Nou stil de viata(120)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

sunt la a 2-a si o comit de la job asa ca sunt pe fuga

ar trebui sa ma simt mai bine, cred ca asa e, dar ma dor pometii obrajilor, si fruntea deasupra nasului...colegele ma sperie cu sinuzita, adevarul e ca nu pot sa va descriu ce mi se intampla, e oribil...in weekend planuiesc sa-mi fac niste inhalatii cu galbenele...musetelul e exclus la mine, dar daca mai aveti idee de o planta binefacatoare, astept idei, va rog!

va
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Rox - o ceapa taiata in 4 bucati, un pumn de sare (daca ai dintr`aia zgrunturoasa), uleiurile de eucalipt si gama mentolata ... si un control la orl daca crezi ca e de rau ...

Edit ca numa` io bantui pe aici ... deci mi am papat pranzul, am baut 3 l de apa plata ... daaarrr, am bagat 4 bomboane de pom ramase prin birou ... asa ca diseara voi papa ceva fuoarte, fuoarte lait si bag 200 abdomene drept penitenta + alte exercitii pe care le detest Ufff ... ar trebui sa traiesc in codru sa nu ma tenteze nimic ... sau si acolo as gasi ceva sa rontai ?!

Daria & Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Hop si eu...la ora asta la cafea...desi am mai baut doua pana acum...
Raportez:azi am fost cuminte, am tinut post si am papat o conserva de porumb fiert, o banana si 20 gr de cereale.
Sper diseara sa nu ma arunc in frigider si sa fac si abdomenele promise.

Pupici la toata lumea

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Blog:www.rollymania.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna

Nu mi-a mers netul vreo 2 zile si acum sper sa mearga macar cit sa trimit mesajul asta.
Vad ca bintuie moda abdomenelor prin zona, ceea ce e foarte bine.
Ieri am fost si la sala, azi am luat o pauza, asa e vinerea, ma simt stoarsa de energie.

Roxa-boxa, imi pare rau ca esti bolnava. Sotul meu mai are probleme asemanatoare cu ceea ce descrii tu si face bai de aburi desupra unui vas cu apa fierbinte, acopera capul cu un prosop si apoi freaca fata cu Vicks Vapo-rub (dupa ce termina baia de aburi), o alifie mentolata de eucalipt, in genul cum era la noi alifia chinezeasca. Zice ca i se mai desfunda nasul si poate sa respire mai bine. Si face bine si la durerea de cap.

Daria, e riscant ce faci...cam rabzi de foame si nu-i bine. Eu inteleg ca esti pe baricade si iti admir energia insa cu stomacul ceva mai plin e mai usor sa uiti de bomboane. Felicitari pentru abdomene, sint impresionata! Febra musculara n-ai...inca...

Tocmai am terminat de citit o carte de Stephen King, cred ca ar trebui sa iau o pauza de la cartile lui, dar mai am inca 2 pe care nu le-am citit inca si inca una pe care ma gindesc s-o cumpar.

Va pup.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Multumesc de sfaturi. Voi face neaparat inhalatie, asa ca sotul Delidanei, dar menta si eucalipt nu pot folosi din pricina de remedii homeopate, care nu sufera combinatia cu asa ceva. Btw, din cate stiu io in Ro nu se mai gaseste Vic Vapo Rub, pe care oricum nu l-as putea folosi, dar ceaiul de galbenele e sfant!

you all si ne vedem virtual in weekend!
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Bonjour mesdames,

Slaba miscarea pe ziua de azi gagicilor....Am intrat doar sa va salut ca ma duc la tura de abdomene ... azi de dimineata m-am uitat pe straturile mele si mi-au iesit lalelele din pamant, plus ca au dat mugurii din altele....asa ceva-n Canada, cine-a mai auzit la vremea asta cand eram acoperiti de metri de zapada?

Roxana, insanatosire grabnica .

Am fugit ca azi e ultima mea zi de vacanta .

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Kristin, eu lucrez de 2 zile, caci copilasii sunt la scoala.

Zuzilici, am avut exact o zapada cazuta (in noapte de marti spre miercuri), miercuri s-au dat copilasii cu saniile:
http://img166.imageshack.us/my.php?image=dscn0960tm5.jpg
http://img305.imageshack.us/my.php?image=dscn0961ph3.jpg
si ieri si azi a plouat, asa ca nu mai avem nici strop.

Si in Canada tot cald e inca ?

Azi am facut excese : am mincat la restaurant chinezesc, da' sper sa nu fie grav.

Va doresc la toate un week-end cit mai placut !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Mik, sa-ti fie de bine , deci in Frantia se munceste, zici? Superbe pozele tale ....mi-e dor de zapada , azi au fost aici 12 grade ...mi-am facut si eu portia de abdomene si-acum am o febra musculara

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Eu am comis-o cu un whisky cu cola light si am ramas si fara abdomene facute

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Blog:www.rollymania.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Si eu sunt de acord cu un kg /sapt ca si eu stau prost cu moralul si mobilizarea!!! Incepem de pe 8???

all si...ma bag si eu de luni la niste abdomene ca....se cere. O sa ma interesez si de sala ca....tare as vrea sa mai merg!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput