Diferenta pret agentie/hotel

Diferenta pret agentie/hotel | Autor: catutza

Link direct la acest mesaj

Buna!

Stie cineva cum e mai avantajos : rezerv bilet prin agentie de turism sau merg direct la hotel? O prietena mi-a spus ca ar fi mai avantajos prin agentie...eu zic ca e mai avantajos direct la receptie. Noi vom merge 15mai-1iunie si nu cred ca va fi foarte aglomerat astfel incat sa nu gasim cazare.

Multumesc mult!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Mai avantajos este prin agentie, pentru ca agentiile si turoperatorii negociaza preturi mult mai bune cu hotelurile, asa ca aproape intotdeauna vei avea pret mult mai bun la agentie decat la receptie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

sigur prin agentie gasesti preturi muuuullllt mai mici decat direct la hotel, si stiu din experienta proprie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Multumesc mult de tot, atunci vom lua prin agentie. Eu ma gandeam ca-si adauga si ei comisionul si ca e mai mult decat direct la hotel.
Astept sa apara ofertele pe 2007 si o sa si fac rezervari.

Bianca si noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramba spune:

Agentia are o reducere de max 20% si atunci depinde de adaosul lor.
Cel mai bine ar fi sa testezi mai multe agentii, sa vezi care are pretul cel mai convenabil.
La receptie poti negocia, dar mergi la risc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Unde vreti sa mergeti?

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

In Bulgaria, in Pomorie. Am fost si anu asta si ne-a placut foarte mult,am stat la particulari , dar la anu am vrea sa mergem la hotel ca e mai bine.Sunt conditii mai bune.
Problema e ca nu am gasit oferte decat la 2 agentii, dar mai astept , poate dupa revelion apar mai multe, sper!

Bianca si noi2

Mergi la inceput