Salajence ( p. 23 )

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Buna dimineaaaaaaataaaaaaaa la toata gashca!
Noi bine, am avut un coleg de-al sotzului ieri la masa ghici de unde?
Din Zalau...
M-a incurajat si mi-a zis lucruri faine de pe la voi , dar si despre Cluj!
Imi place omu, e tare de treaba si accentu vostru e cool!
De maine va ninge si la noi, asa ca abia asteptam sa ne rupem fundu la sanie, ca de skiat...mai exersam!
Acum desi am baut cafeaua, imi e un somn...
Calinu e bine, mama e suparata ca s-aapropiat plecarea ei ...o inteleg!
Hai va pupi si o saptamana super va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Giulia ce fain de voi ca o sa aveti zapada !!!!
La noi ploua si e caldutz , deci , mai asteptam sa vedem daca se adeveresc previziunile de yapada in februarie .
Distractie placuta la sanie !

P.S. Pana la uram te razgandesti si alegi Clujul ? Sau ramai tot pe Zalau ?

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

pt toata gasca.

noi suntem bine.
asteptam vacanta si zapada

fetelor deseara la 20,30 pe TVR1 este documentarul "marele jaf comunist".
iar maine de la 17,30 pe acasa , la povestiri adevarate , este cazul unei mamici de la noi de pe forum.sa va uitati , va rog.

va tzuc si mai vin...............

PS cand punem de-o intalneala?

Bimilit - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by silvana_salajan

Bianca, ce se intampla? Altadata faceai monologul blondei.... Acum nu mai aude lumea de tine!

ei acu sunt argintie-n cap , asa ca nu da bine monologu.
da tu unde esti? ca azi nu ai dat pe la noi?ia treci la un raport curt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Salutare tuturor!

FETELOR, ati vazut ( intrebare retorica) ce primavara e afara?
Am primit ghiocei si nu mi-a venit sa cred:1.Ce romantic sot am
2.Ca nu e martie ci ianuarie

BIANCA- monologu' ca monologu' da' vad ca de fapt nu mai esti shefa la butoane si ti-a fost jena sa ne spui
GIULIA- ce mica e lumea...
OTILIA- am fost duminica la Simleu, dar pe fuga si pe ploaie, asa ca nu era moment propice pt intilneala...Sper sa vina repede vremea buna si sa ne pute mvedea in parc, cu copilasi cu tot...Jonglez daca trebuie
ELUTZA-Psihanaliza cu pricina se intimpla in anii 60, nu stiu daca atunci era asa mare varietate la alternative ca acum, iar tipa era un caz grav, aproape de nebunie...nu ma pricep, dar poate de asta i-a luat atit timp
Stai linistita, ca si eu sint ancorata in cotidian o mare parte a zilei..Doar ca ma lupt sa nu ma acapareze cu totul si imi rezerv timp si pt mine
ADRIANA-trimit un PM
CAMI-ai dreptate cu bintuitul pe Forum...Mereu am gasit ceva de invatat, deci pe net nu e timp pierdut ci investit
MIHAELA-ce vesti mai sunt la SM?

O saptamina frumoasa la toata lumea

Mergi la inceput

otilia unde esti??????

ioana , nu-s mai sefa la butoane, pt ca nu mai am butoane.mi-a stricat matei tastatura.astept sa se trezeasca atomicul si sa merg sa-mi cumpar alta noua.

Mergi la inceput

Cine doreste sa vina in grecia in perioada 25 mai - 8 iunie ?
Este o vila pe plaja , cu 30 euro / noapte / ap. , mai sunt 3 camere libere . Daca va intere scrieti si pove .
Noapte buna !!!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

bey , da cu scolarii ce facem?
nu au vacanta .
asa ca la vara , grecia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Buna fetelor. V-as invita la o cafeluta, insa nici eu nu o am (inca). Eu bolesc de duminica, insa ieri mi-a fost cel mai rau. Aseara aveam si un pic de febra si ma simt ca naiba. Raceala a venit o data cu rushii, deci va dati seama ce placere! Azi m-am invoit de la scoala a doua parte a zilei , de frica sa nu se agraveze. Nici nu stiu ce e, raceala, gripa, stiu doar ca abia astept sa treaca. Am baut ieri 3 ceaiuri cu miere, iar aseara am vomat numai acru. Cred ca mierea nu-mi prieste, am sa micsorez cantitatile. No bine, m-am plans destul, merg si eu la treaba ca oricum sunt lac de transpirata. Mintenas ma apuca frigurile.Va si va doresc sanatate maxima!

Mergi la inceput

Otilia imi pare rau de tine . Ai grija , bea lichide multe si daca vezi ca nu-ti trece consulta si un dr. Eventual , stai la pat 2-3 zile pana te pui cat de cat pe picioare .

Bianca , la vara avem nunti , nu putem pleca . Pe Andreea o invoiesc 2 saptamani ca n-a fi foc . Si asa pe la noi pe la servici e epidemie de varicela , deci daca ar face varicela oricum ar trebui sa stea acasa vreo 3 saptamanai , nu ? Sa presupunem atunci ....

Eu va invit la cafelutza ca o am aici si e numai buna , caldutza , cu lapte .... mmmmm ... pofta buna !!!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput