Aniversatii de NOV-DEC 2004 (138)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

la multi ani! otimamica tanara si frumoasa, sa fii sanatoasa si sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti
va pup pe toate fetelor si va urez spor la pregatiri

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Oti, la multi ani, sa fii sanatoasa si iubita alaturi de ai tai!

In legatura cu medicamentele fetei, n-am vazut sa fi luat in calcul ceva de burtica... Ma gandesc aici la diaree sau pur si simplu suspensii de stomacel pentru ea. Am vazut ca ai trecut Novocalminul pe lista... Nu se mai recomanda medicamentul asta, e foarte rau pentru copii si are efecte adverse. Mie mi-a dat toata lumea cu el in cap in primavara, cand Maria a avut 3 zile constant febra 39. Mai bine iei un Ospamox daca ea il tolereaza, antibiotic fiind iti poate folosi si la alte Doamne fereste, nu doar febra. Daca iei antibiotic oricum nu uita sa ceri si medicamentul adiacent pentru flora intestinala, sa nu patesti ca noi . Niste creme de irtitatii? Altceva nu-mi mai vine in minte acum...

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Si de ce nu mai este bun Novocalminul?

Mie doctora mi l-a recomandat pentru febra si mi-a folosit din plin. O indopam cu siropuri si cand i-am pus supozitorul mi-a scazut rapid de la 40 la 37.

Eu inca n-am auzit neplaceri provocate de medicamentul asta si sa-i dau antibiotic pentru orice puseu febril mi se pare aiurea rau de tot. Adica, o fac de mica sa capete rezistenta la o serie de antibiotice, plus micoze si mai stiu eu ce?
'Aide, ma! Nu cred!

Uite, acuma, a mea are febra si nu-i dau nici un antibiotic ca nu vreau s-o invat de la varsta asta si vad ca-i bine asa cum e tratata!

Fireste, ca daca e de rau cu vreun medicament nu i-l voi mai da, dar chiar si un amarat de supozitor sa-i faca rau? De rau am auzit, in schimb, despre Nurofen. Contine ibuprofen si nu se da oricand si pe perioade lungi pentru ca afecteaza stomacul si nu mai stiu ce...

In fine, cate capete atatea pareri!

Adevarul e ca orice parere e buna, ca te face sa iei mai usor o decizie!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

La Multi Ani!!! Otilia, sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de bucurii toata viata.

Si pentru ca Anul Nou se apropie cu pasi repezi vreau sa va spun din suflet LA MULTI ANI!!!, NOUL AN SA VA ADUCA NUMAI BUCURII, SANATATE, FERICIRE, IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR, NOROC CU CARUL SI PUNGI CU GOLOGANI.

LA MULTI ANI!!! 2007

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

LA MULTI ANI, 2007!!

Sa aveti parte in Anul cel Nou numai de bucurii si sanatate!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Un an nou , mai bun, plin de relizari si impliniri, presarat cu bucurii si fie ca iubirea,intelepciunea si generozitatea sa fie alaturi de voi in fiecare clipa!
La multi ani!!!!

Alexa28+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Sa fiti anul care vine sanatosi, fericitzi si sa avetzi multe impliniri si tot ce va doritzi!
Fetelor pentru urari, si nu sunt chiar asa de tanara dar nici nu ma vait, sunt mamici pe listuta noastra care ma intrec .

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

La multi ani! vape toate si pe copilashi, fie ca anul 2007 sa va aduca numai bucurii si impliniri, multa sanatate si tot ce va doriti!
distractie placuta

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

La multi ani!!! Sa aveti un an nou plin de fericire, sa fiti sanatosi, iubiti si sa bucurati de fiecare clipa alaturi de cei dragi!!!

mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.

Mergi la inceput

La multi ani! ultimei aniversate din listutza noastra(dar prima nascuta din an) Aminasa cresti mare si sanatoasa, sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti

monica

Mergi la inceput