Inimioare de iulie-august 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Noi ne-am intors aseara, de 2 z tot visam ca nasc si ca m-a prins la Breaza si era f multa zapada..de m-a apucat frica si am venit in Buc.

AniS 37+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Anis, bine ai venit acasa! Acum poti sa fii linistita, ca nu te prinde nasterea prin nameti!

Diana, multumesc de aprecieri si de informatie. Multumesc si tie Emanuela. Vreau sa-i iau si lui Teo cort d-asta ca a inceput sa dea semne de plictiseala. Sa stea sa-i citesc povesti sau ne uitam in carti, n-are rabdare. Asa, poate isi cara sticlele si pantofii in cort. Apropos de pantofi, m-a inebunit cu ei. Ii cara pe toti in sufragerie si ii pune frumos in biblioteca. Cred ca si-a dat seama ca n-avem bibelouri si ar trebui ceva frumos acolo .

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Am pus cateva poze cu Ingrid si burtica.http://new.photos.yahoo.com/anis_girl26/album/576460762334018926
Tot incerc sa incarc poze si filmuletul, dar vad ca am o conexiune nasoala rau...cum reusesc anunt.

AniS 37+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Am reusit sa pun si un film...merge ca naiba netul la mine...

http://good-times.webshots.com/video/3048480980100129573

AniS 37+ Iarina-Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare fetele!

Irina, mama..... Baby Einstain il poti lua de pe DC++ sau de pe BitComet de pe un torent....eu ti-l recomand pe ultimul ca merge mai repede, da' sincer......tre sa-ti antrenezi nervii ca da dependenta.........la copil nu la noi. Cum zicea si Laura....nu o sa mai ai loc la calculator de Ioana....la noi deja Baby eistain a devenit leit motivul zilei (se trezeste zicand baby eistain si se culca zicand de asemenea cuvintele magice).
Desi deja imi vine sa-mi iau campii cand o aud cum "behaie"....(zice beeeeeeyby ), respectivele filmulete au facut si ceva bine.....adica poat sa spun si eu ca imi mananca fata, cu okii-n pc of course, da' mananca......si a invatat o multime de cuvinte noi atat in romana (baga mami subtitrare la greu)cat si in engleza....ca deh...e mai simplu sa zici "one duck" decat "o ratza"! All in all sunt misto pentru copilasi!

Diana, am vazut pozele noi cu Iulia si cum se joaca ea in "casuta" ei. Sa-ti fie sanatoasa si norocoasa domnishoara ca frumoasa si desteapta e deja!
In legatura cu proiectul bb2oricum mai asteptam 1 luna ca al meu e racit cobza si pe antibiotic....si ...presupun eu ca nu-i ok sa ne punem pe treaba cu gigeii ametiti de antibiotic!
Nu ma grabesc nicaieri.....desi n-as vrea sa ma apuce nici iarna cu burta mare!

Anis, bine ca te-ai intors la Bucuresti, ca era nasol daca te apuca nasterea pe la Breaza pe vremea asta! Asa stai macar mai linistita in asteptarea bebitzei! Am vazut pozele si filmuletul cu Ingrid .....suneti niste frumoase toate 3!

Pupicei

Irda
si Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

N-am apucat sa ma uit pe poze, doar ultimele ale lui Anis, ce eleganta gravidutza esti, si burtica e cocheta, vad ca ti-ai dezvoltat o tehnica in a o tine pe Ingrid in brate, pari tare fortoasa ca fata ta nu-i fulg. Filmul nu-l pot vedea cica tre sa am instalata ultima versiune macromedia flash.
dar voiam sa va laud, ati scris ceva azi, am avut parte de lectura ca pe vremea buna. Ieri n-am reusit sa ma bag in seama, s-a bagat doar sotul c-un film pe Pc
Si noi sintem sub atacul mucilor, au incept de ieri sa picure cite-un strop, acum e lac, semne bune anul are, aho, aho, sorcova vesela.! ma pregatesc emotional pt o noapte agitata, bogdaproste ca nu-i totusi ca la tine Emanuelo, vai viatza voastra. Mai banui si o masea, ca pina nu ies toate cele 20 de oscioare ma refugiez in acest gen de explicatiuni ale comportamentului miorlait si hiperdependent.

Baby Einstein puteti descarca si de pe Emule, Yasmin prefera marele ecran, adica Tv, sint niste scamatorii de desene animate sa le zicem, de si eu ma uit cu placere, chiar in seara asta cinta un rechin cu alean, sub ploaie, Mighty Shark Blues.
Azi am sucombat de i-am cumparat o jucarie,tara arde si baba se piaptana, imi facusem planuri sa-i zic sotzului ca am primit-o cadou de la o prietena, el zice ca are arhisuficiente. Asa m-am framintat, asa procese de constiinta am avut, mai ceva ca-n filmele coreene, nu-mi place sa mint, cum a intrat sotul pe usa l-am inhatat cu confesiunea, acum sint linsitita.
Irina, si pe aici e un vint rece, chiar am luat teapa eu si muci fata, din casa pare soare si cald, dupa 10 min afara realizezi ca-i pacaleala.
Au, sper sa-i treaca rapid cucuiul sportivului de Tudor iar tie ingrijorarea Andreea.
Laura sanatate strumfilor, cind te bagi la servici?
Si Yasmini are cirlionti, doar la spate, dar nu-i nici pe departe la fel de cocheta ca dra Iulia, or Ioana, o mai pieptan eu cit o mai prind, se mai perie ea, la moate insa nici c-ar sta. I-am tuns de vreo citeva ori bretonul, in somn e posibil, din pacate rezultatul e oaresicum scandalos. Sperantele mele sint legate de timp, doar peste virsta de 2 ani imi imaginez c-o voi putea duce la frizerie.
Tiii, ferice de voi fetelor ai caror copii se ascund si nu stau la citit or alte cele(ce-am mai ris de pantofii carati de Teo pe post de bibelou), cind o veni si vremea aia sa mai respir linistita la spalat vase macar. Noi nonstop petrecem, se aseaza batrineste cu popou pe covor si jucariile linga ea, isi rasfira degetele si le indoaie ritmic, hai, hai, loveste pe intelesul prostilor locul de linga ea, in caz ca-s chiar fier beton la cap, si uite asa dos linga dos ne petrecem clipele diurne. Doar cind se vede pe scaunul de la Pc ma impinge....o veghez din picioare s-o salvez ca se batzaie periculos.
Am uitat sa va spun cat de harnica devenisi, scuipati-ma va rog, ieri in pauza de somn a mindrei am spalat geamuri si pereti, azi nu s-a putut ca a dormit scurt abia de gatisi ceva.

"May you live every day of your life!"- J. Swift

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Am vazut poze cu Medeea si Andrei, permiteti sa comentez
Intr-adevar pot zice ca da, cresc copii astia intr-un ritm ametitor, Medeea e o blonda sugubeata, ce lejer si prietenos ii zimbeste lui Mos Craciun (tata?), manierata la masa (am si eu un fix...). Delia tu ai o fatza foarte interesanta, m-am uitat lung la una din poze, te-ai mai scurtat la par?vopsit proaspat?
M-am dus direct la pomul laudat, aka poza cu chitara, e merituoasa cu adevarat, boierul Andrei s-a lansat pe scena rock?
Aia cu zapada pe cimp parca-i carte postala, cerul de-un azur de poveste, o fata frumoasa cu zimbet cald, obraji bucalati de copilas sub caciula, unde anume e surprinsa?
Tot imi parea fatza ta familiara Ioana, mi-a cazut fisa intr-un final, ai cumva vreo sora /ruda la Bacau?ce-a fost si prin Londra?

"May you live every day of your life!"- J. Swift

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Acusor multumim, nu stiu de l-o face mama muzicant pe Andrei, dar daca o vrea nu-l putem impiedica
Monica multumesc si eu anticipat pt Sf Ion, si eu ca si nora mea sarbatorim astazi, ca maine e duminica si sa ne putem si noi odihni, sau sarbatorim in familie
Diana multumim!!! Facem o trupa de numa-numa!!! Andrei baga si percutie, deci la nevoie ne profilam pe ce trebuie!! Am vazut si eu pozele voastre, Iulia e absolut o scumpa si cu cortul ala al ei e de belea, mi-o si inchipui carandu-si animalutele acolo, girafa si alte alea
Anis ce burtica mare si tuguiata ai!!!! Hihiiii!!! Acusica vine bebelina doi, incredibil! Nastere usoara! Ingrid e tare dragalasa, o sa ai un ajutor pe cinste
Yasmari chitara aia era de imprumut, o primise alt Andrei de ziua lor, dar se pare ca boierul meu de aia s-a atasat cel mai tare, pana acum nu a mai vazut una. El era cu batutul in orice de la bidon pana la cratite. Pe scena rock nu e novice ca mai ascultam noi prin casa sau masina Aia cu zapada e de la cota 2000 la Sinaia pe 1 dec. singurele pete de zapada la vremea aia. Multumim frumos!! Prin Londra nu am decat una bucata frate, daca oi semana cu el posibil, chelie, nasu mare si ochelari, ala sunt eu!!!

Ioana si boier Andrei : 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna fetele mele!

La multi ani pe 2007, mult noroc si sanatate tuturor!

Noi am venit din vacanta, am petrecut Craciunul acasa toti trei cu muuuulte cadouri, cred ca am cam exagerat cu cadourile pentru Emma. Revelionul L-am sarbatorit impreuna cu sora mea si familia ei de acolo.

Pentru verisoarele cele mari - Emma si Sarah - a fost foarte frumos, nu va spun ce ras pe ele cand au inceput sa dea cu petarde, cel putin Emma radea de parca o gadila cineva

In noaptea de Revelion au dormit amandoua fara probleme, iar afara era ca la razboi, un zgomot infernal. Olandezii sunt nebuni cu pocnitorile, anul acesta cica oficial au cheltuit in jur de 75 mil euro pe pocnitori+artificii...
Nepotica mea cea mica, Isabel, "micuta" nascuta cu 4500g si 55 cm :)) de care v-am scris cand a nascut sora mea... este un ingeras, uitam ca o avem in casa. Acuma are 2 luni jumate.
Mananca si doarme in tipetele si chiuiturile mandrutelor mai mari, spre mirarea mea.

In rest eu ma simt bine cu sarcina, chiestii normale, oboseala, mai o durere de burta, mai se intareste, mai ma doare mijlocul... dar slava Domnului suntem toti sanatosi si asta e cel mai important.

Va pup pe toate si mai vorbim pe luni,

Katink cu Galusca si Dulcineea mea Emma-Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La multi ani, Ioane si Ioni!!!

Ieri am intrerupt cam brusc mesajul, ca s-au trezit vizigotii si daca nu trimiteam ce scrisesem, nu mai apucam sa va dau nici un semn de viatza.

Am vazut si eu poze cu copilasi frumosi care au crescut uimitor. Fetele sunt toate niste dulci si cochete. M-au terminat pozele cu Iulia somnoroasa si Ingrid cretulina si cocheta cum o stiam. Medeea a crescut mult si seamana foarte tare cu Adi, adica Delia ai doi copii superbi. Teo e super in poze! Vad ca e si el preocupat de castroane si cutii. Iar de boier Andrei si mamaica lui frumoasa, ce sa mai spun?! Super postura de star rock!

Irina, eu am tras cu BitComet de pe un site unde erau mai multe torente. Nu mai am adresa site-ului, dar iti pot trimite pe mail fisierele torent pe care le-am descarcat eu. Pt BitComet gasesti program de instalare free pe net.

Yasmari sanatate multa si printesei tale. Intotdeuna citesc cu nesat mesajele tale. Ai un stil aparte de a face misto de faze nasoale. La munca inca nu m-am intors. Dupa 15 cica ma cheama (din nou ...) la discutii.

Irda si eu radeam ca-i fac trilingvi: aia spune "cat", eu "pisica", Bianca "miaaa"

Simona unde ai disparut!? Sper ca sunteti bine amandoi

Asera se jucau gazicile prin casa, am profitat de ocazie si am spalat niste vase. Rares a reusit, nu stiu cum, cand am terminat sa puna mana pe buretele de vase si s-a dus glontz la singurul geam de la mobila din sufragerie si a inceput sa-l frece cu spor . Nu va spun ce mazgaleala a facut. L-am directionat apoi spre frigider unde erau niste stropi de mancare aterizate tot de la harnicia lor si a frecat cu sarg si acolo. Deci, am ajutoare garantat pentru curatenia de primavara.
Cu raceala, stagnam deocamdata. Ma bucur ca a scapat Bianca.

Am pus si eu catve poze facute zilele trecute:
http://new.photos.yahoo.com/lauragosu/album/576460762382668116

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput