PM-urile sunt moderate !!!

PM-urile sunt moderate !!! | Autor: alba

Link direct la acest mesaj

Stiu ca au fost mai multe discutii pe tema asta,dar eu afirm totusi ca
PM-urile sunt moderate.
De ce nu se recunoaste totusi acest adevar ?
Multumesc.

Alba,mami de Darian (7 ani) & Cassian (1 anisor)

http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian

"Intreaga suferinta din lume apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine.
Intreaga fericire din lume apare din dorinta de a-i face fericiti si pe ceilalti."

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Cum ti-ai dat seama de asta? De unde ai dedus ca sunt moderate ... nu vreau sa spun ca nu ai dreptate, dar macar poate isi dau seama si altii ...

Petronela

Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Daca ai incercat sa trimiti vreun link ..sau vreun cuvant care este intr-o anumita lista, atunci el este modificat automat de soft.
Daca ai avertisment rosu, nu ai voie la PM...(parca).
Daca esti membru nou si nu ai iesit inca de sun moderare nu ai voie la PM.

alte metode nu mai stiu.

A.. si daca cineva iti stie parola, poate sa aiba acces la PM-urile tale.

La multi Ani1

Cu respect,
G.

www.siteaudit.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

nu moderam decat pozele care vreti sa le puneti in album din motive zic eu clare

mesajele nou venitilor

mesajele celor cu bulina rosie

iar PM nu au decat cei care nu au bulina rosie, au iesit de sub moderare ca nou veniti si si cei care il au activat.

si as vrea sa imi spui cum crezi tu ca am putea noi sa moderam mesajele? avdn in vedere ca ffiecare cont are o parola criptata pe care nici macar ADMIN nu o poate vedea. de aceea cand iti uiti parola primesti un link in care trebuie modificata aceasta.

deasemenea, este creat un query care automat la link-uri care sunt considerate de catre administratie ca reclama v-a apare automat reclamaaaaa in locul link-ului respectiv.

La Multi Ani

Freia si " target="_blank">Alexa

Terapia pentru Ema pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

hai sa fim seriosi...
tu esti convinsa de ce spui?
eu te asigur ca nu-st moderate de nici o coloare...
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Multumesc pentru raspunsuri.
Elena,care nu este nici membru nou si nu are nici bulina rosie,mi-a trims un link intr-un PM.
Freia,m-am lamurit inseamna ca acel link a fost considerat automat reclama,fiind inlocuit cu "reclamailegala/avertizare".

Sarbatori fericite si voua... in rest nu-i bai,sunt lucruri mult mai grave pe lumea asta :-)

Alba,mami de Darian (7 ani) & Cassian (1 anisor)

http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian

"Intreaga suferinta din lume apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine.
Intreaga fericire din lume apare din dorinta de a-i face fericiti si pe ceilalti."

Mergi la inceput