Dura lex sed lex (Clubul Juristilor:)(4)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

revenii...cu bolentin nou. Bun si ceaiul, Irina!
O zi buna!

Lora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

neata
Lora, multumim de cafeluta!
intrebare: scrie undeva ce studii tre` sa ai pt. o anumita functie? nu ma refer la jurist, economist..ca asta e clar..ci la agent de vanzari de ex sau directorul de vanzari tre` sa aiba neaparat studii superioare de lunga durata?
E ziua Anielei(Joker) azi..se pare ca nu a mai reusit activarea contului..dar la cat e de invatat la INM,nu cred sa mai aiba timp de DC:)

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

la multi ani aniela !

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

La multi ani! Aniela

Kriss pentru agentii de vanzari nu este ceruta nici o diploma speciala.Liceul este mai mult decat suficient.
Lora,deci acum ai buletin nou.Mamamaaaaaaa
Daca tu ti-ai luat buletin nou, eu dau o raita la cosmetica sa ma epilez.
Asa ca va pup pe toate si ne mai scriem peste o ora.

Mergi la inceput

Eu la cosmetica o sa ajung saptamana viitoare. Acum as cam vrea un costum nou...da' cu mobila asta care trebuie facuta nu prea stiu daca reusesc...macar sa-mi calculeze pretul la mobila inainte ca sa stiu daca mai raman bani de un costum...si eventual pantofi...si eventual si o bluza, acolo, cat de mica...nu mi-am mai luat de mult...si tare as mai vrea ceva nou...voi ce ziceti?

Lora

Mergi la inceput

dar directorul treb. sa aiba studii superioare neaparat?

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

kriss directorul da. si noi avem o problema de genul asta adica un d fara superioare , si ieri chiar imi spunea sefa mea ca era in instanta un caz asemanator adica un directoe economic fara superioare si nu prea avea sanse de castig.

5+

Mergi la inceput

ups...directori fara studii sup.? asta chiar ca e o problema...la noi nu e cazul.

Lora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

mai exista directori fara studii superioare????
Ciudat...
Lora chiar ma gandeam intr-o zi ca inainte sa ma casatoresc faceam regulat gimnastica,mergeam regulat la coafor si la cosmetica,acum ......exista mobila,casa, aparatura electrocasnica si abia poi noi.
Ce pacat ca uitam de noi.

Mergi la inceput

Angela, voi tot in Bg locuiti acum sau in Buc?

Oaana, Naty ce mai faceti? ce ati facut de Sarbatori?

eu merg in mall azi sa iau cadou mamei, e ziua ei maine..

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput