Cum sa impac pe mama cu sotul

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Am o prietena cam in aceeasi situatie, mama ei se simte foarte stinghera in prezenta ginerelui, el este foarte, foarte arogant si aproape ca nici nu o baga in seama pe soacra-sa. El este mult mai mare decat sotia lui, poate din cauza asta se si comporta asa cu soacra-sa, mama ei nu are deloc curajul sa.i spuna ceva lui.
la voi este ok cu varsta? In fond ar trebui sa.i spuna ceva mama ta, doar este ca si copilul ei ,de unde atata abtinere?

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Eu tin cu sotul!! Si cred ca adevarul e undeva la mijloc, poate mama ta se simte mai bine la ea acasa, nu are pe cine sa lase acasa, ii e greu sa se mute "cu catel, cu purcel" in fine, tu stii mai bine.. eu am o experienta asemanatoare cu mama si crede-ma pe cuvant ca optim este sa iei o bona pana pe la 2 ani jumate si apoi gradinita si ai terminat balamucul. Cel mai nasol este ca tu esti la mijloc si chiar daca il aperi pe cel "nevinovat" te vei simti aiurea cu "vinovatul" si asta zilnic, deci...las-o balta ca albesti.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Pai nici in vizita sa nu vina? Adica sotul se isterizeaza din orice si pe chestia asta n-o putem primi pe mama in vizita...
Wow! Sper sa nu gindeasca la fel si copiii mei mai tirziu.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna_2007 spune:

Simona, tie ce ti-e mai important: sa ai armonie cu sotul (desi vad ca nu prea o ai, dar il iubesti, din moment ce stai cu el) sau sa aiba mama ta grija de copil? Ei doi nu trebuie sa devina prieteni, desi ar putea de dragul tau sa faca mici compromisuri. Daca abisul dintre ei este insa atat de mare cum descrii tu, s-ar putea sa existe neintelegeri mai adanci decat "de ce e paharul asta aici"... o antipatie chimica, stiu si eu... Daca mama ta te iubeste, va dori ca TIE sa-ti fie bine si va face tot posibilul pt. asta, chiar daca ar insemna sa se tina departe de voi si sa mergi tu la ea in vizita. Solutia cu alta bona mi se pare cea mai rezonabila, daca a mers pana acum va merge si de acum incolo, cu alta bona. Sotul cum se poarta cu copilul, totul ok? Daca e ok, atunci eu zic ca mama ta te poate iubi si de la distanta. In orice caz, chiar daca mama ta s-ar intelege perfect cu sotul tau, o convietuire in 3 generatii in aceeasi casa va crea pe termen lung conflicte sigure. Cine a trecut el insusi prin asa ceva stie ca asta e realitatea. Asa ca schimbarea bonei ar fi dupa parerea mea cea mai buna solutie!

"Adevarul este un lucru in mod absolut necamuflabil. De sub toate contrafacerile, de sub toate minciunile, de sub toate aberatiile, oricat de adanc l-ar ascunde, oricat de groaznic l-ar mutila - inca razbate, inca sclipeste, inca respira..."
(Mihail Sebastian - Jurnal)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

Hai ca nu e tocmai la indemina sa-ti vezi mama in virsta timorata de barbatul care o tine la respect, o ia la 3 pazeste si face pe seful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu am ramas fara cuvinte...

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aprilie spune:


Mi-a venit o idee : de ce n-o chemati pe soacra ta, Simona ( adica pe MAMA LUI) ?

Poate ar fi o solutie mai buna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Multumesc frumos pentru raspunsuri! Aveti mare dreptate! Inca nu m-am hotarit dar tind sa nu o mai chem, sau daca vine sa stea in alta parte (cu chirie).

April, mama lui inca lucreaza (si in plus eu nu ma inteleg prea bine cu ea).


Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katelina spune:

Imi pare rau ca treci prin asta. Stiu cum e in papucii tai. Sotul meu a dat-o "politicos" afara din casa pe mam, desi era de fata si mama lui. Eu nu eram acasa, iar mama soacra s-a temut sa intervina. Am aflat, si am DISCUTAT cu el ELEGANT. I-am comunicat ca nu accept un astfel de comportament. A receptionat mesajul, si din fericire, s-a schimbat in timp. Dar o cunosc si pe mama; daca stam prea mult impreuna ne dam cap in cap. Parerea mea este sa gasesti o bona si apoi gradinita. Eu m-am descurcat la fel, desi ma intelegeam bine cu mama soacra. Cred ca este cel mai bine pentru toti.

Mergi la inceput