LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (109)
Raspunsuri - Pagina 29
Morgano spune:
Salutare!
Si eu contra diminutivelor sa nu dati cu paru da: kitch gen globulete, pomisori, galbiori, ploduleti etc. io sincer nu gust deloc. 
Mai degraba pitici, dar inca nu am gasit nimic sa ma convinga, mai cuget 
Anda, bine ai revenit 
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
madau spune:
Haideti sa va spun repejor 2 chestii importante..una buna si una mai putin:
1. de azi nu mai sterilizam bibe
...am hotarat s-o facem pana la 1 an, am amanat pana acum, gata ca altfel ne apuca pensia ![]()
2. Miruna si-a luat un obicei foarte "dragut", de 2 zile incoace noaptea cand se intoarce de pe o parte pe alta trage cate un tipat, de-ti scoala parul in cap..cica ma striga

. Am eu o banuiala, cred ca e de la lapte, am senzatia ca-i cam bolboroseste in burtica, o sa fac diseara experimentul. Daca se adevereste..MILUMIL 3 scrie pe noi, desi nu-mi place ca e cu fructe, dar alta varianta nu mai avem.
S-a trezit mandra...revin dupa papa
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
Madutza10 spune:
Cuscra,de ce lapte vorbesti ,Nan junior?Sau Parmalat?Ca si noi sintem pe Nan junior ,la 4 masuri junior ,3-4 fara lactoza si mi-e cam teama sa cresc ,sa nu pateasca ce-a patit cu Parmalatu'!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
CRACIUN 2006
madau spune:
Cuscra acum bem Parmalat, cu Nestle-ul n-am avut sorti de izbanda ca s-a constipat groaznic de tare..nici acum nu si-a revenit ca lumea

Nu vreau sa te sperii, dar baiatul prietenei mele care are si el intoleranta nu a acceptat pana acum nici un alt lapte in afara de Nan fara lactoza. El are acum 1 an si 6 luni, cica abia de pe la 2 ani incolo o sa-i mai treaca, asa i-au spus medicii. Sa dea Dumnezeu ca voi sa aveti mai mult noroc si sa fie bine! Va tin pumnii
Madau si
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
osteffy spune:
votez si eu pentru : "pitici voinici de nov-dec 2005"
stefi si rares-andrei(08.12.2005)
Rares
paula2003 spune:
fetelor, azi Paul a facut un an.
hai sa va arat poze.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paul_tinta03/detail?.dir=ae89re2&.dnm=c5f0re2.jpg&.src=ph
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
Gandacel spune:
Un salut calduros in Noul An din partea noastra, ca de multa vreme nu v-am mai vazut!!! Sa ne auzim sanatoase, cu copiii veseli, sanatosi si destepti, pe cat de frumosi sunt.
Din pacate nu mi-a mai functionat de mult PC-ul nazdravan, nici acum nu pot deschide mailul ori messengerul. DC e printre putinele site-uri pe care le vad. Nici nu imi propun sa citesc din urma, ca nu am cum, cred ca ma intelegeti. Am citit numai cateva pagini din urma, pe sarite, cat sa reintru in atmosfera.
Noi nu ne-am plimbat pe nicaieri de Sarbatori, abia am asteptat revederea cu sora mea si sa stam linistiti sa vorbim ca in familie. Gateli, bucatareli, rasete si joaca multa, cam asta a fost pe la noi zilele astea.
Am facut un brad frumos, artificial e drept, insa poate cel mai frumos impodobit din ultimii ani. Bogdan a participat activ de la inceput la sfarsit, asta a fost tactica conceputa de mine ca sa ii treaca marea curiozitate chiar atunci, cand vedea cum se naste minunea. S-a jucat cu toate cele, globuri, beteala, luminite colorate... Apoi a stat cumintel si a privit rezultatul, cand si cand se mai urca pe canapea ca sa mai pipaie bradutul sau sa invarteasca un globulet.
La revelion am stat acasa. A fost foarte linistit la noi in cartier, a dat lumea cu artificii numai la miezul noptii, tare frumos, inainte nimic, dupa ora 1 nimic... Bogdan a cerut la culcare la 20:30, ca de obicei si nu s-a trezt deloc de bubuielile artificiilor. A avut o noapte ca toate celelalte, seara a fost ceva mai speciala, imbracat frumos, cu noi la fel, mancarica buna, candela frumoasa pe masa... Si uite asa, festiv, am tinut-o pana aseara. Din pacate poze avem doua sau trei, cu un aparat care deformeaza, al nostru s-a stricat cu vreo saptamana-doua inainte de Craciun.
In ce priveste viitorul cu doi copii mici-mici, sunt mult mai linistita si optimista decat ultima data cand am scris. Daca reusesc sa duc sarcina pana la capat si sa nu nasc prematur, Bogdan nu-mi va crea probleme majore. Deja ne intelegem bine. Pe langa crizele de personalitate care sunt la ordinea zilei si s-au intetit si au capatat mai multa forta, in rest face progrese uimitoare si, pentru mine, neasteptate. Imi cere ce vrea sa manance ori sa aiba, nu numai daca sunt la vedere, ma cheama si ma duce unde vrea el ceva. Fie sa-i scot ceva de mancare anume din dulapul unde stie ca tin bunatatile pentru el, fie sa-i scot o jucarie de pe unde a scapat-o, ori daca il intreb daca vrea sa mancam ma cheama si ma conduce in bucatarie, unde se aseaza langa scaunel si asteapta sa-l ridic in el. La fel seara cand e obosit se duce la tati ori la mine, care e pe aproape si ne cheama, ne duce la baie si cere sa-i facem baita, ca sa-l culcam dupa aceea. Aseara i-am zis lui tati ca s-a facut deja 19:30 si nu i-am dat iaurtel lui Bogdan si cand a auzit, a lasat jucariile si m-a dus la bucatarie si s-a asezat in fata frigiderului, apoi cand am scos iaurtul mi l-a cerut. La masa, la fel, ii pun in fata mai multe feluri si imi arata el ce vrea, o gura-doua din aia, apoi din cealalta... asa ca ii fac pe plac, e mai simplu decat sa ma supar ca nu vrea ce-i dau eu! Dupa-amiaza se duce si se culca singur in locsorul special amenajat (ca in pat nu vrea ziua deloc!).
Eu cu sarcina am niste probleme, insa nu intru in amanunte, ca nu-si au locul aici. In fiecare seara la culcare si ori de cate ori pot in timpul zilei imi repet de cateva ori ca voi duce sarcina macar pana la 37 de saptamani incheiate si sper din toata inima sa functioneze autosugestia. Asa am citit
.
Cat despre titulatura subiectului nostru, cel mai simplu si convingator mi se pare "copilasi de noiembrie-decembrie 2005:", desi e diminutiv, nu e exagerat de dulceag, dar nici prea rece. Mamica de noiembrie-decembrie, oricum ai denumi subiectul, tot aici ne regasim, unde ne putem alinta copiii cum ne place noua. Al meu raspunde si la gandac, si la pitic si la ghindoc, la fel de prompt ca si la Bogdan! Asa ca si eu voi zice "prezent" la subiect, oricum s-ar numi el!
Pupici si sa ne reauzim sanatosi!
Gandacel
21+ si Bogdanel (14.11.2005)
cristinamh spune:
io votez pt copii/copilasi, chiar si gashca nebuna imi place!
monet si ostefy, v-am raspuns pe mail, da' adresa de poze e chornoiu@rdslink.ro
gandacel, nu ne da emotii... macar spune-ne despre ce e vb!
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Gandacel spune:
Madau, din cauza starii de spirit sarbatoresti pe care o am inca, am uitat sa zic ca de cateva nopti si Bogdan urla cam de 4-5 ori pe noapte, rau de tot, cum spui tu, de ti se scoala parul in cap. Insa eu ma duc la el abia dupa ce se potoleste, sa-l invelesc, nu vreau sa ma simta. Azi noapte a fost cel mai rau, adica a urlat la 12, apoi la 2 pe urma la 3! La 3 a facut tati greseala sa iasa din camera sa vada ce-o fi cu copilul, asa ca a inceput sa urle si mai abitir, s-a sculat in picioare si gata, n-a mai fost chip de culcat pana dupa ora 4. Insa nu era moft. L-am schimbat, ca era cam ud din cauza ca nici el saracu' n-a dormit grozav pana atunci, apoi urla tot mai rau si isi baga ambele maini in gura si-si masa singur gingiile in spate, unde cred ca-i ies maselele. Asa ca m-am dus si i-am adus o lingurita de Panadol Baby, pe care bine ca l-a luat cu placere dupa ce initial m-am luptat cu el, ca nu voia sa inghita nimic. Si dupa cam 10 minute maxim de mangaiat si vorbit cu blandete a inceput sa gangureasca vesel. I-am distras atentia, l-am facut sa asculte cu placere ploaia care batea cu putere in geam (ca ne era teama ca s-a speriat si de vant si ploaie) si se minuna cu glas tare "ce frumos se aude ploaia"... Asta ii spuneam eu si el exclama dulce. Si a dormit neintors pana la 8:30! record absolut. Poate e de la dinti si la voi. Asta era de fapt mesajul, m-am lungit asa, de dor... 
Gandacel
21+ si Bogdanel (14.11.2005)
madau spune:
Mama Gandacel..exact acuma intrasem sa intreb fetele daca mai stiu ceva de tine..si cand colo iata-te
. Ma bucur ca sunteti bine, sarcina sper sa mearga asa cum vrei tu, si va pupam
Madau si
pozici la 1 anisor