Iritatie in zona genitala

Cred ca ii ises un dinte sau o masea,ar fi aczul,ca nu au mai iesit dinti de ceva vreme si are 1 an si o saptamana.
Ideea este ca ,desi o invatasem la olita sa faca trebuta serioasa si mare,de cateva zile,are scaune multe[3-4] si moi,nu ma mai anunta cand trebuie sa facem.Asa ca..s-a iritat in zona genitala.Si mi-e asa de mila de ea...I-am dat cu Bepanthene,dar nimic,Nidoflor acum am incercat,sa vedem.Aveti si alte remedii,va rog?Multumesc!!!
Raspunsuri

Tdi spune:
am patit si noi iritatii + bubite + miros urat, am scapat usor cu spalaturi externe cu tantum rosa (sau septovag sau alte prafuri dezinfectante), la indicatia pediatrului.
Album Alyssa

aurelia1278 spune:
Pe langa Bepanthen si Nidoflor, am mai folosit, tot asa in situatii de criza cand parea ca nimic nu-i face bine: sters cu apa si bicarbonat de sodiu in loc de servetele umede, Triderm, Cutaden, Violet de gentiana (in principiu nu ustura, l-am incercat pe mine , dar nu garantez pentru pielea iritata din zona genitala), crema de fundulet de la Sanosan (asta vindeca foarte bine, am folosit-o si eu la maini
) si mai nou Unguent cu ulei de catina si Crema cu extract de galbenele.
Problema este ca atata timp cat scaunul (probabil acid) continua sa ajunga in contact cu pielea sensibila, iritatia va persista. Nu o poti decat ameliora cu un strat gros de crema si schimband fetita cat mai repede dupa ce a facut kk (ar trebui sa stai tot timpul cu nasul langa pampersul ei sau sa angajezi un caine detectiv ).
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic

Dory232002 spune:
Noi dupa administrarea cu fier neam pomenit cu un eriten fesier de mai mare frumusetea si am scapat asa:
spalat cu apa si sapun , si cremele: Cutaden Reviken,Cremae baza de ulei de catina de la plafar au facut minuni.
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002
FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002

laurabb spune:
te sfatuiesc sa-i dai cu Clotrimazol,este un antifungic unguent,..intr-o zi incepe sa-si faca efectul.
Diaper rash ,cum se numeste in engl,este dat de infectia cu Candida,care este un fung,deci acesta este tratemntul tintit.
Eu asta folosesc si acum la 2 ani,..nu are nicio contraindicatie,citeste proespectul este pt eritem fesier cu Candida.
Incearca ,este garantaat100%.

corina30tg spune:
mie mi-a facut o iritatie destul de neplacuta abia la 1 an. Am incercat cu creme si parca mai rau crestea. Asa ca am inceput sa-l curat doar cu apa simpla calduta, uscat bine prin tamponare si dat cu putina pudra, eu am avut Nivea pt copii. L-am lasat cat am putut de mult fara pampersi, in fundul gol prin casa, chiar daca am avut si cateva accidente, dar am trecut cu umor peste ele. Si s-a rezolvat in cateva zile. Am continuat totusi un timp tratamentul si acum e totul OK.
Corina, mama lui Mihai-Alexandru
http://new.photos.yahoo.com/corina30tg/albums/

dumitrulaura spune:
Si fetita mea a avut o iritatie foarte urata in zona genitala si nu i-a trecut decat cu violet de gentiana . I-a trecut in cateva zile,nu imediat.Am incercat Cutaden,Mustela, crema de galbenele cu propolis si crema cu ulei de catina dar degeaba.Am folosit violet in paralel cu crema de galbenele.