Nou stil de viata(120)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Delia, daca vezi ceva bun, sa-mi recomanzi.

Mik, vazut copilasii in zapada!

Khristin, si pe motzata ta am vazut-o!

Brenda, suna bine dieta ta. Si eu m-am impacat bine de tot cu regimul hipocaloric.

Zuzilici, ma bucur ca suntem mai multe in concurs. Bafta tuturor!

revin...

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

fetelor. sunt pe drum spre a doua cafelutza, una nu-mi ajunge niciodata...

Delidana, la tine ma gandeam...aseara am vazut Deja vu cu Denzel W...bun baiat....mi-a placut filmul enorm...m-as mai putea uita la el de inca 10 ori! Mai incolo planuiesc o iesire sa vad The Holiday ... Cat despre cantar...eu zic ca maine dimineata ai sa vezi o schimbare in bine! Oricum eu sunt impesionata de perseverenta ta...de-as putea avea si eu atata ambitie...

va
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Carmen, am vazut Chaos, cu Jason Statham, Ryan Phillippe si Wesley Snipes. Politist, bun.

Roxana, la cita miscare fac ar trebui sa arat nemaipomenit insa tot fund mare am si probabil ca nu voi avea niciodata un abdomen plat, oricit de multe abdomene as face. Asta e, poti sa te pui cu genetica pina la un punct. Dar vorba sotului, gindeste-te daca n-ai mai face atita sport cum ai arata...cred ca asta ma face sa nu renunt, alternativa ma sperie. Azi ma simt intoarsa pe dos.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor maine este ziua cea mare si mi-e cam frica......cred ca am pus ceva pe mine....asa ma simt...
Eu nu stiu ce sa fac ptr ca sunt in a 5 zi de intarziere a CM si cred ca ar fii bine sa las cura pana aflu ce se intampla.
Voi ce spuneti?

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Gindeste-te ca e a doua zi dupa ziua cea mare,tre s-o sari pe asta si iti va fi mai usor.....

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani de Sf. Ioan! La multi ani Ioanei noastre!

Anca, sa treci si concursul nostru pe prima pagina. Participante:
-Delidana
-Zuzilici
-Carmen
-Daria....si mai vezi cine s-a mai inscris

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

LA MULTI ANI Ioana! Sa ne traiesti cu numele sanatoasa si voioasa si te-asteptam pe-aici cat de des poti. Macar o data pe saptamana la raport.
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi si voi fetelor care aveti sarbatoriti ganditi-va ca maine-i zi de raport.
Va pup pe toate si revin.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Bonjur tul mond,

Sint si eu la cafea cu voi...va trimit si voua virtual daca vreti....ca tot vorbeati de filme, a vazut careva Pirates of the Carribean? De Deja Vu, am auzit mai multa lume vorbindu-l de bine. Ieri am fost la cumparaturi si al meu sot nu s-a lasat pana ce nu a comandat banda de alergat , si cum erau toate stocurile epuizate cu reducerile astea, au spus ca ni-l livreaza saptamana viitoare in weekend. Tot ieri am fost la IKEA si am vazut niste rafturi de carti superbe. Voua va place IKEA? Am fugit ca azi imi sarbatoresc sotul ca e Ion. La Multi Ani tuturor Ionilor si Ioanelor . Pupici

Carmen, Diana va multumim de aprecieri

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna seara!

Io acum am venit la munca si-o sa stau pana pe la 2 noaptea si maine de la 9 iar pe baricade... Ce mai, mi-am intrat in ritm!

Maine dimi, dam raportul, nu?

Justasmallkiss la multi ani fericiti si sanatosi!

Khristin, la multi ani si sotului tau! Frumoasa printesa mai ai...

Mik, puii tai sunt SUPERBI! Sa-i mananci, nu alta, rosii in obrajori, veseli...

Delidana, eu cred ca mi-as angaja un "personal trainer", da nu stiu cum sa gasesc unul! Pana ma mobilizez, ca apoi stiu ca-s de neoprit! Si-apoi stii cum e: genetica dicteaza marimea fundului si subtirimea abdomenului, dar stilul de viata sanatos ne asigura sanatatea si e mai important...

Tzuni-Ionela

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

si eu pe-aici.
la Mu;lti ani Ioana noastra!!!

Eu maine nu dau raport, LOl.
Am deja 10 zile de intarziere, dar v-am mai zis, mi se intampla de 2, 3 ori pe an, dr zice ca asta e, ca daca ne apucam de "tratat" e mai rau, pur si simplu asa-s facuta.
Daca se ingroasa gluma peste o sapt fac un test
Khristin, super pozele, distractie placuta si la multi ani sotului!
Delia, eu am citit ca grasimuta de pe burta nu se duce cu abdomene, serios.incearca sa mananci mai putin seara...sau ceva care nu baloneaza deloc. poate sa suplimentezi nitel pranzul, ca sa-ti fie mai putina foame seara.sau altfel.
in zilele in care nu mergi la sala mananca hipocaloric, si in zilele in care mergi meniul obisnuit.

si fa mai mult cardio o perioada, greutatile dupa ce mai slabesti 2 kile.Zic si eu, poate ca un pic de variatie trebuie.

Zuzi, tare hotarata esti. 30 de kg pana la sf anului...WOw.

ah.
La multi ani Ionela !!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput