Salajence ( p. 23 )

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

O seara placuta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Otilia , vezi ca exista un subiect pe forum , nu mai retin la care topic l-am citit cu experimentele puse in parctica din emisiunea supernanny .

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Adriana, da Calinu s-a speriat rau de o dentista din Romania si acum este imposibil sa se apropie dentistul de el. Desi, nu-mi explic, ca a fost la inceputul anului asta scolar pentru un pansament si a stat ca un milusel, iar acum la acelasi doctor e facut scandal montru!!!
M-am speriat si de cum arata din cauza fricii, nici nu mai reactiona cand il strigam si nici doctorul nu a mai insistat sa ii faca injectia si tratamentul.
Acum va trebui sa mergem, sa faca anestezie general, uffffffff!
Si trebuie sa mearga acum pentru ca are 2 abcese, iar unul e mare si cum iese la aer rece , i se umfla maseaua.
Cam atat
Va mai tin la curent!

quote:
Originally posted by anacezara

GIULIA , la noi ii maseaza prima data pe gingie cu gel din acela cu care ii faceam cand le ieseau dintzishorii , care le amorteste , apoi le face injectia , ca sa nu simta cand intra acul ca e cam dureros . Chiar asa de grava e problema cu dintzii ? Poate daca ai trece pe aici si ai cere o parere , cum ar fi ? Te-as putea recomanda la stomatologul la care merg cu Andreea de cand avea 1,10 ani si nu face scandal .

Mersi de felicitari !Chiar sunt mandra de fiica mea ! Adevarul e ca sunt un pic cam dura cu ea in privinta scolii , dar eu zic ca nu ii strica si se vad efectele pe parcurs.

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Vai , Giulia , nu am stiut ca sunteti chiar asa de grav . Sincer , imi pare rau de voi si de faptul ca s-a speriat Calinu de stomatolog . Fii optimista si vei vedea ca in final totul va bine .
Tzin pumnii ca totul sa iasa OK .

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

'neatza !!!
Poftiti la cafelutza !!!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Mneata fetele..
Si eu cu cafeluta in mana si cu okii mijiti de somnic. Baietii sunt la treaba, colegu la serviciu si Cani la scoala.
Eu cu mama acasa..
Azi ne ducem sa cumparam peste si creveti , ca ne-am propus ca joia sa mancam numa carne alba.
Bat niste vanturi pe aci de te spulbera!
Fetelor , ce stiti de peelling, ca mi-am luat o crema cu care ma dau seara si cica rezultatele se vad dupa 6-8 saptamani.
O sa va tin la curent cu rezultatele..
Eu am tenul mai nashpa din cauza cicatricelor lasate de acnee si din cate am citit pe net peellingu asta ar arde stratul superficial de epiderma lasand o piele noua , intinerita.
Sa vedem daca asa va fi?
Va pupic pe toate

Omul fara dusmani e ca punga fara bani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Buna fetelor!O zi minunata la toata lumea!Giulia, cam cat costa pestele prin Franta? Dar crevetii? Nu de alta dar pe aici mie mi se par enorm de scumpe.Ioana ce fain ca stii jongla. Poate la urmatoarea intalnire faci o demonstratie pt copii? Andrei e tare incantat de clowni. la toata lumea.

Mergi la inceput

Peelling ??? Nu pot sa-ti dau detalii referitor la acest lucru . Nu ai incercat o cautare pe google ?

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

FETELOR, sunt si eu pe aici!
Citesc tot, dar nu reusesc sa scriu prea des

Sunt happy,a venit verisoara mea din Franta in vacanta si mi-a adus pt Luca-Mihnea niste chestii faine de la IKEA...calitate si pret mic, visul oricui
Sunt cu atit mai bucuroasa, cu cit mi le doresc din vara, si doar acum le-am primit( poate mai tineti minte ca v-am povestit tzeapa luata de la alta verisoara din Germania care ma pusese sa aleg pe net ce vreau,si nu i-a adus NIMIC din acelea...Si nu cred ca a fost vorba de bani..voia probabil doar sa-mi dea cu tifla-ca sa vorbesc in termeni delicati)

Va pup pe toate, ca la ora asta cine stie CINE se mai plimba undercover pe net si ma prinde in flagrant cu delictul in mina

Noapte buna ca incep sa delirez

Mergi la inceput

' neatza fetelor !!!

Va invit la cafelutza .

Daca i-am promis lui Andreea ca ii luam mobil cand termina clasa I si , bineinteles , daca ia si premiul I , a venit acasa numai cu FB saptamana asta . Deci ... e buna la ceva "duritatea" mea !

De cand am fost la Chisbora si a i-am facut Paulei tratamentul acela nu mai am probleme cu ea . Doamne ajuta sa mergem in continuare tot asa .

Deseara ma duc la chef , dupa-masa duc fetele la socrela .
Maine ma voi odihni si eu mai mult .

Giulia , cum sunteti cu maselutzele ??? Il mai dor pe Calin ???

Elutza si Claudia cum merg Job-le ?

Am pove si eu cu Cami si a zis ca e OK numai ca are tare mult de lucru !

Otilia , dr. de la CJ mi-a spus sa nu merg la salina cu fetele ca nu e indicat . Cica ea cu solutie salina declanseaza astmul bronsic la cei care nu au alte semne clare . Imi indica , in schimb, marea . Asa ca renuntam in a mai merge la Praid in aprilie , de aceea va intrebam de cum e vremea prin Grecia in mai ca am vrea sa tragem o fuga pana acolo . Sa vedem cum rezolvam , ca la sfarsitul lunii vine si cumnatzica din SUA si nu putem sa o lasam solo pe aici . Poate va mai ganditi careva si mergem impreuna , daca nu in mai , atunci in august la sfarsit .

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput