PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Consi, eu am propus lista, dar nu am spus ca Darius a zis tata, nu a zis inca.

Sanziana, si eu credeam ca noi suntem regula, dar uite ca suntem exceptie; mie nu imi vine sa cred cand aud de cate un bb asa cuminte care adoarme singur, sta ziua si se joaca linistit in patut, asta e ceva extraordinar pt mine! Tare fericite si odihnite tre sa fie mamicile respective, le invidiez pt asta!
Darius al meu e alintat rau si maraie cateodata si in bratze ca nu vrea numai atat, vrea sa ma joc, sa-l ridic....e......treaba complicata!

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

quote:
Originally posted by dariana

Consi, eu am propus lista, dar nu am spus ca Darius a zis tata, nu a zis inca.

Iubita mea, am vrut sa fie o gluma. Daca te-ai suparat, imi cer scuze. Ma ierti?

Si vream sa va mai zic, sa nu va imaginati ca Luca este un cuminte tot timpul. Intr-adevar noaptea nu mai am probleme cu el. Ziua sta si se joaca in pat, dar cu o limita. In seara asta a fost foarte marait. Si exact cum ai spus a trebuit sa-i fac "avionu'", sa ma prostesc si sa-i ofer si alte distractii. Mi-e greu sa cred ca totusi, un copil la varsta lor, nu maraie pe tot parcursul zilei (atata vreme cat e treaz). Si eu zic sa nu va faceti probleme cu somnul. Cunostintele mele si-au culcat copiii singuri pe la 2-3 ani. Multe prietene au strambat din nas, cand le-am zis ca Luca doarme singur din ziua in care l-am adus acasa. Cred ca e chestie de mentalitate. Pana la urma se va rezolva si problema cu somnul.

Dar stie cineva sa-mi rezolve problema cu legumele? Ca la noi inca sunt .

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
botez

www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

sanzianasi eu dorm cu copilul in pat. Am cumparat un pat de o persoana pt. asta, si l-am instalat in camera lui , in ideea ca treptat o sa se obisnuiasca cu camera si o sa vrea sa doarma singur. Din contra, parca la 2-3 luni mai dormea cate jumatate de noapte in patut. Acum nu reusesc nici macar 5 minute. Ma cauta cu manuta!!!!Si nu mai zic ca acum cere si de 4 ori pe noapte san......Si se apropie de 7 luni. Dar asta e, sanatos sa fie!!!! Macar mananca!
Si in mod normal adoarme langa mine( ori in pat ori pe canapea daca ma uit la televizor) pe la 8 si se trezeste definitiv pe la 7-8 dimineata. Dar asta ca sunt in permanenta langa el si ii dau sanul la cerere.

Mihaela

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

buna seara piersicute...
am aparut si noi sa va uram UN An Nou fericit, plin de impliniri si mai ales de realizari ale piersicutelor, multa SANATATE, ca-i mai buna decat toate , si sa va transmitem multiiii pupici de la noi!!!

noi am avut un Craciun mai neplacut caci am fost bolnaviori dar totodata superb caci a fost primul nostru Craciun cu bebe ...
am pus si noi cateva poze cu puiul de ren ...
va pupam si sper sa ne reintalnim in anul ce vine la fel de voiosi si de razaciosi cum am vazut eu puiutii in pozicile de la Craciun...
va pupam cu mult drag,

bulinuta mamica de bulinel dragutel

http://www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url

http://pg.photos.yahoo.com/ph/rusanualina/album?.dir=/19c3re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Lushk noi avem handycam sony si camera are propriul program, care vine pe un cd special, il instalezi si merge. Daca nu intra pe site-ul sony la suport tehnic si acolo trebuie sa gasesti kit-ul necesar.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Consi, cum sa ma supar?! Stai linistita, am gustat gluma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Assa noi cand a avut fata febra ii faceam de doua ori pe zi fractie pt tot corpul cu apa caldutza cu otet imbracata mai grosutz sa transpire si a fost bine, asa mai tineam temp in frau, in cazuri extreme faci cum a zis amiss_zip cada cu apa, eu cand am fost mica feacm convulsii si mama asa facea sa imi scada febra ma baga in cada si frectii multe. Multa sanatate si pupicei de la noi.
Bulinutza ne pare tare rau ca ati fost bolnaviori, pupici pt tine si Bulinel.
Mai fetelor mai dati si pe la confesiuni ce sunteti asa secretoase?

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

mada of ! ma ingrozesc cand zici de convulsii. Saraca mama ta...eu ma consum enorm doar cand Petra are nasu fornait sau are o febra mai maricica asa pe la 38. Doamne fereste de convulsii...cred ca voi ingheta. Pentru cazuri dintr'acestea mai grave, gen convulsii febrile, eu am in casa un tub Desitin intrarectal 5ml. Se administreaza pentru sugari cam 2ml in funduletz (ca sa nu se scape mai mult, se scoate intr-o alta seringa 3 ml din el, a.i. sa fie fix 2 mil in tub) pentru a scapa de convulsii. Dupa administrare se ia copilu in brate si fuga la spital.

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

buna seara la mamici si pitici! am intrat si eu sa va salut un pic si sa urez insanatosire grabnica bolnaviorilor!
oanaalex nu mi-am dat seama cand te-am intrebat ca nu stai in bucuresti, merci de rapuns!
consi incearca sa-i pui un pic de lamaie in legume! din ce fel de legume ii faci?
lili eu fac branzica asa: pun laptele ( cam 300-400 ml) la fiert si cand e cald bine adica pana sa fiarba pun 2-3 pastile pisate ce calciu, las sa fiarba si intre timp mai amestec. e foarte simplu, nu-ti ia decat vreo 5 min. ai grija ca laptele sa fie mai gras: 3,5%
va pupacim!

Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

mamicutelor voi ati dat ananas bebelusilor???
a mea bianca nu vrea mar, morcov etc si dr ne-a spus sa incercam ananasul si il papaaaaaa
are ceva contraindicatii? ca eu nu am gasit nik pe net
merg sa citesc ce ati scris ca nu am apucat cu zilele astea
va pup

http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicoletagruia/album?.dir=/bfbcre2&.src=ph

Mergi la inceput