Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (135)
Raspunsuri - Pagina 9
monica70 spune:
La o secta asa mare,
M-am gandit la o urare:
Sa fiti sanatoase toate,
Fericite si bogate,
Bebelusii sa v-asculte,
Sufletul sa vi-l incante!
Iar la Anul ce-o veni,
Poate ne-om mai inmulti!
ANASEBEEEEEEEE parca tu scrisasi asta
DANA speedy o fi si asta ,dar macar de n-ar plange la comanda
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
danast spune:
LA MULTI ANI! PENTRU SPIRIDUSI, FRATIORI, SURIOARE, MAMICI SI TATICI!
SA AVETI UN AN CAT MAI PLIN DE FERICIRE SI IUBIRE!
Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze
monica70 spune:
DANIELA esti dragutza,las ca o intzolim noi cumva. Si asa nu poate cara foarte multe pe tren (ultima oara cand a fost varu-meu acu vreo 3 ani, l-au amendat aia pe tren ca avea prea multe bagaje ) O sa o pun pe lista si data viitoare trimit pachet prin posta,ca suntem cam departe de ei.Sau o sa trimit pachet prin alta nepoata,verisoara de-a ei care e studenta in Timisoara de anul asta. La neamurile din Bihor mergem mai des In popor se zice (si in general cam are dreptate poporul ) "neamurile dupa mu iere miere,neamurile dupa barbat ... rahat" La noi nu e chiar asa,dar e adevarat ca si noi suntem mai apropiati de neamurile lui mami La majoritatea de p-aci nici nu mai comentez chestia asta
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
monica70 spune:
VA ZIC LA MULTI ANI LA TOATE! NE AUZIM (UNELE) LA ANU' DUPA MIEZUL NOPTII
Am plecat la mami
si
marchplayer spune:
PETRECERE FRUMOASA LA TOATA LUMEA
Ma pregatesc si eu usor usor de petrecerea privata. O sa-mi spal beba, face si mami un dus, imi pun tol festiv(pijamaua rosie) car ceva de papa in dormitor si iau telecomanda in primire pentru cat oi rezista. Nu vreau sa stau prea mult ca maine uremaza o noua zi de Ioana super activa si nu ma intreaba nici daca mi-e rau si nici daca mi-e somn.
Dana felicitari Roxanei! Pacat ca n-ai fost de fata.
Janina, unde pleci in vacanta? Cand si cat stai? Saurus cu cine ramane??
Ana ia un ceva tare sa-ti treaca durerea sa te poti distra si tu!!
Ioanei ii mai iese un dinte, al 7-lea la numar.
daniela8+ si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
maraki spune:
La multi ani fetelor
L-am bagat pe Angelo sa doarma macar vreo ora, aici se trage cu petarde la fiecare 2-3 minute...
rectific: se da cu petarde cate 2-3 pe minut
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
anasebe spune:
Vai de voi Maraki cu petardele alea. La noi de abia au inceput sa dea cu artificii. Dar e inca bine, nu deranjeaza. Dar banuiesc ca la 12 noaptea va fi vai si amar de noi.
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)
tiberica fara frica
marchplayer spune:
Beti si pentru mine niste campari sau macar niste vin rosu sec, ca la mine nici o sansa sa beu curand.
daniela8+ si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
silvi_2005 spune:
LA MULTI ANI!!!!Va doresc tuturor multa sanatate si un An Nou minunat, ca acesta cu siguranta asa a fost pentru toate mamicile din secta care au fost binecuvantate cu un bebe sanatos.
Multa bucurie si pace si dragoste alaturi de cei dragi si chiar si atunci cand ne plangem ca ne e greu sau rau sa nu uitam ca pe lumea asta sunt multi pribegiti de soarta si sa ne bucuram de ce avem.
Sa ne redevem cu bine in 2007.Va multumesc ca existati si ca am avut norocul sa va cunosc.Va pup pe toate!!!
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.