. M-am simtit mai bine decat oricand, nu mi-a fost rau nici macar o data. Asa o sarcina iti doresc si tie!
Da, Angela are dreptate, sotul tau sa doarma in alta camera pana ii trece. Si tu ia niste vitamine si vitamina C ca sa nu se prinda raceala de tine. Si mananca multe fructe si legume, cat mai multe posibil! Eu imi faceam in fiecare zi la robot o chestie din fructe amestecate, cate un fruct din fiecare: un mar, o banana, un kiwi, un greapfruit etc. si mancam chestia aia amestecata care era un deliciu. Asa nu s-a prins nici o raceala de mine in perioada aia. Si cat mai multa lamaie. In rest, am luat vitamine speciale pt. sarcina de la california fitness, din plante, 100% naturale si mi-a mers f. bine.
Eu am nascut in Iasi, chiar daca sunt din Piatra. E un medic deosebit la Cuza-Voda care a stiut sa ma faca sa nu-mi fie defel teama de sarcina si nastere. Tu de unde esti? Fetelor din Iasi, vi-l recomand cu placere, nu o sa va para rau.

Lora

Mergi la inceput

Laura, la ce medic te referi daca nu te superi?

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Nu ma supar, e vorba de dr. Pintilie Radu Alexandru. Majoritatea cunostintelor mele au nascut cu el. Si eu daca fac al doilea copil tot la el merg.

Lora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LoraG76

Nu ma supar, e vorba de dr. Pintilie Radu Alexandru. Majoritatea cunostintelor mele au nascut cu el. Si eu daca fac al doilea copil tot la el merg.

Lora

Am sa ma interesez, nu am auzit de el inca:)eu merg la mihaila catalin, daca ai auzit...

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Haha, kriss, stai linistita, ca nici eu nu am auzit de al tau... La cati medici sunt in Iasi....ar fi si culmea sa-i stim pe toti, nu?
Tu ce mai faci?

Lora

Mergi la inceput

ai dreptate Laura!
eu la munca..dar mai trag un ochi si aici..ca m-am mai eliberat putintel
Am ramas singurica de aici fara bebik
hei, care aveti mai mult de unul, dati-mi si mie unul

fetele, dar nu stie nimeni cu Legea pt.combaterea spalarii banilor? e din 2002!!!!

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput