Dura lex sed lex (Clubul Juristilor:)(4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Angela, bine ca esti sanatoasa! Eu o strangeam de gat pe doctorita aia cu siguranta!
Eu am plecat de la 54 si am ajuns la 86, iar acum am 59, la o inaltime de 1.69. Dar ma simt bine asa cum sunt. Totul e sa ne simtim noi bine, ca nu traim pentru altii ci pentru noi. Greutatea conteaza mai putin in viata.

Lora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Exact Lora mare dreptate ai.
Si eu m-am gandit sa merg sa o strang de gat pe doctorita.Dar nu rezolvam nimic.
M-am gandit si la un proces,dar nu aveam nimic scris.Asa ca eu las timpul sa rezolve totul.
Sper sa-i spuna si ei cineva intr-o zi ca sufera de o boala incurabila si atunci o sa simta ce rau e sa-ti dea cineva cu "parul in cap"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Stati la povestisi eu am ajuns acasa intre timp..am pus la si am venit in fata calc. cu farfuria de mancare
Parerea mea e ca intr-adevar, greutatea nu e primordiala, dar toata lumea face din ea o prioritate, peste tot numai cei slabuti sunt bine primiti/vazuti..si asta va zice o
Trebuie sa ai greutatea cu care te simti tu bine, sa nu te flamanzesti, dar nici sa te indopiintr-adevar, eu nu prea ma simt bine cu tonele mele, cand aveam cu 10 kile mai putin ma simteam ok..

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Gata, fetelor, plec si eu acasa ca am un sot si-un copil care ma asteapta. Va pup si va doresc o seara placuta!
Kriss, ai rabdare pana miercuri dimineata!

Lora

Mergi la inceput

Lora, asemenea si tie!
sper sa am rabdare pana miercuri..ma gandeam ce-ar fi maine dim?stau ca pe jar..

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Kriss sa stii ca si noi asteptam sa ne dai raspunsul pentru care va trebui sa venim la Iasi sa inchinam un pahar.

Mergi la inceput

ok
Acum am citit mai bine ce ai scris cu diagnosticul acela tampit..ce doctorita..bine ca esti bine si a fost o alarma falsa..
Apropo de asta, soacra mea trebuie sa se interneze pt. operatie de scoatere a unui nodul la tiroida..si apoi sa vada dr-ii daca e de natura maligna sau benigna..si sta saracuta speriata..trebuia sa se interneze lunea trecuta, si a plecat speriata din spital..acu iar trebuia..dar amana pe miercuri..e speriata ca nu se mai trezeste din anestezie, ca ea nu suporta anestezia, e alergica..sau ceva de genu` asta..

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Kriss in astfel de cazuri cel mai bine este sa nu amani.Orice clipa este importanta.Crede-ma ca stiu ce spun.Asa ca incurajeaza-o sa mearga cat mai curand.
Iar in ceea ce priveste anestezia sunt sigura ca dr or sa gaseasca ei o solutie.

Mergi la inceput

stiu ca nu trebuie sa mai amane..i-am zis-o, am incurajat-o ca va fi bine, dar zice sa nu venim cumva pe la spital, ca de ce nu se poate fara anestezie samd..prostii..ea a lucrat peste 20 de ani in spital(in contabilitate, dar, oricum in cadrul spit.militar) si acum nu imi vine sa cred ca e asa de speriata..
Irina, ce ai mai facut cu jobul acela de la spital?

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

totul bine si frumos pana le-am spus ca sunt insarcinata. atunci bineinteles ca a cazut oferta si mi-au spus ca eventual sa ma duc dupa ce ma voi reintoarce la munca.

5+

Mergi la inceput