Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (135)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

La multi ani tuturor si toate cele bune si din partea noastra!
Un special la multi ani Dianei pe care o pupam si ii uram sa fie la fel ca pana acum ca asa ii " shade" bine. Tine-o tot asa papusa noastra .
La multi ani si Anastasiei dar si Dariutei!
Va pupam pe toti si sper sa facem multi ani aici impreuna .
Si cum maine suntem plecati :La multi ani pentru maine si pt Bianca Catalinei .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

LA MULTZI ANI SECTA SI 2007 cu sanatate si numai bine!
LA MULTZI ANI DIANA! Sper sa primesti ce tzi-a trimi susrioara ta!
LA MULTZI ANI DARIA SI ANASTASIA! SA FITZI SANATOASE SI VOIOASE SI SA VA BUCURATZI DE CE E MAI BUN IN VIATZA!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Bianca nu e nascuta pe 3 ?

La multi ani printesa Daria Sofia

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

POZE NOI DE LA REV 2007-unde totul a fost super si ne-am simtzit excelent!
http://new.photos.yahoo.com/sdenisam/?change_count=0#page1

Denisa

Emma Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

LA MULTI ANI DARIA SI DIN PARTEA NOASTRA!! TE-AI FACUT SI TU FETITA MARE, MAI AI PUTIN SI AJUNGI SI TU LA UN ANISOR!!!
Denisa cred ca v-ati distrat foarte bine, am vazut pozele. Imi place costumasul tau si-ti venea foarte bine. Cred ca deja se vede un picut burtica. Tie nu iti este rau, n-ai stari de somnolenta? Acum am priceput ca pe 6 luati motul Emmei, de ce faceti petrecerea asa devreme, de ce nu asteptati pana pe 17? Cel mai mult mi-a placut rochita aia alb cu grena. Dar sa vedem cum ii sta Emmei si cu asta rosie.
Maraki, pana acum nu difera sarcina asta de cealalta foarte mult. Cu Ioana am vomat pana sa nasc, sper sa nu fie si acum chiar asa, sper ca dupa 4 luni sa fiu mai linistita. Bianca de Cata este nascuta pe 2 ianuarie!!! Cred ca ii organizeaza mami o super petrecere maine!!

daniela8+ si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Nu mai Maraki, Bia e pe 2.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Salut gagici,acum au plecat nasii (au venit amandoi desi sunt divortati deja ) si Diana e deja la nani - era KO
A primit o bratzara de aur si o broasca testoasa cu doua mai mici - pe post de remorci - se plimba singura si cam face galagie
Am facut si chestia cu tava (cu turta am lasat-o balta)- si ce credeti ca a ales? FOARFECA,OGLINDA SI PIXUL (astea erau mai aproape de ea,ca pe urma a luat si cheile de la masina, cu care si-a petrecut restul serii si banii pe care mi-i i-a adus mie ). SPER CA NU SE FACE CROITOREASA - IO CRED CA MAI DEGRABA O SCRIITOARE TAIOASA Oglinda ce semnifica? Am pus cateva poze si cu ultimele evenimente ... la filmuletze 4.

A! SI MERSI INCA ODATA PENTRU URARI!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENISA am vazut si eu pozele,ma bucur ca v-ati distrat,am vazut ca era atmosfera ! Super toaleta de motz a EMMEI (eu am imbracat-o azi normal pe Dia - in loc sa ii trag o rochie de printesa, ca am prin dulap ) Mai mult imi place rochitza alba de la Craciun - super faina! Si tu ai fost tare eleganta si se vede ca te-ai ingrasat nitzel
RALU astept poze cu Anastasia ,i-ai facut chestia cu tava? Sunt curioasa ea ce a ales!
DANIELA ma gandesc ce greu iti e,ca eu si ne- fiind,tot as dormi,mai ales dimineatza si nu pot de Diana ...
ASTERY ce planuri mari ai? Faci iar "nunta" ca la botez? (parca asa tin minte ca ati avut muuuuuuuulti invitati,sper sa nu confund )

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Moni-mersi de aprecieri, dar nu stiu de ce dupa ce pap, mi se vede burtica,e adevarat ca am 12+,dar la kg stationez,54,5 imbractaa, asa ca nu stiu unde se vede "grasimea".
Ma bucur ca atzi avut fun cu Diana-si eu cred ca o sa fie o scriitoare taioasa si eu stiu ca oglinda e sa fie cocheta, ii va palcea sa se aranjeze,etc.Sa stapineasca sanatoasa toate cadourile, cand potzi vreau si eu poze ca stii ca eu sunt out of dropshots.

Daniela-
mersi de aprecieri si tzie, e faian rochizta alba,d ar deja ii e aproape mica, poate o schimb pt tort cu rochitza aia sau cea de la botez. Si la mine e sarcina diferita fata de emma, nu tu gretzuri, doar acuma cred ca de la oboseala,mi-a scazut tensiunea si am ametzeli dimineatza pina beau cafeaua.Itzi doresc sa nu ai parte de varsaturi si sa fie o sarcina usoara.
Ii facem petrecere de motz pe 6 ian pt ca vin si cumnatzii din anglia, si stau doar pina pe 13, si treb sa ii ducem si la cottage, asa ca nu avem cand decat pe 6 iar pe 17 are vaccinul si cred ca pe 19 o sa facem party cu fam. fara copii -cam asa e faza cu petrecriel, si eu vreau sa o teztez cu 2 zile inainte de eveniment sa vad ce ar alege de pe tava, asa de fun.
Tu cand mergi la eco, eu merg acum pe 4 ian ca icnep testul de down, trisomie, etc..
Pupici la toata lumea, eu sunt moarta de somn, ca am venit la 2 dar emma ma trezit de 3 ori ca ii sparg gingiile 2 masele.

Denisa

Emma Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Moni am vazut si pozele de la petrecerea Dianei. Ce tort urias, am vazut ca pe Diana a pasionat-o lumanarea. Nasol ca-s divortati nasii, nu stiam. Bine macar ca s-au mobilizat si au venit la ziua fetitei.
Denisa, bafta joi la eco. Eu dau maine telefon sa ma programez pentru saptamana viitoare.

daniela8+ si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput