Mamici de ianuarie-februarie 2007 (48)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Bravo Catalina!!! Ma bucur tare ca totul e bine! Refacere rapida si usoara si mult laptic pentru bebe Matei!!

Felicitari tuturor mamicilor care au nascut deja !! Multa sanatate lor si bebeilor!!

Inca o data urez un An Nou Frumos si bogat in impliniri!

Cristiana mama lui Andrei (29Sep04) si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Ralu74 dupa teoria mea bazata pe observatie si sondaje pe net, unele nasteri debuteaza doar cu contractii, fara a fi nevoie sa se rupa apa sau sa apara dopul.Eu la nici una dintre cele 3 nasteri nu am vazut urma de "apa" sau de dop.

Ceea ce am concluzionat a fost ca celor carora la prima nastere vaginala (fara inducere) le-a debutat travaliul cu ruperea membranelor se va intimpla tot asa la urmatoarele nasteri.
Pe cind celor carora le-a inceput cu contractii la prima nastere, nu vor avea "surprize" cu apa nici la a doua, ci tot de un debut cu contractii vor avea parte.

Cred ca la tine contractiile s-au oprit dintr-un anumit motiv.
La mine la primul copil au fost usoare, suportabile, la inceput din 10 in 10 minute vreo 12 ore, apoi m-au apucat alea mai rele si dureroase din 5 in 5 minute.

In Suedia la cursul de gravide ni s-a spus ca la sfirsitul sarcinii sentimentele de teama sunt normale.

Eu ce sa mai zic de temeri, ca suedezii astia ma pun sa nasc vaginal la 1 an de la cezariana si deocamdata nu a vrut sa-mi faca nimeni programare la planificarea nasterii asa cum ar fi fost normal la toate gravidele cu o cezariana in antecedente.

Imi vine sa le zic ceva frumos in limba dulce romaneasca ca au avut tupeul sa-mi mai si scrie pe fisa:" se asteapta nastere normala" si cuvintele astea sunt de ajuns pentru doctorii lor ca sa nu-si mai piarda timpul cu mine,ca cica in Suedia..."multe femei au nascut si nasc normal dupa cezariana"

Mariana 31+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

fete va urez si eu UN AN NOU PLIN DE BUCURII SI IMPLINIRI CU BEBEI SANATOSI SI MANCACIOSI

Marina 36+ sau mai mult Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Fete dragi si iubite eu plec la petrecere.Nu vreau sa ma gandesc ce o sa iasa in seara asta cu toti nebunii.O sa sarbatorim si pe baietelul care sa nascut acum 2 zile si care azi A FOST IN BRATELE MAMICII LUI PTR PRIMA DATA.Se pare ca si-a revenit si totul e ok acum.I-a luat degetul lu mamii si nu ii mai dadea drumu
Azi am avut o zii buna cu multe zambete.Catalina e ok si e super fericita si prietena mea e bine merci cu bebelushul.Am ce sa sarbatoresc nu?

33+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa76 spune:

Uite aici si datele mele;DN=24.03.1976 UM=21.03.2006 DPN=31.12.2006 Alba-Iulia ,Romania.Acum va las ,ma duc si eu la unsi astept uratorii.

LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Miss me? Si mie mi-a fost dor de voi! In primul rand "Sarbatori fericite!" si "Un an nou plin de impliniri!".
In al doilea rand felicitari noilor mamici, sa va traiasca stelutele si nasteri usoare celor care se pregatesc sa nasca.
Noi va multumim mult pentru galeria facuta, a contat foarte mult pentru noi. Despre noi ce sa va spun...suntem tot 2 in 1, dar am reusit sa scapam pe moment de contractii (nu de tot), dar cat sa-mi permita sa vin si eu acasa in seara asta si sa fiu cu familia...chiar daca stau tot in pat macar sunt acasa. Acum depinde de bb cat timp ma lasa sa stau acasica...pana maine sau mai mult. La noi meniul de Revelion o sa fie Gynipral la 8 ore si No-spa la 3 ore plus injectabil daca e nevoie, dar se merita. Asa ca eu am scapat de gatit in seara asta . Speram sa mai stea bebe acolo macar pana pe 3 ian cand facem 37 de sapt, ca sa nu mai zic ca daca da Domnul si sta bebe linistit mai mult avem de gand sa-l tinem chiar pana pe 11 ian. Oricum bebita e seful! A dovedit-o de atatea ori, asa ca noi facem ca el...cel putin asa crede el.

36+ George Anelin

Mergi la inceput

Kate bine ai venit.SA FIE ASHA CUM SEFUUL VREA!!!!
Fetelor am sunat-o pe CATA .Matei e in camera cu mamicuta lui iar mamicuta lui il verifica din 5 in 5 min sa se asigure ca totul e real si nu e un vis.Era foarte fericita ,multumita,taticul e terminat.Btw matei e taticu intreg.Pana la urma i-au facut anestezie locala si nu generala.Astea sunt noutatile pe care le am.Hai ca daca ma mai lungesc mult plec in pijama si cu parul valvoi

Mergi la inceput

AAAAAAAA Kate normal ca ne-a fost dor de tine.Pai de cand ai plecat nimeni nu a mai facut conferinta ,nimeni nu ne-am mai umplut timpul aici.Hai ca venisi poate o treci si tu pe catalina la mamicutze.
Il cheama MATEI pe printisor,s-a nascut cu 3,400 ora 10.30,scor apgar 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Catalina, felicitari!
Kate, bine ati revenit acasa.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Alinatxa eu am trecut-o pe Catalina deja la mamicute, scriam despre asta in pag.1.

Kate, bine ai sosit!!!

Mariana 31+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput