Fulgii si viteza
Frumoasa ninsoare ne-a intampinat dar cred ca fulgii astia ingreuneaza forumul ca la mine se misca in reluare (si asta e cu indulgenta). Orice vreau sa fac (chiar si acum cand scriu) se produce cu o intarziere si cred ca e de la fulgi. Altfel, ninge frumos. La voi cum e?
Raspunsuri
Gabbriela spune:
La mine e super nice, viteza la forum e aceeas, adica foarte buna... iar fulgii sunt multi si draguti.
Poate tine de Pc tau sau de conectiunea ta la net... ca forumul merge bine - la mine
Sarbatori Fericite
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
aissa spune:
Da, tot ce se poate, de aia si intrebam ca nu stiam daca ei sunt de vina sau netul meu. Si cum tind sa cred ca a doua varianta e cea adevarata, acum venisem sa sterg subiectul ca dupa un restart vad ca merge mai bine.
Edit: Stii ce e totusi ciudat? Mai devreme aveam deschise 2 pagini cu DC, una de la un subiect fluviu si din lista de acolo deschis si un capitol mai vechi. Sa fie oare asta cauza? PEntru ca acum am refacut aceeasi chestie si iar se misca in reluare, deci cu 2 pagini deschise se ingreuneaza cumva....desi mergea bine inainte sa o deschid pe cea de-a doua.
Gabbriela spune:
am testat si eu .. cu un subiect de 15 pagini si unu de 10 pagini si inca unu de vreo 7 pagini si asta al tau.. merge la fel de bine la mine.. poate tine totusi de PC tau.. daca ai un Pc mai vechi sau mai slabut poate ca are importanta cate pagini deschise ai.
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
marius spune:
Fulgii de nea "ocupa" foarte putin din viteza necesara deschiderii unei pagini. Nu aceasta este cauza.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006