Nou stil de viata(120)
Raspunsuri - Pagina 6
mephala30 spune:
Neatza! Dau 
Diana, si Iustin vorbeste in japoneza pentru straini. Si multe cuvinte sunt pocite...dar, ma bucur ca nu de mult timp a inceput sa vorbeasca bine de tot, folosind interjectii, prepozitii, conjunctii. E tare nostim: dupa ce-l alaptez pe Teo musai merg la baie sa-mi storc sanii. Ei, Ius stie treaba asta si spune: 'melge mama la baie stoalca tzatza'...sau:....daca zdranganesc ceva pe la bucatarie, striga la mine: 'mai incet mama!'.
E tare scump!
Zuzilici, am o nedumerire: la mesajul tau de capitol nou, nu este optiunea 'Reply with quote'....de ce oare?
Intreb caci i-am spus Ancai sa se foloseasca de capitolul nou pe care l-am deschis eu, sa copie lista de acolo....
Crystina, multumesc pentru link si pentru ajutorul oferit.
M-am decis sa merg la o sala, sunt in cautari....si peste o luna poate voi ajunge.
Tzuni, absent!
Sigrid, absent!
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
mephala30 spune:
Bineinteles, am uitat cate ceva si nu mai editez...
Khristin, da, mi-o amintesc pe Nora, cea care dupa cearta de pe subiect si-a deschis subiect nou ,'Slabind mancand din 2 in 3 ore'..ceva de genul asta...ce e cu ea? Sau intrebai daca ne-o amintim, pur si simplu?
...aseara am adaugat ceva meniului, in sensul ca am mancat 3 felii de graham cu doua feliutze de cascaval.
Meniul de azi: (Doamne ajuta sa nu ma abat de la el!)
-cafea
-o banana mijlocie
-lapte cu fulgi de porumb
-ochiuri cu 2 felii graham
-pui fiert inabusit in rosii si usturoi
Albumul nostru
szivarvany spune:
Buna dimineataaa !!!
La raport: 150 abdomene combinate. Nush de ce naiba am facut atatea, m a luat valu` 
Meniul de azi:
2 feliute subtiri de tot de paine graham+ 1 grepfruit
4 feliii cascaval + 3 rosii mici - mici
portocale + kiwi + ce mai gasesc
2 l apa cu zeama a 2 lamai
Doamne ajuta sa ma abtin de la alte kestii si sa rezista asa muuult.
Mephala - super tare a fost Iustin cu salata
Giulia si ea vorbeste dar pe nush ce limbi straine ... are momente cand o intelegem aman2, dar ii place sa vorbeasca pe limba ei personala.
DianaR - singura cu 2 copii fara ajutor ? Uau ! 
Tzuni si Cami - fie ca 2007 sa va aduca bebelusii mult asteptati 
Delidanooo - iarasi te am visat
ceva legat de cand am si io de gand sa merg la sala
Deci m am trezit la 7 si m am dat pe abdomene ![]()
Khristin - ti am admirat carliontata, ce frumoasa e, sa ti traiasca ! 
Cristinaaa - esti tot cu ww ??? Ce mai face domsoara ta ? 
Brenda - pupici sa ti treaca durerea de stomac. De la ce te a apucat ?
Si chiar ti a trecut de la zeama de varza ??? Nu stiam de acest remediu.
Miag - spor la abdomene si la tine ! Si spor la mers la sala pe cand te decizi ! 
Sigriiid - ??? Haide ca ne lipsesti muuult !!! Te astept la batalieee !!! Si si pe Mamicadulce trage o cu tineee 
Io va pupez, dar sunt cu dejtu` pe ef faiv. 

O zi faina, fara abateri ! 
Daria &
Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze
nastad spune:
Buna dragelor!
Suntem bine,Doruletz mai are un pic de conjunctivita, dar ii pun picaturi si sper sa-i treaca.
Abia astept sa ma duc la serviciu ,sa mai schimb un pic aerul(si portofelul)!
Crystina
MEPHALA tare faza cu salata!
Mai zilele trecute ne-am luptat cu Onitza ca tot zicea "nanc ghizie".Nanc stiam ca inseamna "mananc" dar nu stiam ce vrea sa manance , am scotocit in frigider si camara pana la urma s-a dus tzutzu cu ea la magazin sa-si aleaga fata ce vrea sa manance.Nu am reusit sa-i dam de cap pana mai pe seara cand am inteles in sfarsit ca....... vrea sa manance singura.
toata gasca !
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
brendamitran spune:
Da,cica sucul de varza curda e bun la stomac,dar combinat cu morcov,sa nu baloneze.....
Abdomene incep si eu de azi......oare cate oi ptea sa fac?![]()
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
mephala30 spune:
Sa va spun cate genoflexiuni am facut eu ieri? ...10 bucati... sunt de rasul targului 
Albumul nostru
DianaR spune:
Carmen, la subiectele inchise dispar optiunile de edit si repley with quote. Fain Iustin! Si Vladut apropo de tzat\ze zice aratand cu degetul la tzitzi: uite tzatza, manaca Timeea lapte. Si apoi vrea sa le dea pusi.![]()
Mamagiuliei, da fara ajutoare cu 2 copii. Ca si Carmen de altfel.
Si eu mi-a amintesc pe Nora. Stiu ca s-a suparat la ceva discutie cu luna plina si kilogramele in plus, in fine...
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
mephala30 spune:
Diana, atunci subiectul deschis de mine (118) de ce nu e inkis?
...si eu sunt singura cu doi copii, dar eu nu pot sa ies la plimbare cu amandoi, asa ca...meriti mai multe 
Haios Vladutz la faza cu tzatzele!
Albumul nostru
szivarvany spune:
Sa vin si io cu o povestioara, apropos de tzatzuci. S`tem la socii, schimbam pampersu`, la care Giulia incepe sa spuna: mami si Giulia si buni au vulva si tzatzuca, tati si bunu au penis
Nu va zic mirarea socrilor si provirile spre o nora denaturata
Ca deh, cupila studiaza cartile din casa ![]()
Fetili, cum stati cu fomile ??? Io beau apa la greeeu si ma gandesc la portocalele de acasa
si ma mai gandesc la vinul fiert de aseara 
![]()
Daria &
Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze