LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (109)
Raspunsuri - Pagina 25
Noki_Lara spune:
Cucu bau si de la noi!
Am fost ieri cu bufnitza-sefa la Piatra Fantanele, unde am reusit sa gasim niscaiva zapada, cat s-o infigem pe Titi pe sanie si sa dam cateva ture. I-a placut la nebunie, asa ca asteptam zapada adevarata a sa dam o raita pe la munte. Asta cand o fi...
In rest, catre sfarsitul sederii bistritzene incepem si noi sa ne revenim cu somnul. Azi noapte a dormit pentru prima data noaptea intreaga, asta dupa ce aseara mi-a luat iar o ora s-o adorm.
Sper ca de azi sa nu-mi mai faca iar figuri ca in ultimele 2 zile, ca am revenit la un singur somn de pranz, asa ca diseara ar trebui sa fie rupta si sa adoarma fara probleme. Cel putin teoretic.![]()
In rest, toate bune, plecam catre Buuresti poimaine dimineatzo-pranz.
Roxi- sanatate infinita si tin pumnii sa n-o virusezi si pe piticoata!

Lista- perfect de acord cu sefa de listutza. Incepem anul cu curatenie generala.
Ca mine cand voi ajunge acasa, peste 3 zile...
Cat despre denumire...ma cuget intens.![]()
Pana atuncea va pupacesc si va dau de lucru - vizionare placuta de
Feli, ca tot te plictiseai si nu aveai ce citi![]()
Poze de la Revelion si de la zapada
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!

osteffy spune:
Feli si eu sunt de acord cu listuta asa cum zici tu...
Madau si eu votez ptr schimbarea "titulaturii" .Eu am 2 ideii : prichindeii ,spiridusii .....
Ce sa va zic Rares al meu de cate va zile a invata sa tipe si cand nu ii mai comvine ceva dai si tipa ,imi vine cateodata sa dau cu el de-a dura ,mai ales cand nu vrea sa stea sa il schimb de pampers sau de haine sa mergem afara ....o sa inebunesc in stilul asta
,si a mai invatat una peste alta sa faca cu manuta "give-me-5" si mai ales sa faca "hapciu" ......si cand ma vede ca ma enervez pe el incepe si face "hapciu " ,pe mine ma bufneste rasul ca face asa frumos si uite asa ma inmoi toata .
Voi patiti asa ceva cu puii vostri?Cum reactionati la nervii si alintarile lor?
cristinamh ,vrem si noi in tablou ,ce trebuie sa facem .....nu am fost prea activa pe forum si de aceea poate am omis ce ai scris tu ,mii de scuze daca deranjez.
Fetelor am fost afar azi cu Rares mi-a spus o amica ,caci cumnata ei are un baietel mai mic ca Rares cu o zi si nu merge mititelul inca in picioruse ,nu are decat 7 kg (la un an ) ....voi mai stit pe cineva care a patita asa ceva si daca da ,ce a facut sa ia in greutate copilul ...pe 28 cand am fost eu la cumnatul meu a venit fina lor cu fetita care are 1 an si 4 luni si are doar 8kg ....sunt copilasi vioi dar nu au pofta de mancare ...nu stiu ce sa zic .Si eu ma dadeam de ceasul mortii si plangeam ca Rares nu manaca ,dar saracele mame ,ce-o fi in sufletul lor .Offffffff....
stefi si rares-andrei(08.12.2005)
Rares
cristinamh spune:
trebuie trimisa poza adecvata fiecarei rubrici din panou, una din care sa pot taia cu usurinta o fetisoara de bb sa o pot pune in panou.
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
crissy77 spune:
Buna seara si LA MULTI ANI si de la noi.
Ne-am adunat si noi de pe drumuri. Noul an l-am inceput cam cu stangul. Ieri mi-a fost rau si am avut febra, iar acum Elise are febra, 38.8. Eu nu mai am nimic, nu am racit, probabil am avut o indigestie. Sa vad Elise cum se va mai comporta. I-am dat un supozitor de paracetamol. Daca trece febra de 39 nu stiu ce o sa fac
. Am in casa supozitoare de novocalmin, dar in prospect scrie ca se da copiilor de peste 4 ani. Ce sa fac? Nu gasesc nicio farmcie deschisa iar Nurofenul nu cred ca o sa-i scada febra.
Ma duc sa citesc din urma.
Cristina & Elise-Stefania
felicia74 spune:
Noki multam
bestiale poze, bestiala vacanta!
Mama, ce de bebei, pardon copii
bolnaviori! Multa sanatate, mey
Gata, la culcarica cu noi... pe maine!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
mara95 spune:
Salut!
cristinan, eu i-am dat flaviei supozitor novocalmin cand avea febra 39.La 38 foloseam paracetamol.
osteffy, flavia la 1 an si aproape o luna are 8kg si jumatate.nu e mancacioasa, dar de o luna ii dam vitamine vi-sol si a luat cam 300 g in ultima luna, ceea ce pentru ea e mult.e vioaie si acum a inceput sa manance ceva mai mult.sanatate!
felicia, de acord cu tine!
migabo spune:
Lume, lume!
La multi ani! Cu sanatate, 2007!
Bonsoir si de la noi! Dupa petreceri si parapetreceri, de maine incepem serviciul; pentru 3 zile doar! Ole!
Am petrecut revelionul fara pitica, la viitoarea noastra cumnata, cu alti 8 prieteni. Aproape de miezul noptii am iesit in Piata Universitatii. A fost strasnic sa mergem de la Eva si pana la Universitate pe Magheru, pe mijlocul bulevardului. Parca eram la miting! Artificiile au fost frumoase, dar nu le-au egalat pe cele de la Sibiu, din cate le-am vazut azi pe la TV. Asta e, cam zgarciti organizatorii!
Azi am fost cu toti 4 (eu, sotul, Bianca si mama) in vizita la Palatul Parlamentului. Am ajuns acasa obositi, dupa statul la coada si plimbatul prin palat, dar a meritat. Am vazut lucruri frumoase made in Romania!
Pupici la prichindei si la mamici!
Noapte buna!
migabo spune:
Cristinamh - vrem si noi la panou! Unde sa-ti trimit poza Biancai? In contul comun sau pe adresa ta de mail? Merci mult!
madau spune:
Noki v-am vazut la zapada..super

Osteffy baiatul prietenei mele are, la 1.5 ani, 8kg. intotdeauna a fost sub greutate, s-a chinuit cu el cu mancatul, acum mananca dar nu ia foarte mult in greutate. A fost la dr, i-a facut analizele, copilul e ok...si ei sunt mai slabanogi asa ca are cu cine semana. Deci nu cred ca e asa un caz dramatic...se mai intampla. Sa-i dea ceva vitamine, sa-i faca pofta de mancare.
Negara poti sa-i dai fara probleme Novocalmin. Mie pediatra mi-a zis sa-i dau daca are febra peste 38.5.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
osteffy spune:
negaracristinain primul rand multa sanatate ...apoi sa stii ca eu am folosit la Rares numai novocalmin supozitoare cand avea febra sau dupa fiecare vaccin ,la inceput pana la 6 luni i-am pus doar jumate din supozitor apoi unul intreg si nu am avut nici o problema.
mara95 multumesc pentru raspuns o sa le zic de aceste vitamine .Multa sanatate in continuare si la mai multe kg .
madaunu am crezut ca e dramatic ,caci asa cum ati spus si voi sunt copii vioi si cu multa pofta de viata doar ca i-au foarte greu in greutate.M-am gandit sa scriu despre ei in speranta ca mai sunt si alte mamici care au trecut prin asa ceva si care au iesit cu brio din aceasta situatie.Nu ma intelegeti gresit ,nu am vrut sa supar pe nimeni.Multa sanatate la toata lumea !
Nokivazut si eu cateva poze cat m-a lasat Rares.....sunt superbe ,mai ales zapada ..dar lasa ca la noi vine la paste ,nu-i asa ? si eu una nu vreau 
migabo,bravo voua pentru plimbarea de azi ,te admir eu una nu as fi avut rabdare sa stau la coada aia mai ales cu Rares 
stefi si rares-andrei(08.12.2005)
Rares