Intamplare la cautat de bone
Buna fetelor,
hai sa va spun ceva haios, ca poate nu faceti ca mine, hi,hi
eu sunt in cautare de bone...si azi dimineata, imi tot da cineva bip, eu nika, pana la urma, primesc un mesaj de la nr. respectiv cum ca persoana este interesata de anuntul meu dar nu are credit pe telefon...io, dili-dili, pun botul, ca pupaza si sun..ma ia cu "duduie" ceea ce eu nu suport, si in loc din prima sa zic ca nu mai este valabil, ptr ca nu-mi placuse din primele cuvinte, zic, hai sa-i mai dau o sansa...ca ea este interesata, ca are parca 53 de ani, ca nu e tinerica, din alea
de 30
...eu ii zic ca nu asta are importanta, ea imi spune ca are copii, nepoti, ca are si experienta ca bona efectiva...da ca ea are doleante, monser, ca ea nu vrea sa astepte, asa, ca familia sa vada si alte persone, ce s-o iau direct pe ea..eu ii spun ca nu este normal, ca tb sa vad mai multe persoane..ea zice, treaca de la ea
...si ca, cat timp tb sa astepte ea un raspuns..la ce, intreb eu, i-am spus, daca-mi place o persoana, nu mai stau neaparat sa mai vad...si ea sare in sus, ca ce e aia, cum adica sa-mi placa? ca daca-mi place mie si nu iubeste copii?
...si ca pun gresit pb, ea iubeste copii, a stat cu umn copil 6 ani pana a plecat in Canada...ca nu e ok cum pun eu pb, asa ca i-am spus civilizata sa-si caute undeva unde-i convine, si mi-a zis ca-s vagaboanda, ca ea are oferte multe...am inchis telefonul...ca sa vedeti, ce poti face cu banii tai
..daca nu era treaba asa hilara, zau ca m-as fi enervat, dar asa, am primit o lectie
...pe urma ma miram singura de prostia mea...da asta este, ce sa-i faci, din greseli inveti
..va pupic dulce
apropo, ca am uitat, uite nr. de telefon se la care m-a "bipait" : 0727.591.661
Roxana Lilea,mama de 2 ori :)
Raspunsuri
Burtocika spune:
Se mai intampla ... Eu am patit ceva oarecum similar cand cautam pe cineva pt curatenie, chiar cu o fata de pe forum. A dat un anunt la mica publicitate, eu am raspuns ca sunt interesata, dupa vreo saptamana mi-a scris ca mai e valabil, eu i-am dat numarul de telefon sa ma sune, sau daca vrea i-am propus sa-mi dea ea numarul, sa o sun eu, pt ca mi se parea normal sa discutam "pe viu", nu pe mail, era mult mai operativ. I-am scris despre ce e vorba, ca as vrea curatenie intr-un apartament cu 3 camere in zona cutare, si sa ma contacteze pt o intalnire. Ea mi-a raspuns ca e vorba de mama ei, in principiu am fixat o intalnire, dar asteptam confirmarea din partea ei, pe mail sau pe telefon. Bineinteles ca nu mi-a confirmat, mi-a scris peste vreo 3 zile ca n-a inteles prea bine ce vreau, si ca n-am pomenit nimic de partea financiara ?!? La care i-am raspuns ca mi se parea normal sa discutam face to face, sa vada si mama ei apartamentul, sa vad si eu ce si cum, sa nu stabilesc o suma si pe urma sa zica ca e prea putin pt cate are de facut. Si i-am propus ei sa propuna o suma. Dupa care s-a dat complet la fund si n-am mai auzit de ea.
Toata treaba asta s-a intins vreo 2 saptamani, cu schimbat mailuri, cand s-ar fi putut rezolva in 10 minute la un telefon. M-a deranjat foarte tare, pt ca m-a tinut incurcata, in timpul asta n-am mai cautat pe altcineva, cand probabil ca tipa vroia doar sa vada nivelul de preturi ...
Boghi
poze Goanga
si alte poze