ce imi doresc pentru la anul?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Imi doresc pentru anul care vine sa am puterea de a fi mai buna, mai intelegatoare, mai rabdatoare, sa ajung la un punct in care sa reusesc sa-l fac pe sotul meu sa ma inteleaga mai bine....si-mi doresc un copilas....ca tare plange sufletul meu dupa el...Liniste in familie, asta imi doresc!

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Eu imi doresc , sanatate si liniste sufleteasca pentru toata familia!!!

credeti ca NENEA 2007 trece pe aici si citeste????

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

eu in primul rand imi doresc sanatate care este cel mai important,pt cei dragi si pt toata lumea,apoi un bebelas fara de care nu as simti ca am o familie adevarata!

LA MULTI ANI 2007!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Sanatate pentru cei dragi si pentru mine,putere de munca,intelepciune! Sa fie un an bun, pentru mine si pentru toata lumea!
La multi ani!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Eu imi doresc in primul rand sanatate pt mine si familie, intelegere cu sotul, puterea sa pot tremina cu bine cele doua scoli pe care le fac, sa-mi iau o masina numai a mea si sa-mi gasesc un job bun.

In rest, sper ca la toata lumea sa se implineasca dorintele.

CRACIUN FERICIT

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

eu imi doresc sanatate pentru mine si pentru toti ai mei, liniste sufleteasca, dar si un servici mai bun.

nu fac liste sau bilanturi la sfarsit si inceput de an, dar daca totusi citeste aici "nenea 2007" si eu nu am consemnat nimic?

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein
Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

1. Imi doresc ca Alexis-ul mic sa vorbeasca
2. Sanatate si liniste pt toti
3. Mai multa rabdare si intelepciune pt mine
4. Un job in Ploiesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Hmmm! Ce-mi doresc la cumpana dintre ani pt 2007? Ce as putea sa imi doresc dupa un an in care am avut parte de 2 accidente de masina (ale sotului), boala cumplita si suferinta mamei, plansetele si toata amaraciunea legate de vestile despre evolutia bolii, lupta zilnica cu boala, o cauterizare de rana pe col si tratamentele mele si tristetea mea pt fetele de pe forum care si-au pierdut parintii din acuza aceleiasi boli - cancerul, pt care am plans ca si cum ar fi fost ai mei ?

Nu imi doresc decat sanatate pt mama, tata, sotul, surorile si cumnatii mei si pt toti cei dragi mie si care ne-au ajutat intr-un fel sau altul.

Si pt mine imi mai dorec un bb (poate anul asta ne hotaram).

Si mai vreau liniste....sa nu mai am atatea necazuri si sa pot sa ma gandesc mai mult la viata familiei mele.

Va doresc la toti sanatate caci e buna zicala " ca-i mai buna decat toate", bani ca sa va intretineti sanatatea si sa va impliniti micile sau marile voastre dorinte, copii celor care isi doresc cu ardoare si fiecare sa isi implineasca macar un vis in anul ce va veni.

Un an nou super!!!!

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Eu acum doi ani si anul trecut mi-am dorit un bebe si multa sanatate. Anul acesta Dumnezeu ne-a indeplinit visul...si am nascut acum doua saptamani.
Ce-mi doresc pentru la anul? Muuulta sanatate tuturor, dar mai ales Mayei si sa raman iar insarcinata spre sfarsitul anului, sa-i facem un fratior sau o surioara printesei noastre.
Va dorim si voua tot binele din lume si un An Nou plin de sanatate si fericire!

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput