Mamici de septembrie-octombrie 2007
Raspunsuri - Pagina 21

laviniaN spune:
Draga MYRAL uite ce am gasit despre sexul in primele 3 luni..daca tu crezi ca totul e in regula la tine nu te impidica nimeni,eu am obtinut sarcina foarte greu si nu vreau sa risc nimic pt a o pierde.....oricum sunt putin ingrijorata pt ca nu ma mai dor deloc sanii si nu mai sunt umflati si azi nu mi-a mai fost rau deloc.
e normal intr-o zi sa-mi fie rau si in alta zi nu???
"Tinand cont de faptul ca in primul trimestru viitoarea mamica se simte mai obosita, are greturi , apetitul sexual va fi oricum scazut, iar in plus, medicii propun ca in primul trimestru raporturile sexuale sa nu existe. Sunt doar trei luni. Stim ca pot parea o vesnicie (intre noi fie vorba), dar in aceste momente mintea nu ne sta decat la minunea care va aparea, si ca atare vor trece foarte usor din acest punct de vedere. Sexul in primul trimestru poate duce la avort spontan. Ce este mai rau, este faptul ca fiind in prima parte a sarcinii, acest avort, care va produce sangerari, ne va pacali, crezand ca este menstruatia venita cu intarziere.
In luna a saptea sau in luna a opta, mai ales daca medicul a pus diagnostic nastere prematura este contraindicat contactul sexual. O nastere prematura stim prea bine ca nu ne-o dorim. Copiii nascuti prematur sunt mai putin rezistenti, sistemul lor imunitar va fi mai firav. Tot contraindicat va fi contactul sexual in cazul in care colul uterin s-a dilatat prematur, informatie pe care o vei primi de la medic dupa consult.
Toate aceste informatii (colul uterin dilatat, nastere prematura etc) le vei primi de la medic. Nu exista doua persoane identice, deci numai medicul este cel indreptatit, dupa consult, sa iti spuna, in cazul tau daca sexul iti poate produce probleme sau nu."

myral spune:
Multumesc de informatii Lavinia. Asta am zis si eu ca poti risca sa pierzi sarcina daca ai contact dar in nici un caz ca poti leza fatul(la asta m-am referit). Si e f bine pt cele care nu au contact binenteles ca pot sta mai linistite.

alinkav spune:
Salut fetelor!
Eu azi am dormit pana nu de mult!Abia am cazut din pat, si asta doar ca trebuie sa iesim afara.....
In rest ma simt bine, dar incet incet simt ca in curand ma vor invada greturile, deja le simt un picut.
Eu astept ziua de maine si nu mai am rabdare!
LA MULTI ANI TUTUROR IOANELOR SI IONILOR!!!!
Alina5+ si Alex

laviniaN spune:
Fetelor mie mi-au disparut toate simtomele,nici macar foame nu mai imi este...oare sa fie in regula cu BB.
incep sa ma stresez deja.
nu stiti,daca sarcina se opreste in evolutie iti vine CM?

alinkav spune:
Lavinia eu zic sa nu te alarmezi degeaba!Pentru ca in primul rand e inca devreme sa ai toate simtomele, dar in al doilea rand mai asteapta pana maine, si poate faci o eco sa vezi daca totul e in regula, pentru linistea ta.
Abia dupa 6 saptamani incep sa apara greturile si altele. si nu te stresa, ca totul e bine!!!!
Alina5+ si Alex

blueeyes2003 spune:
Buna fetelor!
Alina.a multumesc mult,si eu iti doresc o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos!Ce repede trece timpul,deja ai 11 saptamani!
Fetelor se pare ca am racit putin si am inceput sa tusesc,asta nu e bine deloc.Stiti ce este safe in sarcina contra tusei?
Nici eu nu am sani mariti si simptomele intarzie sa apara,dar ma gandesc ca si la prima sarcina a fost la fel,doar usoare greturi dimineata.
Ma gandesc ca totul este bine,trebuie sa fie bine,oricum mai mult de atat nu putem face acum.
Trebuie sa credem din tot sufletul ca va fi bine si asa va fi!
Va pe toate!
Mirela

Our little Miracle!

blueeyes2003 spune:
Lavinia stai linistita ca sigur este totul bine.Fiecare sarcina este diferita si pot sa apara simptome mai devreme sau mai tarziu sau pot sa nu apara deloc.
Referitor la intrebarea ta,daca sarcina se opreste in evolutie apare CM,stiu fete carora li s-a oprit dar CM nu a aparut.Eu zic sa stai linistita si sa gandesti pozitiv.Este tot ce poti sa faci.
Mirela

Our little Miracle!

irina.c. spune:
quote:eu am luat Stodal pentru tusemey,fetelor,in loc sa va bucurati ca va simtiti bine,voi va stresati?
Originally posted by blueeyes2003
Stiti ce este safe in sarcina contra tusei?
Mirela5+
Our little Miracle!

"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

betty78 spune:
LaviniaN, stai linistita...si eu ma alarmasem azi degeaba pentru ca de ieri nu mai am nici un simptom, nu ma mai doare nimic, nu imi este geata si nu imi mai simt sanii asa de tensionati, plus ca am mai citit o groaza de lucruri nasoale (cum ar fi sacul gestational gol, etc) asa ca nu mai am rabdat si mi-am facut analiza de sange si mi-a iesit o valoare fantastica adica 22450, iar condform analizei figurez deja in saptamana 6 -7. Acum sunt linistita si ma pregatesc de mutari. Va pup pe toate
betty78

betty78 spune:
AncaDragoman, scumpo, temperatura luata in cursul zilei nu are valoare. Valoarea care se considera este cea luata de dimineata inainte sa te scoli din pat. Asa ca cea de 36.7 nu are valoare. Mai incearca maine de dimineata, dar inainte sa te scoli din pat.
betty78