Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (135)
Raspunsuri - Pagina 15
maraki spune:
Pare un tort gustos
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
monica70 spune:
MARAKI chiar ca a fost gustos ,mie nu-mi plac cremoasele dar asta a fost buuun,deloc gretzos.
DANIELA imi pare rau ca au divortat,asta e ... ea s-a hotarat si cam are dreptate .Eu ma bucur ca au venit amandoi,nu stiam c-or sa vina amandoi,eu vorbisem cu ea.Inca stau impreuna,ca apartamentul lui acum il amenajeaza ... Dar imi place ca-s super civilizati Noi oricum pastram relatiile cu amandoi.
DANIELA si DENISA bafta la eco incepem pariurile? La Denisa baiat,la Daniela iar fata zic eu ...
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
marchplayer spune:
Moni, daca te aude Robert, el vrea baiat si mi-a spus ca ar fi bine sa-i fac un baiat acum ca daca nu incercam pana iese baiatii dau eu lui
Ma fetelor, astea care v-au facut copii un an, acum incepeti sa le dati ou cu tot cu albus? Le dati si miere de albine??
Ioana mea mananca tot din cand in cand. Azi i-am mai dat peste zi vreo 150 de lapte ca nu vroia altceva nicicum desi am imbiat-o cu pilaf si cu supa de galuste. Acum pe seara am incercat sa-i dau iaurt, mi-a dat flit, apoi o bucatica de placinta buna rau pe care ea n-a vrut-o!!!! Deci asteapta laptele de seara...poate o fi si ea in pauza ca or dutea-o gingiile, v-am spus ca-i mai iese un dinte. Azi m-a surprins neplacut cu 3 kk cam moale. Sper sa nu fie cava mai grav de atat!
Eu n-am facut nici o poza de revelionul asta. Pentru mine este ca si cum n-ar fi fost
daniela8+ si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
monica70 spune:
DANIELA ma bazam pe faptul ca tu ai numai surori Tu ce vrei?
Eu i-am dat si albus,in mancare ... de mai demult.Azi i-am dat si o lingurita de salata de boeuf si tort (cu ciocolata) dar a mai mancat ea si ieri prajitura,rulada cu carne si ou etc.Mai mult gusta.Doar de cozonac e pasionata rau Deja e in stadiul in care daca te vede cu ceva,arata cu degetul ca vrea si ea si nu merge sa o fentezi,sa ii dai altceva ca nu e fraiera . Miere nu i-am data inca,mai astept un pic.
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
monica70 spune:
Eu m-am pus sa pap salata de boeuf si rulada de carne facuta de mami (cu ou,sunca presata,cascaval si carne macinata evident _) A iesit super Ca niciodata, n-am mancat inca din carne si carnati Si maine e o zi.
Mai maine am liber,de poimanie la serviciu Si maine halal ce liber,ca o sa fac conta ...
Frate-meu merge la sky la Straja pana duminica,ce ii pasa
S-a trezit Diana si l-a cerut pe Scooby,acu se tavaleste cu el si il cearta Ghitza e cu sonorizarea: latra
marchplayer spune:
Pofta buna Moni. Pare super buna rulada aia. Eu precum va dati seama nu prea am chef de mancat. Prefer sa ma abtin decat sa am de-a face cu baia. Cred ca numai noi doua mai suntem pe aici. Restul sunt la odihna sau inca la distractie.
Ce bine ca se joaca Dia cu jucarii. Ioana nu se joaca deloc cu ele daca nu este si un adult cu ea. Acum se tot chitaie, ori este obosita ori vrea plimbata si aruncata in tavan iar eu n-am chef!!!
ce misto de fratelo tau ca se duce la ski!!! Ce m-as mai duce si eu....
daniela8+ si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
Ingrid S spune:
LA MULTI ANI DIANA SI ANASTASIA!! SA CRESTETI MARI PAPUSHELELOR SI SA AVETI PARTE DE NOROC SI FERICIRE IN VIATA!!
LA MULTI ANI SI FRUMOASEI DARIA-SOFIA!!Mai o luna si faci si tu un anisor!
Eu am o pauza si am intrat ca nu puteam sa ratez sa le felicit pe fetitze...cam o ora si iar am musafiri. Am obosit deja, sarbatorile imi creeaza o stare de nervi, non-stop e cineva la mine. Nu ca oricum n-arfi, dar macar nu se aglomereaza pe cm patrat .
Am promis ca nu mai spun ca mananca bine, e ceva de groaza, cum zic asta, cum nu mai papa.
Cred ca iar ii ies dintii, e cam maraita. Am invatat-o culoarea galbena, o recunoaste, mare lucru..dar de mers nu vrea, se lasa imediat jos si merge in 4 labe. Nici sa stea in picioare singura nu vrea...sau nu poate. O sa vina si vremea ei.
Felicitari Roxanicai pentru mers..e mare fetitza de acum !
Fug, ca ma asteapta Diana, m-a zapacit de cap cu mamamama..
Va pe toate!
Ingrid S si Diana
danast spune:
LA MULTI ANI! DIANA SI ANASTASIA!
SA FITI IUBITE SI SA AVETI NOROC IN VIATA!
Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze
anasebe spune:
March Sa stii ca eu de vreo luna ii bag p[e langa galbenus si un pic de albus. N-are nici o treaba, ii place. Miere...nu am avut ocazia pana acum, dar cine stie.
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)
tiberica fara frica
Bee spune:
Buna fetele.
Eu sper ca ati petrecut cu bine trecerea in noul an. Am intrat si eu in viteza sa felicit printesele de spiriduse ce sunt!
LA MULTI ANI Diana si Anstasia! Sa fiti sanatoase, norocoase si iubite!
LA MULTI ANI Daria Sofia!
Eu una albus direct nu i-am dat. Dar sunt multe lucruri care contin albus: galuste, prajituri, cozonac (nu ca le-ar manca domnisoara pe astea mai bine)Nici miere nu i-am dat, ca n-am in ce sa i-o pun (fructe nu mananca, nici ceai, iar iaurtul sau branza nu i le indulcesc). Eu una ma dreageam de dimineata cu un cvastravete murat de la socrella. Dar un castravete murat cu usturoi si ardei iute in borca, ce mai, o nebunie, iar Ana a venit la mine cu gura cascata sa-i dau si ei. Si eu una i-am dat. Ce era sa fac? Nu pot s-o las sa pofteasca! E innebunita dupa tot felul de "specialitati" picante........si dupa spanac (mama si ce ma scarbea pe mine spanacul!).
Felicitari Roxanicai pt primii pasi!
Hai si sa avem un an minunat cu totii. EU fug sa mai golesc din mancare, ca altfel e pacat de ea.
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia