Prichindei martie - aprilie 2005 (117)
Raspunsuri - Pagina 17
andira spune:
andrruzza, mamacita, ligia13, zuzu - multumesc pt raspunsuri!
Nici pe mine nu ma deranjeaza sa-i dau laptele seara, masurat si cantarit
, da' acu' am o alta intrebare: ii mai dati ceva in afara de lapte? Eu ii pun cereale, si cam atat, ca in rest mai tot rontaie pe langa noi.
Ligia - legat de intrebarea ta cu ficatelul, i-a mai facut si soacra-mea Irinei, fiert si apoi pasat cu unt, dar ei nu i-a placut deloc, n-a vrut sa manance sub nici un chip.
Spre fericirea mea, care l-am adorat...(a se citi "halit in 3 secunde")![]()
Iri si Nati
andira spune:
CatXO - multumesc si tie, deci mai sunt si altii care stau tare prost cu timpul...
so, ramanem cu improvizatul...
bun, in afara de Zuzu
, mai astept idei de "improvizat" pt prichindei....![]()
Iri si Nati
dariaevelin spune:
salutare!
andira, noi tot pe milumil3.cat mai mult,desi sunt si eu cam satula de masuratori.
ligia,eu i-am fct pateu de casa: ficat fiert in lapte,frecat cu unt,smantana si putina radacina de patrunjel(pt a mai lua din consistenta lipicioasa).pt noi adaug si putina ceapa verde si are un gust delicis
revin,am scris cu bb in brate
Poze frumoase cu noi
foto si filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
dariaevelin spune:
cenia,anca micaela,ariadnabr,elibui,an-k,laura72,crissa unde sunteti?ce faceti? e totul ok la voi?
Poze frumoase cu noi
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
dako spune:
salveeeeeeeee...si la multi ani ioanelor si ionilor....ca de obicei, io's in contratimp...
in leg. cu laptele gand la gand..doar ca io voiam sa va intreb daca voi mai fierbeti laptele pasteurizat???!!! dar, din cele citite am inteles ca ati mentinut laptele formula. eu le dau alor mei, de la 1 an si 1 luna...lapte pasteurizat, 3,5 grasime... l'au acceptat imediat!
in leg,. cu menu'ul...suna cam asa:
250 ml lapte - 7 dim
un castronas plin de pure fructe - ora 10
ghiveci de legume + carnita de vita/pui/ficat/peste/ou - 0ra 12
zeama de la legume - pe post de supica
un castronas de lapte acru/facut in casa/ + smantanica/ + a felie de paine cu unt sau o felie de paine cu sunca la orele 16
la orele 19,30 - 250 ml. lapte
intre mese mai mananca prune uscate, in special darian care fiind un constipat...:)) pe langa faptul ca'i fac bine...ii si plac la nebunie acriturile...
iar in ultimul timp am introdus si miezii de nuca....
si in alta ordine de idei, fetelor, am gasit un model de pat pentru ei ...in forma de masinuta bestial....acu sunt in negocieri pentru 'producerea' lor...la niste dimensiuni care sa incapa in camera....:))
va pupam...dako + darian = rares
dako spune:
mamacita ....pate'ul de casa pe care il faceam:ficatel prajit+ceapa undita+oua fierte- se paseaza totul...si iese pate'ul...
connie1974 spune:
Buna. Stiti cum sunt acum? Ca un balonas umplut cu heliu. Sa stiti ca tare m-au bucurat aprecierile voastre. Chiar nu ma asteptam sa aiba asa succes carticica mea. Cum ii spuneam si Dariei, ma cam bate un gand sa o public, dar trebuie sa o revizuiesc bine, atat ca design cat si la partea de creatie. Astea fiind spuse, multumesc mult tuturor.
Sa trecem acu la "problemele" copilasilor. Eu ii dau lui Calin lapte Dorna rosu, max 400 ml /zi, sau mai putin cand nu are chef de lapte, cu cereale de la Nestle pentru copii mari. Nu il fierb, sper ca-i bine ce fac.
Danuta, imi pare bine sa aud de voi, asa-i perioada asta mai plina ca au fost sarbatorile, s-au adunat multe, dar lasa ca treci tu peste ele. Sanatate si sarcina usoara.
Mamacita, sanatate samuraiului si taticului de samurai. Si bonei, evident.
Ligia, eu i-am facut pateu de casa, dar n-am avut prea multe succese cu el. Am mai pus ceapa fiarta in compozitie pe langa ce-ai spus tu.
Fug ca s-a trezit. Pupici.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
http://pg.photos.yahoo.com/ph/constanta_pravat/my_photos
Ana71 spune:
Buna,
Multumesc mult celor care l-au felicitat pe Victor de ziua lui. Sunteti niste dragute!
N-am mai intrat pentru ca am fost ocupata cu petrecerea lui (am facut-o acasa anul asta - au fost 9 copii plus parintii aferenti-asa ca va dati seama cam ce a fost). Victor s-a simtit f. bine,a primit multe cadouri-asa ca a fost fericit (el mai avea in cap sa mai invite inca 5 copii, dar l-am infranat la timp pentru ca nu aveam unde sa stam). Eva s-a comportat bine, la inceput era mai timida, dar apoi in stilul deja caracteristic, a inceput sa cotrobaie prin genti
(oricat m-as opune, devine obicei) si a rezistat pana pe la 10:30 - 11 cand au plecat ultimii invitati. Chiar vroiam sa va intreb: pe la ce ora se mai culca copiii vostri? Pe Eva nici nu pot s-o bag in camera unde doarme mai devreme de 11 (in conditiile in care la pranz nu doarme mai mult de 2 ore, iar dimineata se trezeste in jur de 7:30). Adoarme pe la 11:30-12. Stiu ca nu e deloc bine...Chiar saptamana trecuta ma apucase disperarea pentru ca pe la 12 noaptea se jucau amandoi si se alergau de parca era dimineata. In alta ordine de idei, s-a obisnuit la baita (multumita ursuletului Quelle) chiar aseara ma amuza ca a inceput sa planga cand am scos-o din cada (desi o spalasem si la cap si nu a comentat in nici un fel).
De vorbit nu prea se grabeste sa repete cuvinte noi, gesturile sunt in voga-dar nu ma ingrijorez pentru ca si Victor a fost lenes la vorbit la inceput, iar apoi nu-l puteam opri
. Spune si cateva propozitii scurte (gen:"Vava papa acu'"-adica Victor, hai la masa acum!), pe ea o cheama "Me-mea"-nu ma intrebati de ce spune asa
.
Maine cred ca mergem sa facem vaccinul ROR. Fetelor, care le-ati facut vaccinul ROR, dupa faimosul anti-rujeolic de la 9 luni, au facut ceva reactii de la el? Care e mai bun: Priorixul sau Trimovaxul?
Hai ca revin ca ma innebuneste sa mergem "pa" sa-l luam pe Victor de la scoala.
dariaevelin spune:
na,ca am sris tonee si-am pierdut

ana is tare zapacita.iertare! Desi m-amgandit la voi,la Victor nu am exprimat urarea. Sunt aiurita!Asadar"la multi ani!" sa-ti creasca baietelul sanatos!Mi-am imaginat ce iures trebe' c-a iesit la voi 
noi il pumen pe brien in pat la 9.30-10.De cele mai multe ori se foieste pana la 11-12.Nu stiu cum sa-l fac sa adoarma lmai repede.Sta in pat si discuta cu un elefantzel(un personaj atribuit de mine unul elefant,personaj care ii vorbeste,caruia ii povesteste intamplari din ziua in curs,care il mustra cand greseste si=-l lauda cand e bun).Pur si simplu sta si povesteste cum o face cand ne jucam impreuna numai ca singurel in pat.Ba mai mult,ii imita si pe elefanty cand in intreaba ceva.![]()
connie multumesc
.Ceea ce ti-am scris ramane in picioare pt cand vei dori
dako ma veselesti cu fiecare post al tau.Excelenti pamatufii consttipati sau nu![]()
s-a gandit careva la pentrecerea pt 2 anisori? Pe noi ne bate gandul sa inchiriem un spatiu "copilesc", pt cele doua oare cat dureaza o "tura" de distractie. Sau sa ne cuplam cu parintii Andreei(sora de zi a lui brien) sa inchiriem impreuna,in continuitate spatiul, adica pt patru ore(fiecare parte cate 2ore). Si sa participam toti(ambele familii cu invitatii). Asa am mari timpul si am rezolva si problema prezentei la ambele zile(anul trecut am suferit cumplit ca nu ne-am putut duce la Deea
).
Am zis ca na,primul an, bb era micut,satea cumintel si am putut sa gatesc si sa facem acasa aniversarea,doar cu familia,"taind" la greu din invitati. Mi-am auzit destule,nu ca m-ar fi durut capul din cauza reprosurilor
. M-am gandit totusi ca acum sunt mai maricei,la cel restaurant(cu specific pt copii)dau meniu pt copii si pt adulti,loc de joaca,ornamente,coifuri etc, personal supraveghetor. S-ar putea simti bine ambele tabere(mari si mici),ar fi mai animat decat acas'.Si,sincer nici nu-mi pot imagina copii de 2-3-4 ani,cu parintii aferenti si inca multi alti adulti misunand prin casa,daramite sa-i intretin sau sa gatesc pt toti
. + ca spatiul din casa noastra nu e tocmai o sala de bal

![]()
[By the way alina,esti o grozava
.Cum a iesit?]
Brein a invatat sa inchida formele in desen. Nu stiu cum de,noi nu i-am trasat cercuri. A deprins asa,singurel. Si de-ati vedea cum se chinuie(ca un mic chinez
) sa deseneze pseudocercuri si sa inchida linia din care sunt trasate.
E total.A desenat unele concentrice.M-am uimit. Ieri m-a desenat pe mine alaturi de "lebala"= lebada. Sunt asa, un soi de obloid alaturi de alta ciudatenie

Poze frumoase cu noi
andira spune:
Dako, Connie, Daria - multumesc pt raspunsuri!
Ana - cu intarziere, scuze, La Multi Ani, sa creasca mare si sa va fie intotdeauna aproape!!
Legat de intrebarea ta, noi o culcam pe Irina la 9.30-10.00 maxim si nu zice nici "pas" (de unde cand era micuta ne racnea in fiecare seara).
In schimb cu Nati e mai dificil, pe la 11 se culca, dar deocamdata ea nu poate fi punct de reper. ![]()
Daria - noi nu ne-am gandit inca la petrecere.. dar abia astept sa vad ideile voastre...![]()
Desi un atare balamuc, pe langa neuronii mei deja imprastiati, cred ca ma trimite direct la Predeal, la recreere.... (stiti institutia aia de acolo...)![]()
Iri si Nati