Cirese de Mai Iunie 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 8
amiss_zip spune:
Lyly lasa minusurile... din ce ai zis tu nu mi se pare nici unul din puncte un minus, ci dimpotiva piste catre oportunitati noi si poate mai bune!
Luana am vazut-o pe haioasa de Hora in albumul de concurs si nu imi vine sa cred ce mare s-a facut. Dau sa vad mai multe poze si nimic ! Nu mai ai share-uite pozele
! Poate ne dai si noua niste poze noi. mai ales cu una bucata super de aparat ![]()
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
LYLY809 spune:
Vavitzu, mikiion, am primit voturile voastre!
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
Andreea, se poate sa ai dreptate.. in ccp achizitia de case, ei bine, la inceputul lui 2007 vom avea parte, probabil, de o degringolada totala. Pentru ca la noi, la romani, legea cererii si a ofertei nu functioneaza normal.... nu stii la ce sa te astepti. D-aia nici nu ma mai gandesc la asta.![]()
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by amiss_zip
Mie sincer imi este cam frica de acest nou an 2007! Va trebui sa termin si eu scoala, va trebui sa incep ceva pe cont propriu, va trebui sa o impart pe Petra cu altcineva...sa ies iar in lume,...sa intru iar in forma de alergatura, stres...sa vad iar oameni. recunosc faptul ca nu am mai iesit de mult in oras!
Acum cand ma mai intalnesc cu niste prieteni si sunt mai mult de 10 persoane in incapere ma ia cu ameteli...
Carmina ce mai faceti??? hai da macar un...salut!.
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra
Scoala o termini tu cu succes, iar restul vine de la sine... Ai avantajul TINERETII, eu la varsta ta nu-mi faceam nici o grija, e drept ca tu ai si "prunc", eu n-aveam... oricum, iti faci prea multe griji
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
Arabela, am primit voturile!
Buey, mie-mi vine sa-i mananc pe toti haiosii... nu e unul care sa nu-mi starneasca rasul... acu' va dati seama cu cine seamana Razacila, nu?
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
arleena spune:
LA MULTI ANI si bine v-am regasit in 2007.....
noi am petreecut in familie, suntem inca la ai mei in vizita si noroc ca stam in centru ca altfel nu ieseam sa vedem artificiile. dupa 10 min ne-am intors acasa si l-am pupacit un pic pe pitic chiar daca dormea. alex a fost cumintel, cred ca si medicamentele de raceala au un efect calmat pt el si nu mai e asa marait. s-a trezit pe la 2 jumate si avea chef de joaca...cel mai fun a fost sa tot fluture steguletul(vezi poza concurs haiosi) si cu chiu cu vai dupa o ora jumate am reusit sa-l adorm.
suntem in continuare raciti si nu am fost nici unde...doar in casa si atat. noroc cu catei care il mai distreaza pe alex ca altfel cred ca ar innebuni ca sta de atatea zile in casa.
intrebasem de cereale in capitolul anterior....eu i-am dat numai de la nestle si nu pea i-au placut si pe alea scrie pe cutie a se consuma de preferinta max 2 sapt dupa deschidere.pediatrul mi-a recomandat humana...dar la 42ron cutia si cand ma gandesc ca poate nu le manca ....hmmmm, nu stiu ce sa fac....
dianaR din motive de sanatate e la "etaj"copilul. la bloc e ok sa-l las jos ca e cald(stam la et3) dar la casa(si la ai mei si la socrii) la nivelul la care e patutul am impresia ca e cam racoare si cum e racit m-am gandit ca mai bine stau eu mai atenta decat sa se imbolnaveasca mai tare. chestie e ca am observat ca ii e cam frica sa nu cada....nici din patut nu se apleaca in exterior si nici in pat cand ajunge la margine nu mai inainteaza...
am trimis si eu voturile. sincer ma asteptam sa fie mai multe poze, desi si asa a fost greu de ales![]()
apropo de fier, eu ii dau 2pic/zi si scrie pe prospect 1-2 pic profilaxie si daca sufera de anemie stie medicul ce doza trebuie, dar asta in funtie de rezultatul analizelor, deci ZAx 20 pic mi se pare enorm....i-ai facut analize de sange??cand o sa inceapa sa manance mai bine si carnita si alte alim ce contin fe atunci nu o sa-i mai dau, dar pana atunci 2 pic/zi e destul.
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea
LYLY809 spune:
Arleena, eu zic ca cerealele Humana sunt ok, cand i-am dat si Milubrei am observat ca i-au placut mai putin, inseamna ca la Nestle o sa fie dezastru! Cum sa fie 42 ron o cutie, exista mai multe sorturi si nu au acelasi pret... cele cu fructul pasiunii sunt sigur 42 ron.. vezi si alea cu piersica si maracuja, sau cu banane, sau cu mar parca costa "doar" 29 ron, nu mai stiu precis. Cerealele Humana le-am folosit pana la ultimul strop si ne-am incadrat in 3 saptamani. De la Milupa am aruncat insa...
Alex al tau ii roman adevarat daca a fluturat el atata steagul azi noapte![]()
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
vavitzu spune:
quote:
Originally posted by LYLY809
Lacri si RazaciosulAlexandru 30 mai 2006
Multumim frumos pentru amabilitatea ta, timpul care ilpierzi pentru noi

amiss_zip spune:
arleena si eu m-am distrat cand l-am vazut pe Alex fluturand steagul
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme![]()
amiss_zip spune:
quote:
Originally posted by vavitzuquote:
Originally posted by LYLY809
Lacri si RazaciosulAlexandru 30 mai 2006
Multumim frumos pentru amabilitatea ta, timpul care ilpierzi pentru noi
da, da! si de la noi
!
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filmewww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra