LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (109)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Inca o zi de stres. Nici bine nu am terminat augmentinul pt. rinobronsita acuta ca ne-a si dat altul pentru rinolaringita acuta. Cel putin de data asta a facut febra... Dimineata avea 39.1. I-am bagat un supozitor de novocalmin si i-a scazut. Dr. a zis ca nu-i voie novocalmin la copii asa mici, sa nu-i mai dau. Eu cred ca dr. nostru-i intr-o doaga. A zis ca doar daca face 39 - 39.5 sa-i bag supozitor de paracetamol, maxim 3 pe zi. In rest sa-i dau nurofen.
Am cerut de la farmacie un inlocuitor pt augmentin si ne-a dat ospamox. Oricum am in casa si augmentin si ospamox, pana diseara ma hotarasc ce sa-i dau. Astept si parerile voastre.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Gandacel, stai relaxata pe cat posibil, mai roag-o pe sora ta sa te ajute dc tati nu poate, si cat de mult intinsa pt tromboze.
Operatia si pe mine ma doare la schimbare de vreme sau ovulatie, si va durea toata viata..... mai ales dupa bb2. Din pacate asta e...
Si Ana a avut o noapte fte proasta (si desigur noi pe langa ea), pt ca s-a trezit urland, s-a calmat singura, dar nu putea sa adoarma, s-a foit in tarc de la 12 la 3, a stat cuminte, dar mi se rupea sufletul de ea... mai ofta, mai povestea... of, clar dintii

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Gasca vesela! wow ce misto suna!

Atentie, se schimba scutecul

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Gandacel, sanatate multa si ai grija. Asteptam vesti bune.
Ciocolata, eu nu am de gand sa-i dau inca. Am gasit-o intr-o zi cu o bucata de ciocolata in mana furata de la matusa-sa din camera, morfaia din greu la ea. Aseara i-am dat o bucatica de ciocolata alba facuta in casa si nu prea s-a aratat incantata. Eu nu cred ca are ce sa-i faca rau cioco alba, ca doar e din lapte praf si zahar.

Nici noi nu am mai sterilizat bibe pana aseara (cat am stat la BC). In curand o sa renunt definitiv. Sau poate o sa le mai fireb o data la 2 saptamani.

Cu titulatura, cum o fi eu sunt de acord. Propuneri nu am ca neuronul zace.

Noki, ce mancacioasa s-a facut Sarah. Si ce obrajori rosii are... Si noua Mos Craciun ne-a schimbat copilul cu unul mai mancacioas. Pana astazi, cand nu a vrut sa manance masa de fructe. Dar e bolnavioara, nici macar ceai nu vrea sa bea.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Si nu numai ca am mai intrat, dar mai intru o data!
Uitasem sa-mi actualizez semnatura si burta mea nu creste din oficiu... Asa ca il bag pe asta si dispar, ca s-a sculat piticul si mergem sa manance.

De Hilde daca vreti sa mai stiti ceva, o gasiti la sept-oct. 2005, nu stiu titulatura acum. E in lista de mamici cu bebici de acolo.

Cristina, sefa, nu scriu aici, nici nu zic, ca vorbele si gandurile la problemele mele tind sa le accentueze si exact asta vreau sa evit. Serios. Nu sunt prefacuta, insa stiu ca in situatia mea numai Doamne-Doamne poate avea grija de mine, medicina e pe dinafara. Chiar pe 31 dec. am facut ultima investigatie si mi s-a zis acelasi lucru, mi s-au dat sfaturi de regim, fara efort (ceea ce clar nu se poate, insa eu o iau ca pe o gimnastica, un antrenament pentru mentinerea formei fizice) si mi s-a zis "mult optimism"! Asa ca asta aplic acum si cum mi se potriveste ca fel de a fi, nu imi e greu deloc. Asa ca sper ca adaug cate o saptamana la semnatura, pana cand vedem macar 37+!

Gandacel 24+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Cica am mancat si noi...un mar cu un borcanel de caise..speram sa scapam odata de constipatie.

Feli asteptam cu interes sa vedem scutecul in forma imbunatatita si cu noua denumire. Sa inteleg ca ramane Gashca vesela????

P.S. Cred ca trebuie scris "gashca" nu "gasca", ca iese atceva...neam de macaitoare

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Noul scutec!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miscaela spune:

La Multi Ani tuturor! Va citesc atat de rar - din pacate nu am timp mai deloc. Intrasem sa pun si eu un mesaj cu somnul problema, dar intre timp am vazut ca Maria Alexia se plange de probleme cu somnic. Subscriu si eu. Daca pana la un an a dormit singur la el in pat(il culcam seara la 7-8 si se trezea pe la 7 dim), acum nu mai vrea sub nici-o forma-se trezeste de n ori, bazaie, ne cauta pe noi in pat, se cuibareste si se culca, dar trebuie sa fim acolo. Am incercat sa-l culc la el-dezastru. Se trezea si plangea, iar daca nu ma duceam la el urla, asa ca l-am luat la noi cu toate ca nu stiu daca am facut bine ca se obisnuieste cu noi si mai mult. Ca varsta sunt apropiati avand in vedere ca el e nascut pe 10 decembrie. Oare o fi o perioada care trece? Eu am crezut ca e de la decalotat sau de la faptul ca l-am gasit intr-o seara plangand-il lasasem dormind cu mama sau de la dinti.
Cereale papam doar in lapte 3 masuri dim si 4 masuri seara, rar daca mai scap o masurica in fructe sau iaurt. Din cereale ma gandesc sa mai scad ca de cand e pe lapte de vaca nu mai papa tot. Adica dim de ex nu mai vrea decat 200 ml si eu parca as vrea sa bea cam 250 cat bea inainte.

Mergi la inceput