Mamici de ianuarie-februarie 2007 (48)
Raspunsuri - Pagina 10
megbeng spune:
levi, vad ca avem DPN-uri apropiate si inteleg ca si tu tot la municipal o sa nasti..poate ne vedem pe acolo!! 
bits,
, ca nu ne-am mai intersectat de mult pe aici!
wannajo, de acord cu propunerea ta..cand veziapgar zero te cam ia cu frisoane...
noi suntem bine, 33s+; am fost la eco saptamana trecuta, la iosup si bebe e in continuare cu capul in jos, avea 2200g, placenta, col, lichid ok..incerc sa astept cu rabdare sa treaca inca vreo 6 saptamani, dar usor nu e...il iubesc pe bebe tot mai mult si as vrea sa il tin inbrate si sa il alint cat mai repede..tare il invidiez pe tati ca poate pupa burtica oricand.
bebe e tare activ, unepri am si eu impresia ca vrea sa incerce ceva nou, respectiv sa iasa prin buric sau, oricum, direct prin burta! mancarimi am si eu -de pe 10 decembrie- mai ales pe maini, picioare si burta dar m-am obisnuit sa ma trezesc din cauza lor noaptea..sper ca s-au obisnuit si cei din jur sa ma vada scarpinandu-ma
; am inceput si sa respir mai greu, dorm pe 2-3 perne, gafai la eforturi destul de mici, am degetele de la maini umflate, cu greu as mai putea scoate verigheta..dar toate astea ma fac sa ma simt taaare mamica
.
...edit: si sa nu uit sa mentionez insomniile ![]()
hai sa nu va exasperez cu ditamai mesajul...scriu si mai incolo nitel, de acum se pare ca o sa am si eu timp mai mult de forum!!! 
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

aelita spune:
Noapte buna ! plec la culcare. am dormit azi doar 5 ore,dupa tot cheful,si acum tot bantui pe aici.
40 + 2
Donia spune:
Burtici si mamici, noi am incheiat Odiseea burticilor de noiembrie-decembrie 2006 si am trecut cu bebelusii la Clubul scutecelor.
Asadar va predam stafeta!
Va dorim sa va bucurati de copilasii vostri, sa aveti parte de nasteri usoare si sa va refaceti repede, sa fiti sanatoase si fericite in postura de mamici, asa cum suntem si noi. Si sa ne reintalnim la Clubul scutecelor cand o sa va tineti si voi bebelusii in brate!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
marinar spune:
neata burtici
am citit din urma dar nu maistiu ce si cui sa raspund. aseara nu am dormit prea bine, asta poate si pt ca sotul meu a racit- i-am predat stafeta, si a cam sforait, ceea ce nu se intampla la el. pe de alta parte mi-a fost si cam rau, am vomitat- nu stiu de ce dar mi-a facut bine. burta e ok, s-a lasat dar atat. cand simt cate o durere ma gandesc si eu ca poate e contractie, dar nu am avut decat crampe. bebelina e super activa, asa ca mai am de asteptat. sau poate am si eu noroc si nici nu-mi dau seama cand incep contractiile si cand nasc.
Marina
37+ sau mai mult
Emma Ioana
burtika
lucrusoare bebe
marinar spune:
aaaaaaaa, in albumul meu cu burtika de la semnatura am pus cateva poze facute pe 31, ma gandeam ca poate sunt ultimele poze pe care le fac in starea asta dar... nu a fost asa.
Marina
37+ sau mai mult
Emma Ioana
burtika
lucrusoare bebe
criss68 spune:
buna dimineata,
vad ca nu s-a trezit nimeni azi! Se vede ca s-au imputinat burticile si avem multe mamici! De multe ori Cata ne facea apelul.
Eu parca mai mult astept sa va citesc, mai putin am imboldul de a scrie.De fapt nici noutati nu am, daca m-as cantari poate as avea ceva nou insa m-am lasat de sportul asta. As vrea sa ies azi din casa la o plimbare pe jos, de mult nu s-a intamplat asa ceva, sper sa nu ma apuce lenea sau vreo alta treaba in casa ca mor.
Daconst, ti-am vazut pozele si eu! D-apoi ai o burtica... sa-ti traiasca. Daca imi mai sta 3 sapt copila in burtica, asa voi arata si eu. Cu dulciuri creste cel mai tare, deci as putea restrictiona cresterea cumva. Foarte frumos bradul si voi amandoi. Ma bucur ca si voi v-ati simtit bine, cel putin asa arata din fotografii. Mai e putin si te pierdem si pe tine de pe aici!
Aelita, superbe poze, pareti foarte fericiti ceea ce nici nu-i de mirare. Ce bine ca sarcina nu ti-a dat prea multe de indurat incat sa-ti vina sa te distrezi si sa profiti pana in ultimul moment!
ruxi, felicitari! Chiar ma gandeam uneori daca nu ne-ai facut vreo surpriza. Sa-ti traiasca Timeea, sa fie sanatoasa si cuminte, sa va bucurati de ea in fiece clipa de ea ca si de Clara.
ylilimic, cum se mai simte Matei? Sper ca a fost ceva trecator, nu cred ca ti-ar lipsi acum inainte de natere un copil bolnavior!
wannajo, eu nici nu observasem 0-urile la listuta. Daca nu vrem nici "?", se mai pot tasta x-uri. Parca e ceva mai neutru.
megbeng, la 33s eram si eu la faza umflat degete fara scos inele, nu stiu cat de mamica ma simteam dar eram destul de activa. Nici acum nu stau degeaba, insa e tot mai greu, mainile mele dor rau si arata de parca as avea poliartrita reumatoida. Daca nu-mi desface cineva sticla de apa mor de sete. Sper sa nu ajungi asa, am vazut putine cazuri totusi (pe forum). Noi mamicile de ian ne punem serios pe nasteri, asa ca in voi cele de feb ne punem baza sa completati listuta, sa deschideti capitole...
azi deci galerie pentru dianamizzi!

Mai naste careva azi? Aelita, Ivona, Salina, Adinush... asta doar ce-mi aduc aminte pe moment. Monu, cum e pana la urma? Vine sau nu vine? Eu am dureri de mult timp in partea inferioara a abdomenului, seara dupa o zi de munca, la ora cand isi incepe programul de zbenguiala. Nu stiu cum impinge dar doare rau de tot - numai cand merg. Daca ma odihnesc trece.
Va pup, astept sa mai veniti si voi cu noutati!
criss
37+ cu
Ligia
Daconst spune:
Neatza buna!
Happy Girl si Ruxi,felicitari mamicutelor!
Ruxi,multumim de poveste.
Bits,si eu am aceeasi problema cu pielea...dar parca tot sper sa se traga.Macar la tine s-a mai intins o data si poate e mai elastica.Ce sa mai zic...asteptam sa vedem.
Aelita,ma uimesti si pe mine cum de mai poti...ca eu parca abia astept finish-ul.Azi montez patutul...poate,poate vine.
Liudo,hai mama ca reusesti si tu.Mai o zi si gata,ai doctor.Cu nospa as spune sa le lasi dupa data de 3.Eu n-am mai luat si sunt bine.De intarit se mai intareste burta dar e normal.Asa ca nu-mi mai bat capul.
Azi merg la dr.sper sa fie ultimul control...ca deja mi s-a urat.Desi-mi face doar CTG si control la col fara sa ma mai urce pe cal.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 39+ 
criss68 spune:
daconst, cum iti face control la col fara sa te urce pe cal? Vreau si eu! Ecografic?
criss
37+ cu
Ligia
Daconst spune:
Mi-am amintit ca a intrebat cineva de chilotii rosii...cica daca-i porti de Revelion ai noroc in anul urmator.Si eu am tot facut asta in ultimii ani.Doar ca anul asta n-am mai avut nimic marimea mea si ca improvizatie am pus patura rosie pe bine...sper sa aibe acelasi efect.![]()
Criss,sa faci bine sa scrii...ca mie tare-mi plac mesajele tale.Invat si eu de la tine multe chestii pe care nu le stiam.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 39+