Noi am fost in luna de miere la Roma...a fost superb!!! Cum zicea cineva mai sus, a fost scump, dar a meritat! Avem amintiri pe viata cu locurile pe care le-am vizitat si ne-am si luat 2 tablouri superbe care sa ne aminteasca de luna noastra de miere! Mi se face dor acum cand scriu...
Noi am fost pe Creta in luna de miere doua saptamani si a fost super, am vazut toata insula. ne-am facut rezervare last minute, cu doua zile inainte de a pleca,la inceputul lunii mai, insula e ft frumoasa, daca ar fi sa aleg azi unde sa mergem , cred ca tot acolo ne-am duce.
toate cele bune, Claudia
Mergeti in Croatia, pe Madeira sau pe Corsica, aveti acolo si mare si munte.
Important e sa fiti fericiti impreuna.
Noi am fost in Noua Zeelanda, in luna de miere,ce-i drept, un pic mai tarziu dupa nunta, ca a trebuit sa vedem repede de afaceri. A fost superb,ce sa mai zic......e alta lume.
Insa am mai vazut locuri extraordinare:Caraibe (Rep. Dominicana,Barbados,Antigua),Dubai si alte emirate de prin preajma,Africa de Sud, USA,Seychelles, Singapore......sunt extraordinare.Nu stiu cum e regimul de viza si care sunt preturile din Romania, insa de aici e destul de accesibil.
Oricum, oriunde ati fi, daca va sunteti impreuna si va iubiti ,nu mai conteaza nimic altceva.
cristina