LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (109)
Raspunsuri - Pagina 28
felicia74 spune:
A si, de acord cu Anda - numi place titulatura de "plod", deoarece, cum am mai zis, aici in sudul Ro, are o pronuntata nuanta peiorativa. Dar putem alege ceva haios... sa ma mai gandesc....
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
cristinamh spune:
azi sunt arbitru. trebuie sa-i tin despartiti pe copii. andrei vrea sa picteze, sa deseneze, activitati incompatibile cu iris. si normal ca matza mica e calare pe el. asa ca ii mai fac domiciliu fortat in patut, ca nu-l lasa o clipa in pace.
am stat si noi pe geam sa privim fulgii, iris era fascinata, abia am putut s-o iau din balcon. pacat ca nu e destul de frig, si o sa se faca o mare mocirla afara, nici gand de sanie.
votez cu anda. ploduleti... nu-mi place.
ma duc la datorie. nu de alta, da' darama iris bradu...
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
madau spune:
Neata pe zapada!!!!!
Ce ma bucur ca ninge in sfarsit...am iesit cu Miruna pe balcon si nu se mai satura de admirat fulgii, vorbea cu ei, scotea mana pe geam sa-i prinda
, superb!!!
Noki mama da' ce pofta de mancare aveti...ma speriati, zau. S-o tineti tot asa, si in Bucuresti.
Anda bine ai revenit, POZE CU ROCHIA MARO te rog!!!

Dordia pai bine soro, ne lasi asa cu ochii in soare?? Cica "suntem bine sanatosi, am venit, ne-a fost dor..bla, bla"...da' POZE nu???
Ciocolata la bebelusi uite taman acum am citit in revista Mami ultimul nr, era un articol scris de dr aia celebra a lui LAVI, cum ca de la 1-1.5 ani se poate da copilului cate 1 lingurita de cacao in 250 gr lapte, chiar e indicat sa servesca cate un cubulet de ciocolata, eventual din aia alba. Cica face bine la creier si da energie. Consumata in cantitate moderata, excesele fac rau, asta e clar. Plus ca cerealele cu cacao de la Nestle se dau la 1 an
Ploduletzi mie nu-mi suna bine..no offence Noki..asa cum ziceau si fetele, are un sens peiorativ..aici la noi in grup e ok, ca stim ce si cum, dar ptr altii suna aiurea. Io propun ceva de genul "GLOBULETZE" sau "CADOURI"????
Fug pana la fata...revin
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
tania-z spune:
Un An Nou Fericit si de la noi! 
Mi-a fost dor de voi, ca nu am mai deschis calculatorul de anul trecut
. Camelia asa de bine te-am inteles cu tristetea de revelion! Si eu am fost in aceiasi situatie, chiar as putea spune ca si mai rau! Ne-am adunat la niste prieteni (vreo 4 cupluri) si acestia erau TOTZI cu copiii
. Eu nu am avut ce face, ca Stefan se culca la 9-9:30, asa ca l-am lasat sa doarma la mama. Dar n-am fost om toata seara. Ma uitam la copiii aia si ma apuca diperarea. Mai ales ca fetitza prietenilor la care am fost (cu 4 luni mai mare decat Che) se culca doar pe la 2 noaptea, asa ca era in forma, a venit si cu noi in centru la artificii si la concertul cu Phoenix. A fost atractia serii, s-au adunat totzi rockerii in jurul ei si dansau cu ea
. imi era tare draga dar...ma si apucase un dor de Stefanelul meu! Asa ca la continuarea din 1 ian l-am luat si pe el, de pe la 7 pana la 9:30 cand l-am dus la culcare.
In sibiu a fost mai frumos pe 1 ianuarie seara, decat de Revelion! Spectacolul din piatza mare a fost ceva ce n-am vazut in viatza mea, nemaipomenit! Au urmat zile de odihna si acum suntem ingropati sub nameti. Gata, cam asa am intrat in Noul An.
Che mi-a facut un cadou deosebit din prima zi a anului: a papat pentru prima oara mancare gatita in casa, ca felul doi. ieri s-a repetat figura, asa ca sper sa-l tina!
Noki ma uimeste Saralina cu progresele alea! Noi am inceput ieri sa aratam cu degetul 
Feli ce-mi place de tine! Asa cu un avant ai intrat in noul an
. organizare listutze, mesaje...bravo! Sunt pentru ce ai propus cu lista!
mai citesc si mai revin...
Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
dordia2000 spune:
'Neatza fetelor!!!
Merci Catutza, Madutza si Madau de primire si...poze voi pune dar...inca nu le-am descarcat. Poate azi daca am timp ca...tb sa gatesc si sa ma duc la cumparaturi!
noi suntem ok, ne mai luptam cu mucisorii dar parca se duc incet incet. S-a bucurat Stefan cand a vazut in ce hal ninge afara.Pacat ca nu e suficient de rece sa se aseze.
Despre titulatura.... "copii" mi se pare ok. Nici mie nu imi plac diminutivele.
Hai ca ma duc sa descarc pozele dar...pana le aranjez...le micsorez....le denumesc...dureaza asa ca...nu promit nik dar....le voi pune in mod sigur!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
anda77 spune:
madau, am o singura poza cu rochia maro, in care eu eram pe vine, deci nu se vede mare lucru. Asta deoarece am purtat-o de Ajun cand v-am povestit ca s-au precipitat lucrurile in vizita aia cu copilul rau si a trebuit sa plecam rapid cu nichita si cand ne-am intors n-am mai facut poze doar adultii asa.. pot s-o pun cand ajung acasa, dar repet, nu intelegi nimic din poza, adik din rochie.
bai ma spargeti cu denumirile astea diminutivate: acuma globulete...urmeaza acadele sau, mai bine, bulgarasi, sa fie cu iarna...
hai, mai, sa punem, ceva simplu, elegant, de doamne
:) si inauntrul subiectului este partea savuroasa, nu in titulatura.
cele mai misto lucruri din lume se cheama simplu, au rezonanta seaca: coca-cola, apple, God, euro, pot sa continui:)))
Io propun, dupa cum am mai spus, "copii nascuti in nov-dec.2005". Voteaza cineva cu denumirea asta?
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
tania-z spune:
Asaaaa, ca sa ma "aberez" si eu pe tema titulaturii (ca tot doarme Che):
- de acord, nu vreau nici eu diminutive
- "copii" mie imi suna mult prea sec ![]()
- propuneri "de mijloc":
pitici voinici de nov-dec 2005
nazdravani de nov-dec 2005
sau
gashka vesela de nov-dec 2005 ![]()
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
madau spune:
Haideti ma..ca suna parca ar fi titlu din Libertatea...."un grup de copii nascuti in nov-dec 2005...". Mie nu-mi place

Sa facem o lista cu propuneri si supunem la vot. S-au spus deci asa:
1. PLODULETI
2. COPII NASCUTI IN....
3. GLOBULETZE
4. CADOURI
5. GASHKA VESELA DE...
6. PITICI VOINICI DE...
Se mai inscrie cineva????? Fug sa mananc si revin
Edit: Mie imi place "gashka vesela" ![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
tania-z spune:
Sau "grupul copiilor de nov-dec 2005 care beau lapte praf in loc de apa plata cu lamaie"

NOTA: asta nu intra la propuneri ![]()