Craciunitze sexyyy (91)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

neata gagici!
sper ca ati petrecut un Revelion pe cinste!
eu dupa vreo 3 pahare de vin si 2 de sampanie m-am culcat.asta se intampla pe la vreo 2 cred.restul au ramas in continuare,dar eu ....

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Un fulg pentru seara de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Neata, Dana,doar noi suntem?fetele cred ca se odihnesc.

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

buna dimineata!

doina,mersi,e buna cafeaua europeana.

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Buna , ce faci?cum ai petrecut?

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

La mine dorm toti, Dana, Dana si Gicu(sotul), eu nu am somn, daca am dormit vreo 4 ore.Am spalat si vasele toate si acum sunt pe aici caci altceva nu am de facut!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Doina,noi am stat acasa mai ales ca sotzul a lucrat,a venit dupa 12 am stat la povesti si am inchinat un pahar de sampanie si pe la 4 am adormit.

binenteles ca si la mine inca se mai doarme,numai lucas sa trezit ca el a dormit toata noaptea si e odihnit.

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

LA MULTI ANI! sexoasele mele dragi
noi am petrecut cu prietenii nostri pin' pe la 1,30. la 2 deja alexa dormea si ne-am trezit la 10,30. a fost frumos, s-a dus si a inceput un nou an. sa dea DD sa fim sanatosi si sa ne indeplinim toate dorintele.

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Sorcova vesela sa traiti sa infloriti...

LA MULTI ANI dragele mele.Va doresc un an cat mai bun,plin numai de bucurii si impliniri pe toate planurile.

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Olga,cand ai chef de-o mustruluiala sa-mi trimiti si mie adresa ta de mess.

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

LA MULTI ANI SEXOASELOR!!!
LA MULTI ANI 2007!!!

Iaca acum ne-am adunat si noi pe-acasa...Am fost aseara la prietenii nostri care-s si mosii Stefaniei, ne-am intors pe la 1 am culcat maimutza si am intins-o pe la alti prieteni.Ne-am intors pe la 3.Una peste alta am avut un revelion fain, linistit.Copiii au fost super cuminti asa ca de-aia a fost bine
Cand ne-am trezit am plecat din nou la mosi ca asa-i obiceiul aici, am papat, ne-am sprituit si acum ne-am intors acasa sa facem nani.Dupa amiaza o intindem iar pe la prieteni ca inca nu i-am colindat pe toti.
Maine la parinti si la soacra...ce mai, ocupati rau

Iata mesajul primit de la Liana aseara care mi-a placut fff mult si vi-l transmit si voua.
E usor sa trimiti ganduri bune celor dragi, e greu sa alegi cuvinte potrivite, dar e frumos sa ai prieteni carora sa le urezi un calduros LA MULTI ANI!!!
VA SI SA AVETI PARTE IN NOUL AN NUMAI DE LUCRURI BUNE, SA VA INDEPLINITI TOATE VISELE SI DORINTELE SI SA FITI SANATOASE.

www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Mergi la inceput